Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje rozliczenie na Heidi---
wpłaciłąm Stefowi 320 zł
z dogo 168 zl z bazarkiem
wpłaty z dogo
agusiaP 30 zł
marta 0731 10zł
fiorsteinbock 10zł
kizimizi 20 zł
ranias 25zł
zofija 15 zł

aouitere 20zł
bazarek borys 38zł

umowa była że z dogo 150 czyli zostaje 30 na kogo chcecie -3 psiaki jada do Stefa
oki?

Posted

czerda prosimy jaśniej. ja nic nie kumam z tego, co piszesz
prosze podajcie daty od kiedy, do kiedy Heidi byla na hotelu. ile dni wyszlo i jaka oplata za to?
byla na pewno niepelny miesiac, a zaplacone bylo za 2 z gory tak?
czyli jakby dora dusza za ten miesiac zaplacila, a deklaracje jednorazowe i stale wracaja do ludzi. kazdy odbiera swoja kase albo osobiscie deklaruje, co z nia dalej, dokad ma plynac.
tak wedlug mnie. ja nic nie dawalam, ale tak mi na zdrowy rozsadek sie wydaje normalnie
kazda wplacajaca musi sie osobiscie wypowiedziec, co z jej kasa ma sie dziac dalej.

dobrze,ze niepotrzebne te fotki byly moje z ogrodka, ktore mi wcialo, a mialy byc do ogloszen :)

heidi miala juz wykupione ogloszenia na bazarku? a nie zostaly zrobione nigdy? to dajcie tam innego psa

Posted

zedytowałam i może teraz jest jasne?
do mnie na moje konto wpłynęło 168 zł z dogo które wpłąciłąm Stefanowi
od siebie wpłaciłam resztę do 320 zł
Stef zrobi jutro rozliczenie
umawiałam się że dogo da 150 zł -ja resztę
dlatego napisałam że 30 zł < w zaokrągleniu > które zostało możnaby przeznaczyć na następnego psa
ale nie wiem nic że Heidi miała 2 mce opłacone

Posted

teraz juz ok :)
ale ja bym zaokraglala do 20, bo ze 168, jak 150 ma isc na heidi to zostaje 18, wiec zaokraglenie do 20 :)

ale pamietaj,ze kizimizi przelała 150zl od dobrej duszy za pierwszy miesiac. to pominelas.
no i teraz co z tym?

Posted

tak za 1 miesiac zapłacone było 150zł od duszyczki i to wpłaciłam ja 20.05 czyli prawie miesiac temu. Wychodzi na to ze z zebranych deklaracji (jednorazowych i stałych i bazarków) jest 168 -jak wyżej podajecie- czyli razem 318zł.
No to wychodzi ze CZerda dodałą 2zł ze swoich bo pisze ze zapłaciła Stefanowi 320zł.

Musimy to szybko rozliczyc bo tzreba poinformowac stałych deklarowiczow zeby juz nei wpłacali albo zeby sie wstrzymali z tym.

Posted

jeśli tak to dogowe deklaracje są wolne , bo tak jak mówiłam 150 zł z dogo na Hedi miesięcznie , a skoro ta osoba wpłaciła 150 to dogowe 150 zostaje i trzeba powysyłąć pv żeby każdy kto wpłacił powieział co z tymi pieniążkami , ja mogę to zrobić ale póżno jak ktos może to napisałam kto i ile wpłacił
w sumie 170 zl < z bazarkiem -38 z niego > jest WOLNE a moja propozycja to 3 psikai które dzisiaj i jutro jadą do Obornik

Posted

A ta Lena to ten sam pies co mowi Czerda? Mi to wszystko jedno. ustalcie prosze jakis cel i trzeba pm powysyłać.

edit:
wysłałam meila do stałych deklarowiczow z info. Dajcie watki tych psów tu an watek hidi żeby kazdy wiedział o czym mówimy.

Posted

Dzieki Kizi za informacje, pieniadze przekazujcie dalej - jasne:)

I przede wszystkim ciesze sie, ze tak szybko zakonczyla swoja tulaczke. Trzymam kciuki Heidi a Wam dziekuje, ze byliscie z nia i nie pozwoliliscie zgnic w schronie!

Posted

Miejmy nadzieje ze to juz ten dom :) Bardzo chetnie pojade ktoregos dnai odwiedzic psy w Obornikach i od razu zwizytuje Hidi :)
A powiedz Czerdo gdzie ona jest? tez w Obornikach czy w Sierodzie?

Posted

tak, tak trzeba dac linki do watkow. ludziom powysylac, albo niech wchodza tu na watek i szukaja i decyduja.
borysus, jaka lena? daj linka, bo to inny pies, niz te 3 od czerdy?
czerda jednym z 3 jest nasz miusiu staruszek malutki?

Posted

Lena jutro jedzie do hoteliku P. Stefana dlatego jeśli pieniądze nie są juz potrzebne Heidi to wolałbym , żeby te z mojego bazarku poszły na Lenę i żeby Czerda ich spowrotem mi nie przelewała tylko dała P. Stefanowi

Posted

z relacjii wiem że tylko pozazdrościć Heidi takiego domku-pan bardzo kocha zwierzęta , Heidi już jest rozpieszczana , ma swoje zabawki naznosiła kamieni na trawnik i złamały się noże w kosiarce za co dostała piłki i inne zabawki , i pan bardzo ją uwielbia

Posted

Byłem dzisiaj u P. Stefana i słyszałem o tym podkładaniu kamieni pod kosiarkę :evil_lol:
Ponoć na początku to psiur dokazywał, a teraz to Heidi rządzi