zuziaM Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Czarodziejka napisał(a):Zuziu! Ty podejmujesz decyzje w sprawie Berusi. Czy wystawić aukcję z cegeiełkami na Fundusz Nadziei dla niej? Wczoraj w nocy pytałam, ale już nie miałam siły brnąć przez procedurę wystawiania. Nie chciałabym robić nic na siłę, ale może dobrze byłoby, gdyby na koncie Berusi było kilka zł? Ja nie wiem, czy to ja moge decydowac, ale jestem takiego samego zdania co Ty. Berusia powinna miec na te dwa miesiace jakies pieniazki. Ja oczywiscie bede rowniez wysylala ( nie wiem tylko jeszcze do kogo ? ? ? ). Quote
zuziaM Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No i nie mam odpowiedzi, czy Berusia bedzie mogla poczekac we WROCLAWIU - wiec nie mozna jeszcze organizowac transportu. Wolalabym poczekac na dziewczyny z Lublina, to w koncu one beda odbieraly Berusie - jesli oczywiscie beda dysponowaly czasem - a sa urlopy :placz: :placz: :placz: . Nic nie wiem :placz: :placz: :placz: . Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 zuziaM napisał(a):Ja nie wiem, czy to ja moge decydowac, ale jestem takiego samego zdania co Ty. Berusia powinna miec na te dwa miesiace jakies pieniazki. Ja oczywiscie bede rowniez wysylala ( nie wiem tylko jeszcze do kogo ? ? ? ). To wystawiam aukcję. Quote
Aga_Mazury Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Uważam, że Berusia w "hoteliku u ULv..." to najlepsze rozwiązanie.....i zabierajcie ją jak najszybciej ze schronu.... Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Teraz tu jest Berusia... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115090619 Quote
ulvhedinn Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No to organizujcie transport!! U mnie będzie miała swoje posłanko, towarzystwo i michę... A nawet jakby się okazało, że siusia w domu- to jej linoleum fundnę i tyle:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ulvhedinn napisał(a):No to organizujcie transport!! U mnie będzie miała swoje posłanko, towarzystwo i michę... A nawet jakby się okazało, że siusia w domu- to jej linoleum fundnę i tyle:evil_lol: Ewentualnie majtusie z pieluszką;) Quote
ulvhedinn Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pożyczę od Kraksy- ona już prawie nie potrzebuje!!!:evil_lol: Quote
zuziaM Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ulvhedinn napisał(a):No to organizujcie transport!! U mnie będzie miała swoje posłanko, towarzystwo i michę... A nawet jakby się okazało, że siusia w domu- to jej linoleum fundnę i tyle:evil_lol: Dziekuje Ci - jestes cudowna i kochana ! Juz w takim razie pisze na watku transportowym prosbe o transport i prosze kochana ANIELICE, zeby zmienila tytul ! Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Na Berusię wpływają pieniążki z Allegro! Quote
zuziaM Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Czarodziejka napisał(a):Na Berusię wpływają pieniążki z Allegro! Jezu ! Alez tu sa cudowni ludzie ! ! ! ! ! Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dopiero wystawiłam tę aukcję, a tu już 20 cegiełek za jednym zamachem... Quote
zuziaM Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Czarodziejka napisał(a):Dopiero wystawiłam tę aukcję, a tu już 20 cegiełek za jednym zamachem... Bede na necie jutro rano od 8,00 - jejciu, zeby sie udalo jak najszybciej zalatwic ten transport ! Quote
ulvhedinn Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jakby mnie nie było na dogo, a coś wynikło, to mój tel 609 325 217 (jeśli nie odbieram, to znaczy że np. pływam z Aksą- wtedy sms...) Quote
anielica Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Już zmieniam tytuł wątku. I ja mam nadzieję, że dla Berusi znajdzie się szybko transport. Myślę, że trzeba znaleźć fikcyjną osobę do podpisania papierów, bo u nas raczej krzywo patrzą na osoby adoptujące na odległość, więc trzeba dmuchać na zimne - żeby się kierowniczki "dla dobra psa" nie postawiły. A potrafią... Quote
Norbitka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dzisiaj Berusia podeszła do krat do głaskania. Potem mnie obszczekała :) i wylizala Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Norbitka napisał(a):Dzisiaj Berusia podeszła do krat do głaskania. Potem mnie obszczekała :) i wylizala I znowu 2 cegiełki sprzedane na Allegro na konto Berusi :multi: Obszczekała? To chyba już czuje klimat i przygotowuje się do migracji na zachód? Quote
anielica Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Szczeknąć to sobie potrafi ta nasza Berusia, zwłaszcza w samochodzie. Trzeba by coś wymyślić na drogę, jak ktoś ją będzie wiózł. Bo przez kilka godzin drogi może nieźle dać w kość. Myślicie, że jakieś środki uspokajające wchodzą w grę??? Quote
irma Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 może ją ktoś pociągiem zawiezie (zasponsoruję) a na drogę swoim psom dawałam Sedalin Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 irma napisał(a):może ją ktoś pociągiem zawiezie (zasponsoruję) a na drogę swoim psom dawałam Sedalin To na sen, czy na hafty podróżne? Quote
anielica Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 irmo, pociąg chyba odpada :shake: ona może się poważnie rozszczekać, a ją ciężko uspokoić, bo nie słyszy - tylko głaskaniem można próbować, a po podaniu środków uspokajających może różnie reagować. jakby usnęła, to ja nie wiem czy ją bym podniosła :cool3: na dniach wraca tiger, może razem coś uradzimy i przewieziemy sunię kawałek - może do Warszawy? Wrocław jest niestety bardzo daleko od nas - cały dzień drogi, a ja nie mogę wyjechać na dłużej niż 1 dzień... Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 30 cegiełek w aukcji Berusi opuszcza Allegro, a pieniążki na konto! Zuzia - masz się cieszyć jutro rano, aukcja przynosi Berusi szczęście!:multi: Quote
Recommended Posts