pixie Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!! to trwa chwile , mozna UZUPELNIC potem... PO NAMYSLE...ona jest "w budowie" WPIS WOJEWODZTWAMI !!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
Czarodziejka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Podnoszę Bercię. no i faktycznie, mało o niej czytamy ostatnio. Quote
zuziaM Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Nic nowego nie ma...........:roll: . Ale " brak wiadomosci - to dobre wiadomosci....." Caluski dla Berusi. Upaly sie skonczyly, wiec i Bercia odsapnie. . Quote
Bunia1 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No troszkę chłodniej. Najgorsze są te sfilcowane kudełki. Żeby tak ją wyczesać. Pewnie to pobożne życzenia. Quote
jnk Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Berka, przebiegnij się przed snem na 1. stronę :) Quote
Czarodziejka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Lipiec ma być bardzo upalny... Jak ona, taka ulepiona i sfilcowana to przetrwa........ Quote
anielica Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Beruśka, w górę! Słuchajcie, w związku z tym, że nie Berusia nie wymaga leczenia, fundusze na nią zebrane leżą na koncie. W związku z tym zastanawiam się na co je przeznaczyć - czy zostawić pewną sumę na podróż? A może przydadzą się innej bidzie (wpłacić na Alarmowy Fundusz?)?. Czekam na dyspozycje darczyńców. Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ślepa i głucha staruszka Berusia bardzo pragnie znaleźć swoją przystań przed ostatnią podróżą za Tęczowy Most. Czy znajdzie się dla niej chociażby tymczasowy domek na mordercze letnie upały? Quote
Masza4 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Dzisiaj Berusia siedziała w budzie. Gdy podeszłam do boksu nawet nie mogłam jej zawołać-przecież jest prawie głucha...Bałam się, że jej też coś sie stało. Poprosiłam pracownika, żeby zobaczył czy jes w budce-schowała się tam przed słońcem...Gorąco jej jak nie wiem co! :-( Quote
jnk Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Berusiu, wiem, że gorąco nie do wytrzymania, ale trzeba się przespacerować na 1. stronę. Quote
Czarodziejka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :candle::candle::candle: Nikogo u Berusi od 15.46? CIOTKI DO ROBOTY! Quote
zuziaM Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Biedactwo, jak ona zniesie te upaly ? Ci w schronisku sa bezduszni ! Zeby nie pozwolic wejsc i psa wyczesac z tej kilkuletniej warstwy siersci ? Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 zuziaM napisał(a):Biedactwo, jak ona zniesie te upaly ? Ci w schronisku sa bezduszni ! Zeby nie pozwolic wejsc i psa wyczesac z tej kilkuletniej warstwy siersci ? OBY TYLKO KTOŚ WZIĄŁ JĄ CHOCIAŻ NA TYMCZAS! Zuzia, co ja tu czytam w twoim podpisie? Czy to ta Igunia, która się bawiła razem z Polcią? Bo wcześniej tego nie widziałam... Już wczoraj miałam zapytać. Quote
zuziaM Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Czarodziejka napisał(a): Zuzia, co ja tu czytam w twoim podpisie? Czy to ta Igunia, która się bawiła razem z Polcią? Bo wcześniej tego nie widziałam... Już wczoraj miałam zapytać. Oj nie. Moja Igunia byla najcudowniejsza psinka pod sloncem - mala chudziutka sarenka :-( - byla ze mna przez 14 lat :-( do 8 stycznia 2006 r. i odeszla :-( chora na serduszko i niewydolnosc krazenia. Inusia jest z nami od 20 stycznia , a Polcia od 5 marca tego roku. . Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 zuziaM napisał(a):Oj nie. Moja Igunia byla najcudowniejsza psinka pod sloncem - mala chudziutka sarenka :-( - byla ze mna przez 14 lat :-( do 8 stycznia 2006 r. i odeszla :-( chora na serduszko i niewydolnosc krazenia. Inusia jest z nami od 20 stycznia , a Polcia od 5 marca tego roku. . Ach Inusia!:lol: Jakie podobne imiona! Można się pomylić, a ja już pomyślałam o najgorszym:oops: Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Berusia spada już prawie na 3 ciej stronie! Quote
zuziaM Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Czy mozemy miec nadzieje na nowe wiesci o Berusi ? :modla:. Od tak dawna nic nie slychac :niewiem: . . Quote
Czarodziejka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Berusia, co się z tobą dzieje? Wskakuj na górę, bo dramatycznie nam spadasz! Quote
Czarodziejka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Z tego co wiem, to nie, ale taka staruszka...w dodatku nie widz i nie słyszy... Quote
Recommended Posts