Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Zuziu! Ty podejmujesz decyzje w sprawie Berusi. Czy wystawić aukcję z cegeiełkami na Fundusz Nadziei dla niej? Wczoraj w nocy pytałam, ale już nie miałam siły brnąć przez procedurę wystawiania. Nie chciałabym robić nic na siłę, ale może dobrze byłoby, gdyby na koncie Berusi było kilka zł?

Ja nie wiem, czy to ja moge decydowac, ale jestem takiego samego zdania co Ty. Berusia powinna miec na te dwa miesiace jakies pieniazki. Ja oczywiscie bede rowniez wysylala ( nie wiem tylko jeszcze do kogo ? ? ? ).

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nie mam odpowiedzi, czy Berusia bedzie mogla poczekac we WROCLAWIU - wiec nie mozna jeszcze organizowac transportu. Wolalabym poczekac na dziewczyny z Lublina, to w koncu one beda odbieraly Berusie - jesli oczywiscie beda dysponowaly czasem - a sa urlopy :placz: :placz: :placz: .
Nic nie wiem :placz: :placz: :placz: .

Posted

zuziaM napisał(a):
Ja nie wiem, czy to ja moge decydowac, ale jestem takiego samego zdania co Ty. Berusia powinna miec na te dwa miesiace jakies pieniazki. Ja oczywiscie bede rowniez wysylala ( nie wiem tylko jeszcze do kogo ? ? ? ).

To wystawiam aukcję.

Posted

No to organizujcie transport!! U mnie będzie miała swoje posłanko, towarzystwo i michę... A nawet jakby się okazało, że siusia w domu- to jej linoleum fundnę i tyle:evil_lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No to organizujcie transport!! U mnie będzie miała swoje posłanko, towarzystwo i michę... A nawet jakby się okazało, że siusia w domu- to jej linoleum fundnę i tyle:evil_lol:

Ewentualnie majtusie z pieluszką;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Dziekuje Ci - jestes cudowna i kochana !
Juz w takim razie pisze na watku transportowym prosbe o transport i prosze kochana ANIELICE, zeby zmienila tytul !

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dopiero wystawiłam tę aukcję, a tu już 20 cegiełek za jednym zamachem...

Bede na necie jutro rano od 8,00 - jejciu, zeby sie udalo jak najszybciej zalatwic ten transport !

Posted

Już zmieniam tytuł wątku. I ja mam nadzieję, że dla Berusi znajdzie się szybko transport. Myślę, że trzeba znaleźć fikcyjną osobę do podpisania papierów, bo u nas raczej krzywo patrzą na osoby adoptujące na odległość, więc trzeba dmuchać na zimne - żeby się kierowniczki "dla dobra psa" nie postawiły. A potrafią...

Posted

Norbitka napisał(a):
Dzisiaj Berusia podeszła do krat do głaskania. Potem mnie obszczekała :) i wylizala

I znowu 2 cegiełki sprzedane na Allegro na konto Berusi :multi:
Obszczekała? To chyba już czuje klimat i przygotowuje się do migracji na zachód?

Posted

Szczeknąć to sobie potrafi ta nasza Berusia, zwłaszcza w samochodzie. Trzeba by coś wymyślić na drogę, jak ktoś ją będzie wiózł. Bo przez kilka godzin drogi może nieźle dać w kość. Myślicie, że jakieś środki uspokajające wchodzą w grę???

Posted

irmo, pociąg chyba odpada :shake:
ona może się poważnie rozszczekać, a ją ciężko uspokoić, bo nie słyszy - tylko głaskaniem można próbować, a po podaniu środków uspokajających może różnie reagować. jakby usnęła, to ja nie wiem czy ją bym podniosła :cool3:

na dniach wraca tiger, może razem coś uradzimy i przewieziemy sunię kawałek - może do Warszawy? Wrocław jest niestety bardzo daleko od nas - cały dzień drogi, a ja nie mogę wyjechać na dłużej niż 1 dzień...