AlmaMater Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jo37 napisał(a):Czy jest szansa na przekonanie ich jutro . Gdyby się udało to ja pojadę do Wrocławia w niedzielę . Szkoda suczki . Nie przypuszczam. Będzie dobrze, jeżeli zgodzą się wydać ją w poniedziałek. Quote
anielica Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 nie, jutro nie ma szans, ona ma leki do poniedziałku, w poniedziałek wpadnie konował i dopiero będzie decyzja. wczesniej się nie da, a przynajmniej ja nie znam osoby na tyle ważnej, żeby wymogła taką decyzję na wecie lub kierownictwie. Quote
Norbitka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Tym bardziej po dzisiejszym artykule w DW na ich temat będa starali sie pewnie utrudniac adopcje Berki. Wielka szkoda ze tak wyszło. Dobrze ze mnie sie udało przekonac ze boksie bede leczyła Quote
Aga_Mazury Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :shake: Boshe ....tylko, żeby jej nic nie zrobili :shake: Quote
Czarodziejka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Czytam i czytam i ręce mi opadają...:shake: Jaki artykuł? Jakie leki? Tak nagle jest leczona? Przecież było dobrze...:shake: ZuziaM sie zmartwi...:-( Quote
black sheep Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ja się zaszczele:flaming: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Czarodziejka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 black_sheep napisał(a):ja się zaszczele:flaming: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Pożyteczniej byłoby skierować wylot lufy w kierunku kierownictwa tego schrona...taka nieśmiała sugestia:razz: Quote
black sheep Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 nie ma siły na tej dogomani to sie czlowiek tak dołuje, ze tylko sie zastrzelić:(:(:( kierowników tez!!!!!!! Quote
AgaG Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Moim zdaniem oni wszystko czytają, co tu napisane i się mszczą za to, że nie mają słów uznania, jacy to są wspaniali...., lecz z wątku wynika, jakie biedne i opuszczone są tam psy...skandal.. Quote
Czarodziejka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 AgaG napisał(a):Moim zdaniem oni wszystko czytają, co tu napisane i się mszczą za to, że nie mają słów uznania, jacy to są wspaniali...., lecz z wątku wynika, jakie biedne i opuszczone są tam psy...skandal.. Aga, poważnie myślisz, że chce im się brnąć przez ten gąszcz wątków?:shake: Quote
black sheep Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jesli to czytacie, to czy nie rozumiecie że tylko biednej psince robice zło??? Co za ludzie, nie mam siły do tego świata!!! Pjade tam i zastrzele się, w ramach protestu! Quote
Czarodziejka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 black_sheep napisał(a):Jesli to czytacie, to czy nie rozumiecie że tylko biednej psince robice zło??? Co za ludzie, nie mam siły do tego świata!!! Pjade tam i zastrzele się, w ramach protestu! Szkoda Człowieka... Quote
black sheep Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 e tam, co mi zostało!!!!!!! Własnie odebrali mi nawet mój banerek!!!!!!!!!:(:(:(:( Quote
AgaG Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Czarodziejka napisał(a):Aga, poważnie myślisz, że chce im się brnąć przez ten gąszcz wątków?:shake: mówię na podstawie doświadczenia. Quote
Jo37 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Czekamy w takim razie do poniedziałku . Trzeba wyrwać sunię . Na jej koncie są pieniądze . Może hotel na parę dni . Quote
V.Wrocław Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Dziewczyny jezeli bedziecie miec dalej problemy to dzwoncie do babata,on pomoze wydostac psinke ze schroniska,poprostu ma znajomosci Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ZuziuM, gdzie się podziewasz? Mam nadzieję, że nic cię nie złamie? Twarda babka jesteś. Moja aukcja z cegiełkami dla Beruśki wciąż trwa. Co jeszcze mogę zrobić? Quote
rebellia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ku.... co za debilizm!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: oh ah wielka kierowniczka !!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Monia_ Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Mocno trzymamy kciuki za Berusie!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
V.Wrocław Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Dziewczyny jeszcze raz pisze ,gdybyscie dalej mialy problemy to dzwoncie do babata,dobry znajomy babata moze troche duzo zdzialac na terenie calej Polski Quote
black sheep Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Berusia Do Zuzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 W związku z moją aukcją na Allegro wklejam coś druzgocącego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27385&page=33 Od 33 strony, a resztę doczytajcie... Quote
anielica Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='V.Wrocław']Dziewczyny jeszcze raz pisze ,gdybyscie dalej mialy problemy to dzwoncie do babata,dobry znajomy babata moze troche duzo zdzialac na terenie calej Polski Dziękujemy za informację! Poczekamy do poniedziałku i zobaczymy co powiedzą w schronisku. Jak dalej będzie brak zgody, będziemy dzwonić. Dzięki!!! Z dzisiaj - Berusia i jej przyjaciółka Zosia... Zobaczcie jakie bidule :-( One są tak niepozorne i zaniedbane, że cidem jest domek. Ale kierowniczkę i konowała to, sorry, za wyrażenie, wali po prostu :angryy: Quote
Bunia1 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nie pozwolić na wyczesanie takiego psa, to po prostu znęcanie się przy takich temperaturach Quote
Recommended Posts