zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Norbitka napisał(a):To wszytko co sie tu dzieje jest niesamowite. Chyba wiekszośc z nas na poczatku nie widziała swiatełka w tunelu dla Berusi. Jednak niemożliwe dzięki ludziom dobrej woli staje sie MOŻLIWE!! Jeszcze te kilkaset km do szczescia... kto je pokona? Wlasnie - TRANSPORT - to w tej chwili jest najwazniejsze ! Jestesmy juz tak blisko celu - uszczesliwienia Berusi ! Bardzo Berusia ujela ludzi swoim smutnym niewidzacym spojrzeniem. To cudowne, ze ludzie chca pomoc i Bercie wyrwac z tego wieloletniego koszmaru. Dziekujemy :calus: :buzi: :calus: . I moze w sprawie transportu zlituje sie jakas "dobra dusza" :modla: :modla: :modla: . Irmo, dziekujemy za "zatankowanie" Berci auta na szczesliwa droge :Rose: ! Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Berusie moznaby przewiezc razem z Sabinka - z tego samego przeciez schroniska, ale czy ktos wezmie dwa - niemale - psiaki ? ? ? Jakby nie patrzec - do Legnicy jedzie sie autostrada przez Wroclaw ( odleglosc - 80 km ). Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 zuziaM napisał(a):Berusie moznaby przewiezc razem z Sabinka A moze ktos specjalnie by pojechal z tymi dwiema suczkami ( Berusia i Sabinka ) ? ? ? Irma przeznaczyla swoja wplate na paliwo..... ja doloze, ile bedzie trzeba. Dwie sunie - to juz warto moze pomyslec o specjalnie dla nich zaplanowanym transporcie - kto lubi spedzac czas za kolkiem ? Sa tacy - jestem pewna ! Szukalam na "Mapie forum", ale jesli juz jest ktos, kto deklaruje chec przewozu - dowolna ilosc kilometrow ( do celu ) , to jest to osoba z bardzo daleka ( polnoc, zachod )! Kurcze - musi sie to rozwiazac ! Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czarodziejka napisał(a):Szukamy transportu! Wiem - sa inne potrzebujace psiaki, ale my tez potrzebujemy pomocy. Dlatego scigamy sie na 1.strone ! Quote
Jo37 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czy istnieje możliwość dostarczenia Berusi do Warszawy . Mogę pojechać do Wocławia w sobotę 15.07 . Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jo37 napisał(a):Czy istnieje możliwość dostarczenia Berusi do Warszawy . Mogę pojechać do Wocławia w sobotę 15.07 . Jejciu - dziekujemy za odzew. DZIEWCZYNY KOCHANE - czy jest taka mozliwosc ? Do Warszawy jest juz niedaleko, a juz w sobote Bercia bylaby w domu ! ! ! Juz pisze na PW do Anielicy......... Ona napewno wieczorem najpozniej odpowie ! Prosze Jo37 - zajrzyj tu jeszcze wieczorem, albo nawet wczesniej sie moze wyjasni. Dziekujemy ! Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 anielica napisał(a): na dniach wraca tiger, może razem coś uradzimy i przewieziemy sunię kawałek - może do Warszawy? Tutaj Anielica kochana pisze, ze moze to byc rozwiazanie ! Wiec czekamy na odpowiedz Anielicy ! Mam nadzieje, ze sie uda :happy1: :thumbs: :happy1: . Quote
Jo37 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dziewczyny , niestety nie udało mi się wysłać do Was pw . Jestem teraz pod numerem telefonu 22 576 4479 . Pozdrawiam , Joanna Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jo37 napisał(a):Dziewczyny , niestety nie udało mi się wysłać do Was pw . A ja wyslalam do Ciebie i mam nadzieje, ze doszla :lol: . Pozdrawiam rowniez i dziekuje, mam nadzieje, ze uda sie wszystko zgrac. Berusia naprawde bardzo potrzebuje pomocy i jak najszybciej znalezc sie poza schroniskiem :angryy: ! Tam nie przetrzyma tych upalow ! Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ale Bercia nam spadla ! Jejku, ja chyba oszaleje do jutra - czy cos sie wyjasni i najwazniejsze, czy sie to uda :mdleje: :mdleje: :mdleje: ? I przezywajac to wszystko w tej chwili - podziwiam Was jeszcze bardziej :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: ! JEZELI Jo37 nie napisze tu swojego numeru komorki, a na podany pare postow wyzej stacjonarny nie bedzie mozna sie dodzwonic - to ja mam jej komorke - na PW ( ale nie bede tu podawac, bo nie wiem, czy sobie zyczy ) - ale prosze wtedy o kontakt do mnie i zaraz podam zainteresowanej osobie. MOJ / zuzia / numer : 0695 555 221. Pozdrawiam. Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Nie spadła, tylko zsunęła się...na chwilę musiałam zniknąć. Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czarodziejka napisał(a):Nie spadła, tylko zsunęła się...na chwilę musiałam zniknąć. Czarodziejko, czaruj, zeby transport dla Berusi na sobote sie udal :lol: ! ! ! Bercia bedzie juz wtedy w sobote bezpieczna . Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czaruję jak mogę. Na Allegro została tylko 1 cegiełka za 1 zł do kupienia... Wystawić aukcję ponownie, czy starczy pieniędzy? Wystawiłam też Dragona, ma ok 60 zł i Awarię z nowym imieniem Ava, ale jeszcze nic nie zebrała... Quote
Jo37 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Transport Berusi jest darmowy . Zebrane pieniądze wpłaćcie proszę na Fundusz Alarmowy . Quote
zuziaM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czarodziejka napisał(a):Czaruję jak mogę. Na Allegro została tylko 1 cegiełka za 1 zł do kupienia... Wystawić aukcję ponownie, czy starczy pieniędzy? Wystawiłam też Dragona, ma ok 60 zł i Awarię z nowym imieniem Ava, ale jeszcze nic nie zebrała... Jesli Berusie chca ludzie wspomagac, to mozna aukcje wznowic, nadmiar pieniazkow potem zawsze mozna przeciez przeznaczyc na inne potrzebujace stworzenie. I Bercia moze pomoc pobratymcom w potrzebie. Lece juz do domu - do moich kochanych dziewczynek - juz im pecherzyki sie przepelnily pewnie ! W upaly sporo pija :lol: . Bede z niecierpliwoscia czekala na poranne wiesci ! ! ! Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Podskakuj Berusiu! To ostatecznie dokąd ona zostanie przeniesiona? Bo jakoś nie doczytałam... Quote
ulvhedinn Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 To czekamy na Berusię- będzie miała do wyboru pokoik, albo kuchnię (bo część psów woli tam mieszkać:evil_lol: -np. Dżeki zdecydowanie preferował sąsiedztwo lodówki)... No i towarzystwo, żeby się nie czuła samotna... Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ulvhedinn napisał(a):To czekamy na Berusię- będzie miała do wyboru pokoik, albo kuchnię (bo część psów woli tam mieszkać:evil_lol: -np. Dżeki zdecydowanie preferował sąsiedztwo lodówki)... No i towarzystwo, żeby się nie czuła samotna... No to będziesz ją musiała strrrrrraaaaasznieee wykąpać i może ogolić?:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No, aukcja Berusi zakończona, sprzedałam 100 cegiełek po 1 zł. :) Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Muszę dodać, że ostatni allegrowicz wykupił ostatnią cegiełkę, a zapłacił za 5 :) Quote
ulvhedinn Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Szampon mam z olejem norczym:evil_lol: i kupiłam dzisiaj wykładzinę, tak na wszelki wypadek, a i przy Aksie to się na pewno przyda:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 To cudnie, Ulvhedinn...Bercia się troszkę zresocjalizuje i liźnie nieco kultury zanim trafi do ZuziM Quote
Recommended Posts