Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mila ma około dwóch latek i jest malutką suczką. Uwielbia być przytulana, głaskana, pieszczoch mały :loveu::loveu::loveu:. Lubi także towarzystwo innych psów. Na spacerze chodzi grzecznie przy nodze. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona. Gdy zobaczy coś smacznego skacze do góry na kilka centymetrów. W domu stara się zachowywać czystość. Milka szuka właściciela, który odda jej całe serce.
KONTAKT: 793-370-181

Posted

cześć :) mam pytanie, a w zasadzie pytania, nie bardzo wiem, gdzie je zadać. Pomyślałam, że trafiłam tu na samych miłośników zwierzaków, więc może to jest dobre miejsce. Około rok temu wzięliśmy do siebie 9-miesięczna suczkę jamnika. Jest przekochana i zwariowana. Uwielbiamy ją i dbamy o nią. Chodzimy jednak do pracy i nasza mała wariatka zostaje na kilka godzin sama w domu, poza tym uwielbia bawić się z innymi psami, ma niewyczerpane pokłady energii. Mamy sąsiada, który nas kilkukrotnie alarmował, że Zuzia szczeka, kiedy zostaje sama w domu. Wydawało nam się to mało prawdopodobne, ponieważ przy nas szczeka niezmiernie rzadko, ale przeprowadziliśmy małe dochodzenie i okazało się to niestety prawdą .... czy myślicie, że adopcja drugiego psiaka będzie dobrym rozwiązaniem? Czy tylko pogłębieniem problemu. Mnie się wydaje, że ona się nudzi i stąd się bierze ta głosowa nadaktywność. Poza tym chciałam Wam zaproponować ewentualną pomoc. Dysponuję samochodem i mieszkam na śląsku. Może kiedyś Wam się przydam?

Posted

Witam, od kiedy Mila (Milka) :) jest pod opieką Fundacji i jak się tam znalazła? Jak się zachowuje kiedy zostaje sama w domu? Czy toleruje kotki? No i "stara się zachowywać czystość", czyli zdarza jej się załatwiać w domku? A poza tym, to sunia jest urocza :)

• 1 month later...
Posted

JOMA napisał(a):
Ooo, super ! - a tu taka cisza była ! - a tu taka nowina !

Trafiła do starszej, samotnej pani która zobowiązała się ją leczyć. Lepiej nie mogła trafić!! :-):-)