Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Norbitka napisał(a):
To wszytko co sie tu dzieje jest niesamowite. Chyba wiekszośc z nas na poczatku nie widziała swiatełka w tunelu dla Berusi. Jednak niemożliwe dzięki ludziom dobrej woli staje sie MOŻLIWE!! Jeszcze te kilkaset km do szczescia... kto je pokona?

Wlasnie - TRANSPORT - to w tej chwili jest najwazniejsze !
Jestesmy juz tak blisko celu - uszczesliwienia Berusi !

Bardzo Berusia ujela ludzi swoim smutnym niewidzacym spojrzeniem.
To cudowne, ze ludzie chca pomoc i Bercie wyrwac z tego wieloletniego koszmaru. Dziekujemy :calus: :buzi: :calus: .
I moze w sprawie transportu zlituje sie jakas "dobra dusza" :modla: :modla: :modla: .

Irmo, dziekujemy za "zatankowanie" Berci auta na szczesliwa droge :Rose: !

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Berusie moznaby przewiezc razem z Sabinka - z tego samego przeciez schroniska, ale czy ktos wezmie dwa - niemale - psiaki ? ? ?
Jakby nie patrzec - do Legnicy jedzie sie autostrada przez Wroclaw ( odleglosc - 80 km ).

Posted

zuziaM napisał(a):
Berusie moznaby przewiezc razem z Sabinka

A moze ktos specjalnie by pojechal z tymi dwiema suczkami ( Berusia i Sabinka ) ? ? ?
Irma przeznaczyla swoja wplate na paliwo..... ja doloze, ile bedzie trzeba.

Dwie sunie - to juz warto moze pomyslec o specjalnie dla nich zaplanowanym transporcie - kto lubi spedzac czas za kolkiem ? Sa tacy - jestem pewna !

Szukalam na "Mapie forum", ale jesli juz jest ktos, kto deklaruje chec przewozu - dowolna ilosc kilometrow ( do celu ) , to jest to osoba z bardzo daleka ( polnoc, zachod )! Kurcze - musi sie to rozwiazac !

Posted

Jo37 napisał(a):
Czy istnieje możliwość dostarczenia Berusi do Warszawy . Mogę pojechać do Wocławia w sobotę 15.07 .

Jejciu - dziekujemy za odzew.
DZIEWCZYNY KOCHANE - czy jest taka mozliwosc ? Do Warszawy jest juz niedaleko, a juz w sobote Bercia bylaby w domu ! ! !

Juz pisze na PW do Anielicy......... Ona napewno wieczorem najpozniej odpowie !

Prosze Jo37 - zajrzyj tu jeszcze wieczorem, albo nawet wczesniej sie moze wyjasni. Dziekujemy !

Posted

anielica napisał(a):

na dniach wraca tiger, może razem coś uradzimy i przewieziemy sunię kawałek - może do Warszawy?

Tutaj Anielica kochana pisze, ze moze to byc rozwiazanie ! Wiec czekamy na odpowiedz Anielicy ! Mam nadzieje, ze sie uda :happy1: :thumbs: :happy1: .

Posted

Dziewczyny , niestety nie udało mi się wysłać do Was pw .
Jestem teraz pod numerem telefonu 22 576 4479 .
Pozdrawiam ,
Joanna

Posted

Jo37 napisał(a):
Dziewczyny , niestety nie udało mi się wysłać do Was pw .

A ja wyslalam do Ciebie i mam nadzieje, ze doszla :lol: .
Pozdrawiam rowniez i dziekuje, mam nadzieje, ze uda sie wszystko zgrac.
Berusia naprawde bardzo potrzebuje pomocy i jak najszybciej znalezc sie poza schroniskiem :angryy: ! Tam nie przetrzyma tych upalow !

Posted

Ale Bercia nam spadla !
Jejku, ja chyba oszaleje do jutra - czy cos sie wyjasni i najwazniejsze, czy sie to uda :mdleje: :mdleje: :mdleje: ? I przezywajac to wszystko w tej chwili - podziwiam Was jeszcze bardziej :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: !

JEZELI Jo37 nie napisze tu swojego numeru komorki, a na podany pare postow wyzej stacjonarny nie bedzie mozna sie dodzwonic - to ja mam jej komorke - na PW ( ale nie bede tu podawac, bo nie wiem, czy sobie zyczy ) - ale prosze wtedy o kontakt do mnie i zaraz podam zainteresowanej osobie.
MOJ / zuzia / numer : 0695 555 221.

Pozdrawiam.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Nie spadła, tylko zsunęła się...na chwilę musiałam zniknąć.

Czarodziejko, czaruj, zeby transport dla Berusi na sobote sie udal :lol: ! ! !
Bercia bedzie juz wtedy w sobote bezpieczna .

Posted

Czaruję jak mogę.
Na Allegro została tylko 1 cegiełka za 1 zł do kupienia...
Wystawić aukcję ponownie, czy starczy pieniędzy?
Wystawiłam też Dragona, ma ok 60 zł i Awarię z nowym imieniem Ava, ale jeszcze nic nie zebrała...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czaruję jak mogę.
Na Allegro została tylko 1 cegiełka za 1 zł do kupienia...
Wystawić aukcję ponownie, czy starczy pieniędzy?
Wystawiłam też Dragona, ma ok 60 zł i Awarię z nowym imieniem Ava, ale jeszcze nic nie zebrała...

Jesli Berusie chca ludzie wspomagac, to mozna aukcje wznowic, nadmiar pieniazkow potem zawsze mozna przeciez przeznaczyc na inne potrzebujace stworzenie. I Bercia moze pomoc pobratymcom w potrzebie.

Lece juz do domu - do moich kochanych dziewczynek - juz im pecherzyki sie przepelnily pewnie ! W upaly sporo pija :lol: .
Bede z niecierpliwoscia czekala na poranne wiesci ! ! !

Posted

To czekamy na Berusię- będzie miała do wyboru pokoik, albo kuchnię (bo część psów woli tam mieszkać:evil_lol: -np. Dżeki zdecydowanie preferował sąsiedztwo lodówki)... No i towarzystwo, żeby się nie czuła samotna...

Posted

ulvhedinn napisał(a):
To czekamy na Berusię- będzie miała do wyboru pokoik, albo kuchnię (bo część psów woli tam mieszkać:evil_lol: -np. Dżeki zdecydowanie preferował sąsiedztwo lodówki)... No i towarzystwo, żeby się nie czuła samotna...

No to będziesz ją musiała strrrrrraaaaasznieee wykąpać i może ogolić?:evil_lol: