Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jo37 napisał(a):
Czy jest szansa na przekonanie ich jutro . Gdyby się udało to ja pojadę do Wrocławia w niedzielę . Szkoda suczki .

Nie przypuszczam. Będzie dobrze, jeżeli zgodzą się wydać ją w poniedziałek.

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, jutro nie ma szans, ona ma leki do poniedziałku, w poniedziałek wpadnie konował i dopiero będzie decyzja. wczesniej się nie da, a przynajmniej ja nie znam osoby na tyle ważnej, żeby wymogła taką decyzję na wecie lub kierownictwie.

Posted

Tym bardziej po dzisiejszym artykule w DW na ich temat będa starali sie pewnie utrudniac adopcje Berki. Wielka szkoda ze tak wyszło. Dobrze ze mnie sie udało przekonac ze boksie bede leczyła

Posted

black_sheep napisał(a):
ja się zaszczele:flaming:

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Pożyteczniej byłoby skierować wylot lufy w kierunku kierownictwa tego schrona...taka nieśmiała sugestia:razz:

Posted

Moim zdaniem oni wszystko czytają, co tu napisane i się mszczą za to, że nie mają słów uznania, jacy to są wspaniali...., lecz z wątku wynika, jakie biedne i opuszczone są tam psy...skandal..

Posted

AgaG napisał(a):
Moim zdaniem oni wszystko czytają, co tu napisane i się mszczą za to, że nie mają słów uznania, jacy to są wspaniali...., lecz z wątku wynika, jakie biedne i opuszczone są tam psy...skandal..

Aga, poważnie myślisz, że chce im się brnąć przez ten gąszcz wątków?:shake:

Posted

black_sheep napisał(a):
Jesli to czytacie, to czy nie rozumiecie że tylko biednej psince robice zło??? Co za ludzie, nie mam siły do tego świata!!! Pjade tam i zastrzele się, w ramach protestu!

Szkoda Człowieka...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Aga, poważnie myślisz, że chce im się brnąć przez ten gąszcz wątków?:shake:

mówię na podstawie doświadczenia.

Posted

Czekamy w takim razie do poniedziałku . Trzeba wyrwać sunię . Na jej koncie są pieniądze . Może hotel na parę dni .

Posted

[quote name='V.Wrocław']Dziewczyny jeszcze raz pisze ,gdybyscie dalej mialy problemy to dzwoncie do babata,dobry znajomy babata moze troche duzo zdzialac na terenie calej Polski

Dziękujemy za informację! Poczekamy do poniedziałku i zobaczymy co powiedzą w schronisku. Jak dalej będzie brak zgody, będziemy dzwonić. Dzięki!!!

Z dzisiaj - Berusia i jej przyjaciółka Zosia... Zobaczcie jakie bidule :-( One są tak niepozorne i zaniedbane, że cidem jest domek. Ale kierowniczkę i konowała to, sorry, za wyrażenie, wali po prostu :angryy: