anielica Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Bardzo dziękujemy za wpłaty na Berusię. Ja swój numer konta podam jutro na pw osobom, które zgłosiły chęć pomocy - teraz mi serwis nie działa i nie mogę spisać numeru. Myślę, że pojedziemy z Berusią najpierw do naszej pani wetki Ewy. Ona ją obejrzy, obmaca, zajrzy w oczka, i wtedy zdecydujemy wspólnie co dalej - czy do Lublina, czy gdzieś dalej na leczenie. Zobaczymy jaka będzie wstępna diagnoza. Potrzebuję kogoś, kto pomoże mi zawieźć Berusię do weta, bo nie wiadomo jak będzie się zachowywała w samochodzie. Quote
zuziaM Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 anielica napisał(a): Myślę, że pojedziemy z Berusią najpierw do naszej pani wetki Ewy. Ona ją obejrzy, obmaca, zajrzy w oczka, i wtedy zdecydujemy wspólnie co dalej - czy do Lublina, czy gdzieś dalej na leczenie. Zobaczymy jaka będzie wstępna diagnoza. Prosze wiec o numer konta. I oczywiscie o nowe wiadomosci o psinie. Czy mozliwe bylyby tez jakies nowe zdjecia :modla: ? Bardzo ciekawa jestem jej reakcji zaraz po wyjsciu z klatki ( czemu ja jestem tak daleko :pissed: i nie moge Wam pomoc - a mam i auto i znalazlby sie tez czas :wallbash: ? Czy macie juz moze jakis wstepny termin spotkania z p. doktor ? Pozdrawiam. . . . Quote
jnk Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Jeszcze ja! Mnie też wyślij na priv swoje konto, Anielico. Quote
GreenEvil Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Berusia - wplaty z dopiskiem "dla Berusi" - stan srodkow 60,00 Tyle mamy narazie na koncie Alarmowego Pozzdrawiam GreenEvil Quote
Tiger Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Podnoszę!!!! Zbieramy na badanie okulistyczne zupełnie niewidomej staruszki Berusi z lubelskiego schroniska ....... Quote
Tweety Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Przypominam, że zawsze możecie wpłacać na konto Alarmowego Funduszu (nr na wątku przyklejonym) z dopiskiem "dla Berusi" Quote
zuziaM Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dzieki za PW. Przesle pieniazki jutro po poludniu, dzisiaj po pracy juz nie zdaze. Mam nadzieje, ze wstepne diagnozy Waszej p. doktor beda pomyslne ( ale milcze - nie zapeszam :ekmm: ) i dalsze dzialania przyniosa skutek. Berusia moze bedzie znowu widziala :roll: ! ? A swoja droga, ciekawe, kiedy ona ten wzrok stracila ? Czy to w wyniku starzenia, czy moze jakas wada ? A moze ona nie widzi juz od dawna i przyczyna jest inna ? Co by to jednak nie bylo - trzymam kciuki zeby sie powiodlo ! Caluski w nosek dla Berusi a dla Was poklony - jestescie ANIOLKAMI :angel:. Quote
Tiger Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Berusia serdecznie dziękuje cioteczkom : pixie Aga Mazury Beata J. (nick poprosimy ,niech się ujawni) za wpłaty na na konto Alarmowego Funduszu. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tiger Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Już znamy nazwisko bardzo dobrego okulisty w Lublinie (podobno) Dzwoniłam , ale dziś mi juz uciekł....nazywa sie Balicki.... jak ktoś coś wie na jego temat to prsimy o informacje....(Buniu1 ???) Jutro będzie w klinice na AR od 8.00 do 14.00 to zadzwonię i spróbuje jakoś umówić Berusię z nim na randkę... Chciałybysmy zgrac tę wizytę z wizytą u naszej wetki p. Ewy ...... Chcemy żeby ją zbadała ...jej stan ogólny..... Myslę ,ze to będzie już przyszły tydzien.... Quote
anielica Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Alaa: wysłałam numer konta, ale można też na Fundusz Alarmowy wpłacić, jak napisała Tweety. Dzięki! Ustaliłyśmy z Tiger, że pojedziemy w następnym tygodniu, musimy umówić lekarza, no i pogoda u nas jest tragiczna - ciągle leje. Więc nawet pospacerować nie będzie można, czy wyczesać pod schroniskiem, jak już ją nam wydadzą (znowu mamy zakaz wchodzenia do boksów, w których jest Berusia:-( ). Mam nadzieję, że Balicki nas przyjmie, zahaczymy o dr Ewę w celu ogólniej konsultacji. Może od razu jakąś obróżkę na insekty kupimy dla niej, albo preparat, żeby jej nie żarły pchły... Quote
jnk Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Obiecuję wesprzeć Berusię finansowo po 10 czerwca - do tej pory uporam się z innymi zobowiązaniami :) Quote
Bunia1 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Niestety akurat dr Balickiego nie znam (chyba). Jeśli pracuje na Klinikach to musi być z młodszego odemnie rocznika;) . Quote
Norbitka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Tiger napisał(a): Beata J. (nick poprosimy ,niech się ujawni) :loveu: :loveu: :loveu: No dobra ujawniam się :)) Quote
Tiger Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hihihi....nie znam Twojego nazwiska Beatko ....bo pewnie bym skojarzyła..... Dzieki !!! Quote
GreenEvil Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Berusia - wplaty z dopiskiem "dla Berusi" - stan srodkow 60,00 Tyle mamy narazie na koncie Alarmowego Pozzdrawiam GreenEvil Quote
zuziaM Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Wspaniale wiadomosci od rana. Trzymam dalej kciuki za pomyslne diagnozy lekarskie. Fajnie, ze w Lublinie jest specjalista i nie bedzie trzeba Berusi stresowac dodatklowo dlugim transportem. Jak w schronisku moga zakazywac zajmowania sie potrzebujacymi psami ludziom, ktorzy chca to robic :angryy: ! Sami nie zapewniaja tego przeciez - powinni byc za to wdzieczni ! - to niesamowite :angryy: ! Quote
Tiger Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dzwoniłam dziś do Balickego.... I umówienie sie z nim na konkretny dzień i godzinę niestety graniczy z cudem....Jest bardzo zajęty ,ma mnóstwo zajęć ,zebrań, badań, odczytów, wykładów itp.... Wyjasniłma sytuację i zgodził sie wstępnie na spotkanie 7 czerwca w środe, ale nie jest to na 100% pewne ....Mam we wtorek jakoś go łapac i pytac..... Bedę dzwonic od poniedziałku.... może się uda.... Tak więc czekamy..... Na wszelki wypadek powiemy jednak w schronisku ,że w środę zabierzemy Berkę na badania..... żeby panie kierowniczki nie były zaskoczone .... Quote
zuziaM Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Tiger napisał(a):Dzwoniłam dziś do Balickego.... I umówienie sie z nim na konkretny dzień i godzinę niestety graniczy z cudem....Jest bardzo zajęty ,ma mnóstwo zajęć ,zebrań, badań, odczytów, wykładów itp.... Wyjasniłma sytuację i zgodził sie wstępnie na spotkanie 7 czerwca w środe, ale nie jest to na 100% pewne ....Mam we wtorek jakoś go łapac i pytac..... Bedę dzwonic od poniedziałku.... może się uda.... Tak więc czekamy..... Na wszelki wypadek powiemy jednak w schronisku ,że w środę zabierzemy Berkę na badania..... żeby panie kierowniczki nie były zaskoczone .... Jestescie naprawde wspaniale :lol: . Strasznie mi smutno, ze nie moge Wam pomoc w tych zabiegach. Pozdrawiam. / Dzisiaj przesle pieniazki, jak obiecalam. Na poczatek moze niewiele, ale jesli bedzie pilna potrzeba nastepne rowniez wkrotce /. Quote
anielica Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 W sobotę się kierownictwu powie, będzie Alfreda, czyli przewiduję kłopoty. Mam nadzieję Tiger, że pogoda będzie brzydka :loveu: Quote
GreenEvil Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Berusia - wplaty z dopiskiem "dla Berusi" - stan srodkow 100,00 Tyle mamy narazie na koncie Alarmowego Anielico, konto dostane? :), czy nie zasluzylam? ;) Pozdrawiam GreenEvil Quote
Recommended Posts