Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gutfarmer okazał się nie tylko zwyrodniałym weterynarzem ale też zwyczajnym bandytą- napadł i pobił kobietę , dziewczynę która zeznawała w sprawie znęcania nad zwierzętami
jest to jeszcze jeden dowód na to co mógł robić z bezbronnymi zwierzętami

Posted

kiedyś dowiedziałam się od kogoś kto widział jak traktowan abyła Lenka--np. to , że nigdy nie była wypuszczana z klatki---nie mogłam w to uwierzyć

teraz bandyta atakuje tych , którzy widzieli jak traktuje psy !

Posted

czerda napisał(a):
kiedyś dowiedziałam się od kogoś kto widział jak traktowan abyła Lenka--np. to , że nigdy nie była wypuszczana z klatki---nie mogłam w to uwierzyć

teraz bandyta atakuje tych , którzy widzieli jak traktuje psy !

straszne...najgorsze to to, ze to nie jakiś chamek ze wsi, beton...tylko człowiek wykształcony i na dodatek weterynarz:( świat się konczy...

Posted

Lenka, muszę Cię w tym tygodniu odwiedzić - musi mi się udać.
Ogłaszajcie Lenę, proszę - ma niedługo wyjechać, a funduszy na podróż nie ma.. To jej szansa na nowe życie - na dom, tylko trzeba pomocy - przed samym wyjazdem robi się jeszcze badania, odrobaczenia, wizyta u wet przez przekroczeniem UK i koszt samej podróży - ogromny !
ogłaszajcie, proszę..

Posted

iwoniam napisał(a):
Lenka, muszę Cię w tym tygodniu odwiedzić - musi mi się udać.
Ogłaszajcie Lenę, proszę - ma niedługo wyjechać, a funduszy na podróż nie ma.. To jej szansa na nowe życie - na dom, tylko trzeba pomocy - przed samym wyjazdem robi się jeszcze badania, odrobaczenia, wizyta u wet przez przekroczeniem UK i koszt samej podróży - ogromny !
ogłaszajcie, proszę..

a kiedy konkretnie ewentualnie miałaby jechać? no i ile kasiory potrzebujemy na to wszystko?

Posted

andzia69 napisał(a):
a kiedy konkretnie ewentualnie miałaby jechać? no i ile kasiory potrzebujemy na to wszystko?

wyjazd: 14-16 X
kasa: przejazd to 1600-1700km (paliwo 6-7L/km)
badanie + odrobaczenie + odpchlenie to jakies 50-100 zl

ale wsparcie najb jest teraz potrzebne na hotelik (z bazarku jest 90zl + to co zostalo z wplat), brakuje spooooro.

Posted

paliwo -> 6-7 litrów na 100 km rzecz jasna

Przepraszam za offy, ale mam tyle godzin w pracy, że nie wyrabiam, a trochę mi się w życiu zmienia międzyczasie,
w domu chore zoo więc więcej zajęć niż przewidziałam.

Leki dotarły dziś, więc od jutra Lenka zacznie je brać. Dziękujemy bardzo za pomoc!

Posted

Nie, niestety nie jest aktualne, ale poprzeglądam wpisy Krakowianki - i jak znajdę, bo pamiętam, że pisała co jakiś czas o pieniążkach, to przekleję

Posted

fizia napisał(a):
Nie, niestety nie jest aktualne, ale poprzeglądam wpisy Krakowianki - i jak znajdę, bo pamiętam, że pisała co jakiś czas o pieniążkach, to przekleję

były wpłaty na dziewczynkę ... małe ale były, deklaracje stałe były złożone ... są wpłaty ?
qrcze trzeba to wszystko ogarnąć bo się mod wkurzy i po wątku będzie