zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jo37 napisał(a):Transport Berusi jest darmowy . Zebrane pieniądze wpłaćcie proszę na Fundusz Alarmowy . Dziekujemy wiec bardzo :lol: ! Tylko dlaczego nie odezwaly sie Anielica i Tiger :roll: ? ? ? One sa w tej chwili najwazniejsze ! Czy cos sie wyjasnilo wczoraj z sobotnim transportem Berci :confused: :confused: :confused: ....... to czekanie..........:sadCyber: - strasznie sie denerwuje ! Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ulvhedinn napisał(a):Szampon mam z olejem norczym:evil_lol: i kupiłam dzisiaj wykładzinę, tak na wszelki wypadek, a i przy Aksie to się na pewno przyda:evil_lol: Chyba jeszcze nie pisalam, ze jestes wspaniala :loveu: ! Przeciez przy Aksie masz ogromnie duzo pracy i chyba ciagle trzeba ja miec na oku, zeby sobie nie zrobila krzywdy. Poza tym troszke dzwigania tez jest :-o - to duza sunia. Podziwiam Cie i zazdroszcze :roll: . Sama bym bardzo chciala sie czyms podobnym zajac i to z wielka przyjemnoscia, ale jesli sie i pracuje i nie ma zbyt duzego wsparcia bliskich w tym, co sie robi, badz chce robic - nie jest wtedy latwo.....- chociaz jestem strasznie uparta ( niektorzy mowia nawet, ze zawzieta - ale to akurat uwazam za swoja pozytywna ceche :evil_lol: ).. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na wiesci. Quote
pixie Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 CZY BERUSIA DOTRZE NA CZAS DO WARSZAWY ???? jo37 moze jechac tylko w ten we!!! czy nie da rady berusi transportem nawet koleja dpo warszawy dowiezc...wiem niewidoma...ale sie porusza bilet PKP we tez tanszy nikt z lublina nie moze jej dostarczy chocby pociagiem? Anielico jakie sa plany? wiem ,ze jestes poza forum teraz, moze macie do Doroty kontakt by ustalic szczegoly zal byloby by Berusia zostala w lublinie w takie upaly..a nie pod okiem cioteczki ulv... Quote
Jo37 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Zaczynam się martwić - dziewczyny z Lublina nie dają znaku a nie mam do nich telefonu . Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jo37 napisał(a):Zaczynam się martwić - dziewczyny z Lublina nie dają znaku a nie mam do nich telefonu . A ja mialam nadzieje, ze to dlatego sie tu nie odzywaja, bo nie maja czasu zajmujac sie organizowaniem wszystkiego :-( . Matko ! Nie mozna zaprzepascic takiej szansy ! Dlaczego milcza ? Anielica zawsze sie odzywala przeciez.......... czemu teraz - NIE ? Trzeba jeszcze poczekac - moze sie odezwie........:modla:. ANIELICO - POMOCY :modla: :modla: :modla: ! ! ! Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jo37 - o ktorej musisz jutro wyjezdzac ? Jejciu - kto ma kontakt z Anielica ? ? ? Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Anielica dzisiaj 00,58 - byla aktywna na forum - nie wierze, zeby nie zajrzala do watku Berusi ! Juz tak malo czasu zostalo ! Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Trzeba poszperac w MAPIE Dogo. Moze tam sie wpisala i tam bedzie numer telefonu. Juz szukam ! Quote
Jo37 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 zuziaM napisał(a):Jo37 - o ktorej musisz jutro wyjezdzac ? Jejciu - kto ma kontakt z Anielica ? ? ? Ja chcę pojechać specjalnie Z Berusią . Oczywiście ze względu na odległość i temperarury chciałabym wyjechać jak najwcześniej . Muszę być w Warszawie o 21.00 -21.30 . Quote
pixie Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 zuziaM napisał(a):Trzeba poszperac w MAPIE Dogo. Moze tam sie wpisala i tam bedzie numer telefonu. Juz szukam ! LUBLIN niestety nieczuly na prosby o wpis... nie ma nikogo.... jesli ma kto telefon do Norbitki , to bedzie ona z pewnoscia miala telefon do Anielicy Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 pixie napisał(a):LUBLIN niestety nieczuly na prosby o wpis... nie ma nikogo.... jesli ma kto telefon do Norbitki , to bedzie ona z pewnoscia miala telefon do Anielicy No wlasnie - szukalam w Mapie - bez skutku :-( . Nie znalazlam nikogo. A za malo czasu, zeby czytac wszystkie posty Anielicy i moze tam gdzies podala swoj nimer komorki..... Quote
pixie Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alma Mater...tez moze miec do Anielicy telefon...moze masz...one razem coz z reaktywacja TOZu w Lublinie mialy dzialac Quote
pixie Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 AlmaMater wczoraj byla na forum. Nie ma gg. Znalazlam nat. 2 telefony 0501-366-092, 0501-28-11-29 do wolntariuszy ze schroniska w Lublinie.. Zuziu mozna probowac, choc by nie zaszkodzic..aczkolwiek jest Berusia na stronie Schroniska jako potrzebujaca bardzo pomocy i domku Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 pixie napisał(a):AlmaMater wczoraj byla na forum. Nie ma gg. Znalazlam nat. 2 telefony 0501-366-092, 0501-28-11-29 do wolntariuszy ze schroniska w Lublinie.. Zuziu mozna probowac, choc by nie zaszkodzic..aczkolwiek jest Berusia na stronie Schroniska jako potrzebujaca bardzo pomocy i domku No wlasnie, zeby nie zaszkodzic ! Jak sie porozmawia z nieodpowiednia osoba, ta moze wypeplac w schronisku o co chodzi i panie :angryy: sie postawia ! Chociazby, zeby pokazac - kto tu rzadzi ! Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jo37 napisał(a):Ja chcę pojechać specjalnie Z Berusią . Oczywiście ze względu na odległość i temperarury chciałabym wyjechać jak najwcześniej . Muszę być w Warszawie o 21.00 -21.30 . Matko - jestes wspaniala Jo37 ! I dlaczego taka wielka szansa moze sie zmarnowac :placz: :placz: :placz: ? ? ? ANIELICO - ODEZWIJ SIE , PROSIMY ! Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 zuziaM napisał(a):ANIELICO - ODEZWIJ SIE , PROSIMY ! Ok, wyslalam sms do Anielicy. Nie odbiera telefonu, ale musi przeczytac. Jak bedzie trzeba - napisze jeszcze kilka. Podalam jej telefon do Jo37 i uvhedinn. I teraz juz tylko mozemy czekac. Quote
Norbitka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Dzwoniłam Anielica nie odbiera telefonu. Dziewczyny ona ma taka syt.ze nie zawsze moze i to naprawde jest powazna sprawa. Masza4 wyjechała. Tiger tez jest poza Lublinem. Quote
zuziaM Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Musimy wiec czekac. Kontakty porozsylane w kazdym razie. Anielica ma nr do uvhedinn i Jo37 - podalam. Ja jestem pod kom. : 0695 555 221. Musze z Pola do lekarza ( uszko ja boli ). Pozdrawiam. Sms-em zapytam jutro - jak sie sprawa zakonczyla. Quote
pixie Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jo37 rozmaawialam na gg z Norbitka jest w tej chwili zajeta ale pytanie zasadnicze o ktorej najpozniej Berusia musialaby byc w warszawie... Norbitka sprobuje porozmawiac z kolega by ja zawiozl samochodem. Podobno Berusia bardzo szczeka w aucie. Moze Fenactil kilka kropel ja uspokoi.. Tyle ze koledze Norbitki ( sama Norbitka jest 40 km od Lublina) trzeba zwrocic za przejazd, doczytalam sie ze sa jakies fundusze paliwowe na Berusie..wiec chyba wchodzi to w rachube jesli on bedzie mogl O KTOREJ NAJPOZNIEJ MOZESZ WYJECHAC? Quote
anielica Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Hej, jestem. Niestety w pracy a rano miałam jeszcze przeprawę z kotką po sterylce, której nie ma gdzie umieścić. Niestety po odebraniu telefonu padła mi bateria, więc nie mam tych numerów, które były podane. O której Berusia musi być w Warszawie? Dzisiaj schronisko do 16.00, więc jeżeli ma jechać rano, to musi być wyadoptowana przed 16.00. Ona nie ma szczepień, oprócz wścieklizny, a i to nie na pewno jest aktualne, więc nie wiem czy stefczyk ją przyjmie. Może u dziewczyn, które trzymały boksię i jamniora przenocuje. Ktoś musi ją też zaadoptować. Kurcze, telefon mi padł, nie mam ładowarki, więc nie mam kontaktu... Pogadam z Tiger, może któras z nas, albo obydwie pojedziemy z Berą, ale ona dopiero wraca - nie wiem czy dotarła już do domu z zagranicy, a ja mam taką sytuację, że moge odwołac wyjazd nawet godzinę przed...:shake: Quote
Jo37 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ale cisza . :mad: Czy jest jakaś szansa na przyjazd Berusi do Warszawy ? Podam swój telefon bo nie będę cały czas przy komputerze 0-600 953 938 (Joanna ) Quote
anielica Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Berusię wyadoptuje i przetrzyma Gosia, która opiekowała się bokserką i jamniorem. Teraz tylko droga do Warszawy. Na którą pies musi tam być? Quote
Norbitka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Nie doczytałam Anielico ze ty w pracy i pogadałam sobie z twoim męzem .... ach ten głos ....:evil_lol:. Te dziewczyny sa nieocenione . Jak dobrze ze Alma nam je "zeslala" Quote
Recommended Posts