iwoniam Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Kazano mi usunąć poprzedni post więc usunęłam - Lena z Sabiną (krakowianką.fr) i moją druga siostrą oraz jej mężem chwilę temu wjechali autem do pociągu pod tunelem w Calais (granica Fr-Ang) Jadą, prawdopodobnie się udało. Napisali, że wszystko dobrze. Quote
docha Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 no to już są w domu- i tak szybko pokonali trasę. Quote
fioneczka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='iwoniam']Są już w UK, dokumenty ok. Lenka śpi[/QUOTE] uffff .... :multi: Quote
andzia69 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 super!!!!!!!!!!!!!!!!:):) to czekamy na wieści:) Quote
wojtuś Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 I ja zaglądam:) Iwonka dała sygnał na wątku Mikuni o wyjeździe Leny:) Cieszę sie, że już są UK:) Quote
iwoniam Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dojechali na miejsce. Zmienić watek ! ;-) Lena w domu !!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 super!!!!! powodzenia kochani! i szczęścia! Quote
krakowianka.fr Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Witajcie. Po pocztkowym opoznieniu wyjasiolo sie co i jak sie stalo, w kazdym badz razie spotkanie w drodze poszlo dobrze, na granicy zadnych pytan ani problemow (trzeba przestac ludzi srraszyc bo to juz 2gi amstaf kt wwiozlam do UK i oba BEZ problemu). Lenka byla cala uhahana dojezdzajac tu 2-3h temu. Chciala sie bawic, isc na spacer, zjesc, i przede wszystkim wywachac CALY dom :) Od godziny spi smacznie a my teraz idziemy spac. Moj dzien zaczal sie o 6 rano, siostry i szwagra wczoraj w nocy. Bedzie dobrze. ;) Quote
czerda Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 to wzruszające, aż serce rośnie krakowianko, jeśli są potrzebne leki napisz Quote
fioneczka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 bardzo się cieszę ze niunia bezpieczna :multi: Quote
docha Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 a ja się cieszę, że w domu u swoich opiekunów, a nie w chłodnym kojcu. Quote
fizia Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Cudownie!!! Wreszcie się doczekała maleńka!!:) :) Quote
Korenia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Cudownie :loveu: aż łezka kręci się w oku :loveu: Quote
azalia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Lenko,sunieczko kochana bądź szczęśliwa w swoim nowym domku. Quote
andzia69 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ale..czy ten tytuł jest prawidłowy??? czy Krakowianka wzięla ją na stałe??? czy na tymczas...czy mnie się coś pokićkalo:oops: Quote
agaga21 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='andzia69']ale..czy ten tytuł jest prawidłowy??? czy Krakowianka wzięla ją na stałe??? czy na tymczas...czy mnie się coś pokićkalo:oops:[/QUOTE] mi też się wydawało, że na dt. krakowianko, jak trochę odsapniecie to prosimy o relacje :) Quote
fizia Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='iwoniam']Dojechali na miejsce. Zmienić watek ! ;-) Lena w domu !!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Iwoniam napisała, żeby zmienić, że Lenka w domu :) Wydaje mi się, że tytuł prawidłowy Quote
fizia Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='krakowianka.fr'](...) Niestety sie to przeciaga, ale ja z drugiej strony mialam Lenke u mnie miec na 6 miesiecy, a ona juz u mnie zostanie, wiec oragnizacja tego wszystkiego musi byc dociagnieta na ostatni guzik a nie jest to latwe, [/QUOTE] Krakowianka też pisała o tym, że Lenka zostanie. Jeśli coś pokręciłam, to przepraszam, oczywiście w każdej chwili mogę zmienić tytuł W każdym razie najważniejsze, że Lenka podróżniczka już na miejscu. Quote
krakowianka.fr Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='fizia']Krakowianka też pisała o tym, że Lenka zostanie. Jeśli coś pokręciłam, to przepraszam, oczywiście w każdej chwili mogę zmienić tytuł W każdym razie najważniejsze, że Lenka podróżniczka już na miejscu.[/QUOTE] Witamy. Lenki dzien 1 ok. Co prawda niezle obszczekuje moje psy (koty zupelnie nie) ale damy rade. Co do pytan nt domu, to mial byc dt ale bedzie raczej ds :) Chcialabym podziekowac Nadir za pomoc w transporcie Lenki do Francji - wykonali kawal dobrej roboty, szczegolnoe z maz Nadir wykazal sie duza umiejetnoscia prowadzenia auta non stop. Nadir, daj znac jak odczytasz info i wrocisz do domku. Mam nadzieje, ze mimo awarii udalo wam sie wrocic szczesliwie do domu. Pozdr i obranoc. Quote
Recommended Posts