kamilawa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Podrzucam... wiadomo, że dla psiaka to szok znaleźć się w schronisku , nie wiem jak teraz wygląda..chyba jednak czas goni Oj goni, niunia musi migiem lecieć do ds/dt. Quote
Mika31 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Mam nadzieje że jakiś się znajdzie narazie podnosze trzymaj się maleńka Quote
__Lara Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Kar0la napisał(a):Hmm. Powiem tak. Możliwe, że mogłabym wziąźć jamnisię na tymczas, ale za zwrot kosztów utrzymania i weta. Niestety w tej chwili absolutnie nie stać mnie na utrzymanie kolejnego psa, o wizytach u weta już nawet nie wspomnę. W tej chwili bardzo pomocy potrzebuje ta jamnisia i jamnisia z Dobrocina. Może udałoby się zrobić tak, żeby jedna pojechala do Astaroth, a druga do mnie. Z tym, że ja mogę wziąźć tylko łagodną, spokojną sunię. Tylko czy będą jakieś deklaracje? :roll: Trzeba by zacząć intensywnie zbierać. Inaczej się nie da. Zmienić tytuł wątku, wysyłać zaproszenia... Quote
kamilawa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dokładnie, zapraszać i zbierać. Musimy ja wyciągnąć, bo ona długo nie wytrzyma. Quote
__Lara Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 kamilawa napisał(a):Dokładnie, zapraszać i zbierać. Musimy ja wyciągnąć, bo ona długo nie wytrzyma. To co, zapraszamy? :) Quote
kamilawa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 __Lara napisał(a):To co, zapraszamy? :) No jasne, lecę zapraszać ludków, którzy sa teraz na dogo. Quote
kamilawa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Izabela124. napisał(a):Melduję się na wątku Dzięki wielkie, czekamy na inne cioteczki również :) Quote
polubek Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 jestem weszłam ze szkoły. wrócę z psiakiem i poczytam nic nie obiecuję Quote
kamilawa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 polubek napisał(a):jestem weszłam ze szkoły. wrócę z psiakiem i poczytam nic nie obiecuję Kochana, poproszę Cię o piękny banerek, ja próbowałam, ale coś weny nie mam. Quote
gazzy Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Podrzucam. Będę zaglądać. Nic więcej nie mogę zrobić niestety :-( Quote
IVV Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 czy jest miejsce u kikou? ona zawsze ma te najbiedniejsze staruszki... Quote
E-S Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Oż kurcze blade .... takie wrażliwe, starsze, maleńkie biedactwo w schronisku ... Dlaczego ja jej nie widzę jakoś na jamnikach w potrzebie? Quote
kikou Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 w tej chwili dwa piesie wybierają sie do mnie i jeśli dojadą będzie to już maximum moich możliwości... coś konketnie mogłabym odpowiedzieć za ok. dwa tygodnie... ale sunia jeszcze młoda jest, 7 lat to dla jamnisia niewiele, może przy dużej liczbie ogłoszeń poszcześci jej sie i znajdzie szybko domek.. Quote
donacja Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 jestem i ja. zastanawiam się jak tu pomóc.... Na początek zrobiłam banerek, ale trzeba poprosić kogoś o podlinkowanie, bo ja jakoś się nie mogę tego nauczyć Quote
Recommended Posts