Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogódka napisał(a):
Oki, tam niestety na jednym musiałam być, bo uciekały:PPP:oops::oops::oops:

no wiesz co - musiałam być??? Co Ty to ciotka wybawicielka wypisujesz?????

Posted

Ja tam Cię Pogódko chętnie zobaczę z Małą....:cool1:
A poważnie, to bardzo się cieszę, ża sunia już bezpieczna..
Ukłony!

Posted

Zofija napisał(a):
ona jest strasznie chuda, Jka po nią pojechałam do schronu z Nicusem, to aż mnie w dołku skręciło z bólu na jej widok i swiadomość ile pewnie takich nieszczęść na pomoc czeka

miałem to samo:(..ale...nie takie bidy dogo przywracało do życia...damy radę ..no,nie cioteczki? Juma to co złe ma już za sobą:)

Posted

Śliczna panna!
Chudziutka rzeczywiście...
Dobrze, że ma charakter dziewczyna, może dzięki temu przetrwała..teraz dzięki Tobie Pogódko szybciutko dojdzie do siebie.

Posted

Śliczne to nasze cudeńko, ja bazarek wystawię na dnich, może jutro dam radę, ale jadę z rzeczami do Tarnobrzegu, więc nie wiem o której wrócę. Wielka akcja, Wszystkim bardzo dziękujemy za uratowanie Maleństwa, charakterek pierwsza klasa :) :)

Posted

jejku...ale to znaczy,że będzie dobrze..nie ,że nie jadła bo się poddała ,ale,że nie mogła..:( teraz będzie tylko lepiej...Pogódka-mam rację?

Posted

Mysle Nikuś że tak teraz jej dałam drugą porcje czas by jadła, ona je...caly czas, jak tylko lodówke otworzę ona pierwsza......jest głodna po prostu....wyjdzie na piesa koffanego:)