Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic nowego nie ma...........:roll: . Ale " brak wiadomosci - to dobre wiadomosci....."
Caluski dla Berusi. Upaly sie skonczyly, wiec i Bercia odsapnie.
.

Posted

Beruśka, w górę!

Słuchajcie, w związku z tym, że nie Berusia nie wymaga leczenia, fundusze na nią zebrane leżą na koncie. W związku z tym zastanawiam się na co je przeznaczyć - czy zostawić pewną sumę na podróż? A może przydadzą się innej bidzie (wpłacić na Alarmowy Fundusz?)?. Czekam na dyspozycje darczyńców.

Posted

Ślepa i głucha staruszka Berusia bardzo pragnie znaleźć swoją przystań przed ostatnią podróżą za Tęczowy Most.
Czy znajdzie się dla niej chociażby tymczasowy domek na mordercze letnie upały?

Posted

Dzisiaj Berusia siedziała w budzie. Gdy podeszłam do boksu nawet nie mogłam jej zawołać-przecież jest prawie głucha...Bałam się, że jej też coś sie stało. Poprosiłam pracownika, żeby zobaczył czy jes w budce-schowała się tam przed słońcem...Gorąco jej jak nie wiem co! :-(

Posted

zuziaM napisał(a):
Biedactwo, jak ona zniesie te upaly ?
Ci w schronisku sa bezduszni ! Zeby nie pozwolic wejsc i psa wyczesac z tej kilkuletniej warstwy siersci ?

OBY TYLKO KTOŚ WZIĄŁ JĄ CHOCIAŻ NA TYMCZAS!

Zuzia, co ja tu czytam w twoim podpisie? Czy to ta Igunia, która się bawiła razem z Polcią? Bo wcześniej tego nie widziałam...
Już wczoraj miałam zapytać.

Posted

Czarodziejka napisał(a):

Zuzia, co ja tu czytam w twoim podpisie? Czy to ta Igunia, która się bawiła razem z Polcią? Bo wcześniej tego nie widziałam...
Już wczoraj miałam zapytać.

Oj nie. Moja Igunia byla najcudowniejsza psinka pod sloncem - mala chudziutka sarenka :-( - byla ze mna przez 14 lat :-( do 8 stycznia 2006 r. i odeszla :-( chora na serduszko i niewydolnosc krazenia.

Inusia jest z nami od 20 stycznia , a Polcia od 5 marca tego roku.
.

Posted

zuziaM napisał(a):
Oj nie. Moja Igunia byla najcudowniejsza psinka pod sloncem - mala chudziutka sarenka :-( - byla ze mna przez 14 lat :-( do 8 stycznia 2006 r. i odeszla :-( chora na serduszko i niewydolnosc krazenia.

Inusia jest z nami od 20 stycznia , a Polcia od 5 marca tego roku.
.

Ach Inusia!:lol: Jakie podobne imiona! Można się pomylić, a ja już pomyślałam o najgorszym:oops:

Posted

Czy Berusia jest po sterylce?