borysus Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Ja wysłałem z numerem Czerdy , bo Pana S. nie znam Quote
czerda Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 tak miałam wszystkie wpłaty zaraz jesze raz napiszę ile i kto wpłacił Quote
czerda Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 moje rozliczenie na Heidi--- wpłaciłąm Stefowi 320 zł z dogo 168 zl z bazarkiem wpłaty z dogo agusiaP 30 zł marta 0731 10zł fiorsteinbock 10zł kizimizi 20 zł ranias 25zł zofija 15 zł aouitere 20zł bazarek borys 38zł umowa była że z dogo 150 czyli zostaje 30 na kogo chcecie -3 psiaki jada do Stefa oki? Quote
kora78 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 czerda prosimy jaśniej. ja nic nie kumam z tego, co piszesz prosze podajcie daty od kiedy, do kiedy Heidi byla na hotelu. ile dni wyszlo i jaka oplata za to? byla na pewno niepelny miesiac, a zaplacone bylo za 2 z gory tak? czyli jakby dora dusza za ten miesiac zaplacila, a deklaracje jednorazowe i stale wracaja do ludzi. kazdy odbiera swoja kase albo osobiscie deklaruje, co z nia dalej, dokad ma plynac. tak wedlug mnie. ja nic nie dawalam, ale tak mi na zdrowy rozsadek sie wydaje normalnie kazda wplacajaca musi sie osobiscie wypowiedziec, co z jej kasa ma sie dziac dalej. dobrze,ze niepotrzebne te fotki byly moje z ogrodka, ktore mi wcialo, a mialy byc do ogloszen :) heidi miala juz wykupione ogloszenia na bazarku? a nie zostaly zrobione nigdy? to dajcie tam innego psa Quote
czerda Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zedytowałam i może teraz jest jasne? do mnie na moje konto wpłynęło 168 zł z dogo które wpłąciłąm Stefanowi od siebie wpłaciłam resztę do 320 zł Stef zrobi jutro rozliczenie umawiałam się że dogo da 150 zł -ja resztę dlatego napisałam że 30 zł < w zaokrągleniu > które zostało możnaby przeznaczyć na następnego psa ale nie wiem nic że Heidi miała 2 mce opłacone Quote
kora78 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 teraz juz ok :) ale ja bym zaokraglala do 20, bo ze 168, jak 150 ma isc na heidi to zostaje 18, wiec zaokraglenie do 20 :) ale pamietaj,ze kizimizi przelała 150zl od dobrej duszy za pierwszy miesiac. to pominelas. no i teraz co z tym? Quote
kizimizi Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 tak za 1 miesiac zapłacone było 150zł od duszyczki i to wpłaciłam ja 20.05 czyli prawie miesiac temu. Wychodzi na to ze z zebranych deklaracji (jednorazowych i stałych i bazarków) jest 168 -jak wyżej podajecie- czyli razem 318zł. No to wychodzi ze CZerda dodałą 2zł ze swoich bo pisze ze zapłaciła Stefanowi 320zł. Musimy to szybko rozliczyc bo tzreba poinformowac stałych deklarowiczow zeby juz nei wpłacali albo zeby sie wstrzymali z tym. Quote
czerda Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 jeśli tak to dogowe deklaracje są wolne , bo tak jak mówiłam 150 zł z dogo na Hedi miesięcznie , a skoro ta osoba wpłaciła 150 to dogowe 150 zostaje i trzeba powysyłąć pv żeby każdy kto wpłacił powieział co z tymi pieniążkami , ja mogę to zrobić ale póżno jak ktos może to napisałam kto i ile wpłacił w sumie 170 zl < z bazarkiem -38 z niego > jest WOLNE a moja propozycja to 3 psikai które dzisiaj i jutro jadą do Obornik Quote
kizimizi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 no to trzeba tak napisac ze 38zł zostało i proponujemy aby poszło na te 3 psy. To z Dbc? Quote
borysus Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Jesli z bazarku zostało 38 zł, może iść na Lenę, prawdopodobnie przywieziemy ją w piątek Quote
kizimizi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A ta Lena to ten sam pies co mowi Czerda? Mi to wszystko jedno. ustalcie prosze jakis cel i trzeba pm powysyłać. edit: wysłałam meila do stałych deklarowiczow z info. Dajcie watki tych psów tu an watek hidi żeby kazdy wiedział o czym mówimy. Quote
fiorsteinbock Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dzieki Kizi za informacje, pieniadze przekazujcie dalej - jasne:) I przede wszystkim ciesze sie, ze tak szybko zakonczyla swoja tulaczke. Trzymam kciuki Heidi a Wam dziekuje, ze byliscie z nia i nie pozwoliliscie zgnic w schronie! Quote
kizimizi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Miejmy nadzieje ze to juz ten dom :) Bardzo chetnie pojade ktoregos dnai odwiedzic psy w Obornikach i od razu zwizytuje Hidi :) A powiedz Czerdo gdzie ona jest? tez w Obornikach czy w Sierodzie? Quote
kora78 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 tak, tak trzeba dac linki do watkow. ludziom powysylac, albo niech wchodza tu na watek i szukaja i decyduja. borysus, jaka lena? daj linka, bo to inny pies, niz te 3 od czerdy? czerda jednym z 3 jest nasz miusiu staruszek malutki? Quote
borysus Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Lena jutro jedzie do hoteliku P. Stefana dlatego jeśli pieniądze nie są juz potrzebne Heidi to wolałbym , żeby te z mojego bazarku poszły na Lenę i żeby Czerda ich spowrotem mi nie przelewała tylko dała P. Stefanowi Quote
czerda Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 oki borys przeleję to na LenE jedna sunia z dbc pojechała dzisiaj druga to Lena trzeci to staruszek Misio Quote
czerda Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 dokłądny adres i umowę adopcyjną ma Arni 71-3106446 wiem , że Heidi gania z kaykazem , szaleej,a razem , zadomowiła się szybko i jest jej dobrze Quote
czerda Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 z relacjii wiem że tylko pozazdrościć Heidi takiego domku-pan bardzo kocha zwierzęta , Heidi już jest rozpieszczana , ma swoje zabawki naznosiła kamieni na trawnik i złamały się noże w kosiarce za co dostała piłki i inne zabawki , i pan bardzo ją uwielbia Quote
borysus Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Byłem dzisiaj u P. Stefana i słyszałem o tym podkładaniu kamieni pod kosiarkę :evil_lol: Ponoć na początku to psiur dokazywał, a teraz to Heidi rządzi Quote
borysus Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Średnio, zadzwonię tam jutro , żeby sie dowiedziec czy wszystko o.k Quote
Recommended Posts