Isadora7 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Dea']Taka panna charakterna a w schronisku ani be ani me, nawet przy podcinaniu pazurków nie miauknęła. Cwane diablątko:-) Jak to jamniczka :) Quote
Shania Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Najprawdopodobniej jutro jadę z Jumą na wizytę do Państwa, którzy chcą ją adoptować:):):) Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Isadora7'] Jak to jamniczka :) Właśnie ;) co chcecie od jamnika :evil_lol: Shania :D :D :D a Ci Państwo od Bounty??? Pogódka? Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Halo,halo, Juma pozwolisz? Potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/threads/186457-URWANY-kawa%C5%82ek-tylnej-%C5%82apki-niesamowity-b%C3%B3l-co-z-nim-zrobi%C4%87-PRZY-PRZEPE%C5%81NIENIU Quote
Shania Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 __Lara napisał(a):Właśnie ;) co chcecie od jamnika :evil_lol: Shania :D :D :D a Ci Państwo od Bounty??? Pogódka? Z czego ha:mad::mad::mad: To Ci sami z tego co wiem, do nich własnie z Jumą jade... Dotarło 150 zeta do mnie....dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Shania napisał(a):Z czego ha:mad::mad::mad: To Ci sami z tego co wiem, do nich własnie z Jumą jade... Dotarło 150 zeta do mnie....dziękuję:loveu::loveu::loveu: No to świetnie :D niech się wizyta uda ;) (:D = cieszę się, że jedziesz na wizytę ;) ) Quote
Shania Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 __Lara napisał(a):No to świetnie :D niech się wizyta uda ;) (:D = cieszę się, że jedziesz na wizytę ;) ) Jasne Lara jasne:evil_lol: Czy tytuł to ktoś zmieni w końcu??????:p Quote
Shania Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jesooo, ależ ta baba zazdrosna, cyrk mam codziennie jak wrócę z pracy...nie da pogłaskać moich psów...tak się drze na cały dom, że musze ją głaskać a jak przestaje..to dalej się drze, spokój mam o dziwo:-ow pracy i w nocy..jak śpią....:p:p:p Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie... Quote
Ingrid44 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Shania napisał(a):Zmieńcie temat wątku..pleeeaaaseee No wlasnie , ktos tutaj sie op......ala:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Isadora7 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Zofija gdzieś wcześniej pisała że nie będzie jej parę dni Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Isadora7 napisał(a):Zofija gdzieś wcześniej pisała że nie będzie jej parę dni Tak tak, dlatego nie ma jak zmienić wątku, musimy poczekać :) Quote
Shania Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Szykujemy się z Jumą na wizytę , jedziemy zobaczyć do ewentualnego przyszłego domku:cool3: Quote
Shania Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jesteśmy:):):) Więc Państwo bardzo sympatyczni, ale Jumka nie chciała opuścić moich kolan...chociaż troszkę posiedziała u przyszłego właściciela..Chodziła za Panią w nadziei na jedzenie...i nie zawiodła się...:)Dostała jedzonko, ciasteczka , więc była zadowolona. Jutro koniec leczenia i kontrola, a potem sterylka by się przydała no i do nowego domku,,..oby szybko, bo coraz ciężej Nam się rozstać... Quote
pietrucha204 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 poznałam wczoraj Jumkę osobiście :) fajna jamniczka z niej, ma urocze spojrzenie, przylepa, garnie się do ludzi i ma swój charakterek ;):) oby miała już tylko same dobre chwile w swoim życiu bo widać, że do tej pory nie miała lekko... no i te kosteczki na wierzchu ...:( - ale tu już niedługo będzie przeszłością :) Quote
Recommended Posts