Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kazano mi usunąć poprzedni post więc usunęłam - Lena z Sabiną (krakowianką.fr) i moją druga siostrą oraz jej mężem chwilę temu wjechali autem do pociągu pod tunelem w Calais (granica Fr-Ang)
Jadą, prawdopodobnie się udało.
Napisali, że wszystko dobrze.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie.
Po pocztkowym opoznieniu wyjasiolo sie co i jak sie stalo, w kazdym badz razie spotkanie w drodze poszlo dobrze, na granicy zadnych pytan ani problemow (trzeba przestac ludzi srraszyc bo to juz 2gi amstaf kt wwiozlam do UK i oba BEZ problemu).

Lenka byla cala uhahana dojezdzajac tu 2-3h temu. Chciala sie bawic, isc na spacer, zjesc, i przede wszystkim wywachac CALY dom :) Od godziny spi smacznie a my teraz idziemy spac. Moj dzien zaczal sie o 6 rano, siostry i szwagra wczoraj w nocy.

Bedzie dobrze. ;)

Posted

[quote name='andzia69']ale..czy ten tytuł jest prawidłowy??? czy Krakowianka wzięla ją na stałe??? czy na tymczas...czy mnie się coś pokićkalo:oops:[/QUOTE]
mi też się wydawało, że na dt.

krakowianko, jak trochę odsapniecie to prosimy o relacje :)

Posted

[quote name='iwoniam']Dojechali na miejsce. Zmienić watek ! ;-) Lena w domu !!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Iwoniam napisała, żeby zmienić, że Lenka w domu :)

Wydaje mi się, że tytuł prawidłowy

Posted

[quote name='krakowianka.fr'](...) Niestety sie to przeciaga, ale ja z drugiej strony mialam Lenke u mnie miec na 6 miesiecy, a ona juz u mnie zostanie, wiec oragnizacja tego wszystkiego musi byc dociagnieta na ostatni guzik a nie jest to latwe, [/QUOTE]

Krakowianka też pisała o tym, że Lenka zostanie.

Jeśli coś pokręciłam, to przepraszam, oczywiście w każdej chwili mogę zmienić tytuł

W każdym razie najważniejsze, że Lenka podróżniczka już na miejscu.

Posted

[quote name='fizia']Krakowianka też pisała o tym, że Lenka zostanie.

Jeśli coś pokręciłam, to przepraszam, oczywiście w każdej chwili mogę zmienić tytuł

W każdym razie najważniejsze, że Lenka podróżniczka już na miejscu.[/QUOTE]

Witamy. Lenki dzien 1 ok. Co prawda niezle obszczekuje moje psy (koty zupelnie nie) ale damy rade.
Co do pytan nt domu, to mial byc dt ale bedzie raczej ds :)

Chcialabym podziekowac Nadir za pomoc w transporcie Lenki do Francji - wykonali kawal dobrej roboty, szczegolnoe z maz Nadir wykazal sie duza umiejetnoscia prowadzenia auta non stop.

Nadir, daj znac jak odczytasz info i wrocisz do domku. Mam nadzieje, ze mimo awarii udalo wam sie wrocic szczesliwie do domu.

Pozdr i obranoc.