klaudiaaa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Mila ma około dwóch latek i jest malutką suczką. Uwielbia być przytulana, głaskana, pieszczoch mały :loveu::loveu::loveu:. Lubi także towarzystwo innych psów. Na spacerze chodzi grzecznie przy nodze. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona. Gdy zobaczy coś smacznego skacze do góry na kilka centymetrów. W domu stara się zachowywać czystość. Milka szuka właściciela, który odda jej całe serce. KONTAKT: 793-370-181 Quote
JOMA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 klaudiaaa - tylko mi nie mów, że ona jest u was na DT ;) - no wiem, że wy takie lubicie :evil_lol: Quote
jofracy Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 cześć :) mam pytanie, a w zasadzie pytania, nie bardzo wiem, gdzie je zadać. Pomyślałam, że trafiłam tu na samych miłośników zwierzaków, więc może to jest dobre miejsce. Około rok temu wzięliśmy do siebie 9-miesięczna suczkę jamnika. Jest przekochana i zwariowana. Uwielbiamy ją i dbamy o nią. Chodzimy jednak do pracy i nasza mała wariatka zostaje na kilka godzin sama w domu, poza tym uwielbia bawić się z innymi psami, ma niewyczerpane pokłady energii. Mamy sąsiada, który nas kilkukrotnie alarmował, że Zuzia szczeka, kiedy zostaje sama w domu. Wydawało nam się to mało prawdopodobne, ponieważ przy nas szczeka niezmiernie rzadko, ale przeprowadziliśmy małe dochodzenie i okazało się to niestety prawdą .... czy myślicie, że adopcja drugiego psiaka będzie dobrym rozwiązaniem? Czy tylko pogłębieniem problemu. Mnie się wydaje, że ona się nudzi i stąd się bierze ta głosowa nadaktywność. Poza tym chciałam Wam zaproponować ewentualną pomoc. Dysponuję samochodem i mieszkam na śląsku. Może kiedyś Wam się przydam? Quote
piesy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witam, od kiedy Mila (Milka) :) jest pod opieką Fundacji i jak się tam znalazła? Jak się zachowuje kiedy zostaje sama w domu? Czy toleruje kotki? No i "stara się zachowywać czystość", czyli zdarza jej się załatwiać w domku? A poza tym, to sunia jest urocza :) Quote
JOMA Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ooo, super ! - a tu taka cisza była ! - a tu taka nowina ! Quote
klaudiaaa Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 JOMA napisał(a):Ooo, super ! - a tu taka cisza była ! - a tu taka nowina ! Trafiła do starszej, samotnej pani która zobowiązała się ją leczyć. Lepiej nie mogła trafić!! :-):-) Quote
Recommended Posts