Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ważne, że jest już w cieple domowym Pogódka... nie mogę o niej przestać myśleć... :( co za bestia jej to zrobiła :angryy::angryy::angryy::angryy: rozszarpałabym :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny Kochane, wiem, ze już pisałam, ale przypomnę, ze wyjeżdzam i nie będzie mnie do 01.06. jak oś mega pilnego to kontaktujcie się z Deą -785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl

Pogódka jeszcze raz wielkie dzięki, ze wziełaś małą!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Zofija']Dziewczyny Kochane, wiem, ze już pisałam, ale przypomnę, ze wyjeżdzam i nie będzie mnie do 01.06. jak oś mega pilnego to kontaktujcie się z Deą -785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl

;) Udanego wyjazdu, gdziekolwiek jest - i bez DESZCZU przede wszystkim!!!

Pogódka, no ja wierzę, że w Twoim domowym ciepełku szybko dojdzie do siebie panienka :)

Posted

[quote name='Zofija']Dziewczyny Kochane, wiem, ze już pisałam, ale przypomnę, ze wyjeżdzam i nie będzie mnie do 01.06. jak oś mega pilnego to kontaktujcie się z Deą -785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl

Nie dziękuj, nie ma za co...ważne, że mała jest bezpieczna:):):)

Posted

Dziękujemy Ci cioteczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Ingrid44']Bazarek odwiedzilam,naprawde super :)[/QUOTE]

Tak, tak, potwierdzam, bo tam byłam :) także śmigajcie na bazarek czym prędzej :) jest w czym wybierać ;)

[quote name='kaskadaffik']To jeszcze Cioteczki porozsyłajcie na wątkach swych :) :)[/QUOTE]

Dobry pomysł ;)

Posted

Hej hej
Maluszek ma się dobrze, dalej jadłaby w kółko, z tego co wiem, na oku jest domek, ale jeszcze nie przesądzam, zobaczymy.Ale ten domek niedaleko mnie, więc odwiedzałabym często, i pilnowała, żeby Jumce się krzywda nie stała:mad::mad::mad:
Teraz leczymy...ale koszty duże:(Już poszło ponad dwieście, a jutro następna wizyta i usg kontrolne, i antybiotyki, bo mała kicha i ma straszny katar, flegmą wszystkich oblewa...
Poza tym, domaga sie pieszczot warczeniem, a ja musze sę zamówić trzecią rękę:p
Narazie fotek nie robię, zrobię jak już ciut na wadze przybierze:)
Ale wyniki ma dobre, a lekarz bardzo się o nią troszczy:)
Jutro jeszcze zobaczymy co tam w środku słychać u niej...no i ząbki by sie przydało wyczyścić, straszne ma...
Narazie robię wszystko, żeby doszła do siebie, nie przemęcza się, noszona jest na rękach i śpi ze mną na jednej podusi:p:p:p

Posted

[quote name='Pogódka']Hej hej
Maluszek ma się dobrze, dalej jadłaby w kółko, z tego co wiem, na oku jest domek, ale jeszcze nie przesądzam, zobaczymy.Ale ten domek niedaleko mnie, więc odwiedzałabym często, i pilnowała, żeby Jumce się krzywda nie stała:mad::mad::mad:
Teraz leczymy...ale koszty duże:(Już poszło ponad dwieście, a jutro następna wizyta i usg kontrolne, i antybiotyki, bo mała kicha i ma straszny katar, flegmą wszystkich oblewa...
Poza tym, domaga sie pieszczot warczeniem, a ja musze sę zamówić trzecią rękę:p
Narazie fotek nie robię, zrobię jak już ciut na wadze przybierze:)
Ale wyniki ma dobre, a lekarz bardzo się o nią troszczy:)
Jutro jeszcze zobaczymy co tam w środku słychać u niej...no i ząbki by sie przydało wyczyścić, straszne ma...
Narazie robię wszystko, żeby doszła do siebie, nie przemęcza się, noszona jest na rękach i śpi ze mną na jednej podusi:p:p:p[/QUOTE]

Mam nadzieję, że finansowo bazarki wspomogą.

Dziękujemy moniko za bajeczki na bazarek :D :D :D :D

Posted

Ja z całego serca dziękuję wszystkim od Jumki, za opiekę, za chęc wyciągnięcia, bazarek, naprawdę wielki szacunek...dzięki Wam
jumka żyje,,,,to wspaniałe...dziękuje raz jeszcze, nie wiem co napisac, zofija Tobie..kobito cudowna, Nikus...i wszystkim innym...za wspaniała opiekę nad Jumką, że żyje....to ogólnie...a chce żyć.....a jak chce, to myślę będzie oki...chociaz i tak serce mi się kraje jak zagłodzona biega po jedzenia...kamila za fotki, jasza za chęci...nie wiem komu jeszcze, nie pamiętam nicków..wszystkim serdeczne co na tym wątku się martwią o Jumkę, z góry sorki, że nie pamiętam nicków, ale Wy jesteście WWWWWWWWWielcy i uratowaliście ją..ona by już nie żyła......jakby nie Wasza pomoc..........to są żebra, skóra i kości i nie w przenośni...naprawdę

Posted

Pogódka, ja to bym chciała chociaż do takich kosteczek mojego Bursztynka móc się przytulić... wtedy nie mogłam patrzeć na jego "chudość", a teraz... ehhh, czasu się nie cofnie, a szkoda...

OOOOOOOOO LARA wielkimi litJestes wielka
Eee tam, Pogódka, no co Ty!!!! :oops: nie pisz tak :oops:

To Ty jesteś wielka, bo ją wzięłaś do siebie, dałaś schronienie, ciepło, miłość... ahhh, szkoda, że nie jesteście jeszcze bliżej, odwiedziłabym Was.