fizia Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Pieniążki doszły - dzięki serdecznie!! Ten bazarek to wielka pomoc, Iwoniam - szczególne dzięki, że oddałaś własną biżuterię!! Quote
krakowianka.fr Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Napisze do Dr Guta zapytac o wiesci, dam niedlugo znac.... Quote
fizia Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Przypominam Lenkę - prosimy o pomoc w utrzymaniu Jej w hoteliku... Quote
iwoniam Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 licytujcie na bazarku... jeszcze jeden dzień i koniec :-( Quote
krakowianka.fr Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Bazarek sie skonczy, jak dojda ostatnie pieniazki, to Ci Fiziu wplace. Dodam wtedy tez te moje 20zl. Mam nadzieje, ze ktos cos tez doplaci, nbo jak nie to bedzie kiepsko :-( Quote
Maruda666 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Posłałam swoją składkę od grudnia do lutego - 60zł. Przepraszam, że tak nieregularnie. Quote
krakowianka.fr Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A ja swoje 20zl wlasnie teraz wplacilam. Fiziu - jak kiedys bedziesz miala czas, to moze trzeba by bylo 1sza strone zmienic / uzupelnic, bo niektore osoby chyba nie wplacaja nic z tego co tu piszesz (lub nie piszesz ;-) ) , moze tez jakies rozliczenie by sie przydalo abysmy widzieli ile jestesmy to tylu nawet z pieniazkami za bazArek. Nie spieszy sie, ale jak kiedys znajdziesz pol godziny, to byloby fajnie miec zestawienie nowe bo wtedy rozsylajac watek lepiej sie sytucje przedstawia ludziskom. Info z bazarku ktore tez tu wklejam: [quote name='krakowianka.fr']Witam raz jeszcze. Bazarek jest rozliczony, druga wplata zamykajaca zostala wlasnie wyslana do Fizii ktora prosze o potwierdzenie tu na tym watku jak dostanie ja. Dziekuje tym, ktorzy wzieli udzial oraz pomogli w jego organizacji i podrzucaniu / rozpowszechnianiu. Pozdrawiemy, A co do Lenki, to ma sie dobrze. Oto kawalek meila ostatniego z wiesciami o malej: [FONT=Arial]Tak wszystko Ok- [...]...ostatnio 3 dni nie było mnie w domu i jedynie pracownik zajmował się zwierzakami, ale jak wróciłem to było takie słodkie przywitanie [...]... takiej radości to człek by często oczekiwał od Ludzi i takiej szczerej a nie zawsze tak bywa zaś Ona i wogóle zwierzaki są pod tym względem dalej w rozwoju cywilizacyjnym...oj..oj...pozdrawiamy[/FONT]pozdrawiamy, Quote
andzia69 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 dobrze, że Lenka czuje się dobrze:):) Fiziu - jak tam finanse? ile brakuje? Quote
fizia Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Postaram się dzisiaj lub jutro uzupełnić te finanse na pierwszej stronie, wstyd, ale jakoś mi to umknęło. Ale mam wszystko na kartkach w teczce :) więc musze tylko przepisać. Byłam kilka dni za granicą, nie miałam niestety dostępu do internetu i dopiero dzisiaj wpłaciłam za hotelik 18.02 do 18.03 Bardzo dziękuję za pieniążki. Przyszło: 35 zł od Małgorzaty 60 zł od Marudy 77,2 zł z bazarku Krakowianki 20 zł od Krakowianki 30 zł od mojej Mamy w sumie 222,2 zł zabrakło 78 zł, ale dzięki wpłatom, które miałam ostatnio od Osób z Faceboka - min. Piotra, Agnieszki (na Żabkę, która ma już Dom), Dagmary oraz od Coronaaj udało mi się tę kwotę uzupełnić Quote
Maruda666 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Fiziu, moich doszło 50 :crazyeye:? - wysłałam 60zł. Pytam tak dla pewności ;) Quote
fizia Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 O rany, nie, nie - doszło 60 Nie wiem, jak ja to napisałam... Quote
mari23 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 krakowianka.fr napisał(a):Napisze do Dr Guta zapytac o wiesci, dam niedlugo znac.... co u Leny ? widziałam ją kilka razy będąc w Obornikach i wciąż o niej myślę... chyba już minął wymagany okres pobytu przed wyjazdem do Anglii na leczenie? czy potrzebna jakaś pomoc? Quote
fizia Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Lena będzie mogła chyba jechać dopiero ok. czerwca Podobno ma się całkiem dobrze, mieszka w domu u doktora, żyje w zgodzie z innymi psami. Pomoc cały czas niestety potrzebna bardzo prozaiczna...pieniążki jutro wpłacam kolejna ratę, szczerze mówiac nawte jeszcze nie podliczyłam ile w tej chwili mamy Quote
krakowianka.fr Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 fizia napisał(a):Lena będzie mogła chyba jechać dopiero ok. czerwca Podobno ma się całkiem dobrze, mieszka w domu u doktora, żyje w zgodzie z innymi psami. Pomoc cały czas niestety potrzebna bardzo prozaiczna...pieniążki jutro wpłacam kolejna ratę, szczerze mówiac nawte jeszcze nie podliczyłam ile w tej chwili mamy witajcie, wyjazd PO Czerwcu, pewnie Lipien/Sierpien, to juz bedzie zalezne od moich wakacji, o ile jakiekolwiek dostane. Nie pisalam co u Lenki, bo sie nikt nie pytal, nikt prawie nie zaglda. Mam caly czas kontakt z Dr Gutem, Lena ma sie ok, ani lepiej, ani gorzej. Cieszy sie z bycia w domu/ogrodzie, z zabaw z innymi psami i w ogole... Jak sa jakies konkretne pytania, to zawsze odpowiem. Ps. Wystawie znow pewnie jakis bazarek, moze taki na tydzien... zeby cos dorzucic na nast miesiac. Mam nadzieje Fiziu, ze z poprzedniego oba przelewy doszly ok, napisalas tylko o jednym. Pozdrawiam, Quote
krakowianka.fr Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Acha, jeszcze jedno, mozesz Fiziu zmienic tytul Lenki na : *LENA* ma SZANSE NA LECZENIE W UK... ale poki co zbiera na to aby zostac w DT (albo cos w tym stylu) Potem to porozsylam aby 'rozpowszechnic' znowu watek... Quote
andzia69 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 szkoda, ze to jeszcze tak długo...ja zaglądam tu, ale mało co kto pisze... a jak nikt nic nie pisze to i wątek odchodzi w zapomnienie i nie jest podbijany na pierwsze strony:( a to niestety nie wróży wielkiej pomocy ze strony ludzi, którzy jednak by chcieli wiedzieć częściej co z psiakiem, może jakieś zdjęcia.... Quote
beataczl Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 zawsze zagladam do Lenki. wplacilam 20 zl. czy doszly? Quote
fizia Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 No niestety jest to jeden chyba z wielu wątków, które są mało odwiedzane - schemat podobny - pies jest w DT, sytuacja nie jest dramatyczna, niewiele osób wpada, bo są inne, bardziej emocjonujące wątki. Szczerze mówiąc ostatnio nawet nie zakładam wątków większości psiaków, bo i tak nikt na nie prawie nie zagląda. Jest np. watek Fuksa, który był swego czasu w dużej potrzebie, potrzebowaliśmy pieniędzy na operację łapy - podnosiłam wątek co chwilę i prawie nikt tam nie zaglądnął. Kurcze do sierpnia to jeszcze dużo czasu, myślałam, ze ok. czerwca No ale nic, jakoś musimy dać radę... Zaraz sprawdzę co z tymi pieniążkami i napiszę Quote
Uru Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 na koniec marca, wplace dla lenki 30 zl i deklaruje 30 zl stałej wpłaty az do czasu wyjazdu na badania. Prosze o dane na priv Quote
fizia Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Krakowianko - z bazarku od Ciebie przyszły 2 wpłaty ostatnio: 19 stycznia - 155 zł i 21 lutego 77,20 zł oraz 2 wpłaty od Ciebie w tych samych dniach po 20 zł Uru - serdeczne dzięki!!! Zaraz wyślę numer konta. jeszce Hanna z fb obiecała coś wpłacić Mam 220 zł 100 od Kingi i Piotrka 30 od mojej mamy 50 zł do Asi z fb 20 zł od Małgorzaty 20 zł od Beatyczl plus 80 zł, które zostało z wpłaty od Dagmary i 18:03- 18:04 się uda zapłacić Quote
Maruda666 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 To przynajmniej podniosę !! Za kilka dni wpłacę swoją marcowo - kwietniową wpłatę. Quote
andzia69 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 fizia napisał(a): i 18:03- 18:04 się uda zapłacić do sierpnia to jeszcze 5 mies:( skad tu tyle kasy wziąść:(....ech...może zbierzemy się na jakiegoś totolotka systemem czy cuś? moze wygramy z milion to wszystkie psiaki obdzielimy i jeszcze zostanie... Quote
fizia Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Oj tak, bardzo chętnie wygram w totka... Do sierpnia potrzeba jeszcze 1500 zł. Może jakims cudem się uda.. Quote
andzia69 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Fiziu - a ile ona ma na koncie odnośnie kwietnia? Quote
Recommended Posts