Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A ja swoje 20zl wlasnie teraz wplacilam.

Fiziu - jak kiedys bedziesz miala czas, to moze trzeba by bylo 1sza strone zmienic / uzupelnic, bo niektore osoby chyba nie wplacaja nic z tego co tu piszesz (lub nie piszesz ;-) ) , moze tez jakies rozliczenie by sie przydalo abysmy widzieli ile jestesmy to tylu nawet z pieniazkami za bazArek. Nie spieszy sie, ale jak kiedys znajdziesz pol godziny, to byloby fajnie miec zestawienie nowe bo wtedy rozsylajac watek lepiej sie sytucje przedstawia ludziskom.

Info z bazarku ktore tez tu wklejam:

[quote name='krakowianka.fr']Witam raz jeszcze.

Bazarek jest rozliczony, druga wplata zamykajaca zostala wlasnie wyslana do Fizii ktora prosze o potwierdzenie tu na tym watku jak dostanie ja.

Dziekuje tym, ktorzy wzieli udzial oraz pomogli w jego organizacji i podrzucaniu / rozpowszechnianiu.

Pozdrawiemy,

A co do Lenki, to ma sie dobrze. Oto kawalek meila ostatniego z wiesciami o malej:

[FONT=Arial]Tak wszystko Ok- [...]...ostatnio 3 dni nie było mnie w domu i jedynie pracownik zajmował się zwierzakami, ale jak wróciłem to było takie słodkie przywitanie [...]... takiej radości to człek by często oczekiwał od Ludzi i takiej szczerej a nie zawsze tak bywa zaś Ona i wogóle zwierzaki są pod tym względem dalej w rozwoju cywilizacyjnym...oj..oj...pozdrawiamy[/FONT]
pozdrawiamy,

Posted

Postaram się dzisiaj lub jutro uzupełnić te finanse na pierwszej stronie, wstyd, ale jakoś mi to umknęło. Ale mam wszystko na kartkach w teczce :) więc musze tylko przepisać.

Byłam kilka dni za granicą, nie miałam niestety dostępu do internetu i dopiero dzisiaj wpłaciłam za hotelik 18.02 do 18.03

Bardzo dziękuję za pieniążki.

Przyszło:

35 zł od Małgorzaty
60 zł od Marudy
77,2 zł z bazarku Krakowianki
20 zł od Krakowianki
30 zł od mojej Mamy

w sumie 222,2 zł

zabrakło 78 zł, ale dzięki wpłatom, które miałam ostatnio od Osób z Faceboka - min. Piotra, Agnieszki (na Żabkę, która ma już Dom), Dagmary oraz od Coronaaj udało mi się tę kwotę uzupełnić

• 4 weeks later...
Posted

krakowianka.fr napisał(a):
Napisze do Dr Guta zapytac o wiesci, dam niedlugo znac....

co u Leny ?
widziałam ją kilka razy będąc w Obornikach i wciąż o niej myślę...

chyba już minął wymagany okres pobytu przed wyjazdem do Anglii na leczenie?
czy potrzebna jakaś pomoc?

Posted

Lena będzie mogła chyba jechać dopiero ok. czerwca

Podobno ma się całkiem dobrze, mieszka w domu u doktora, żyje w zgodzie z innymi psami.

Pomoc cały czas niestety potrzebna bardzo prozaiczna...pieniążki

jutro wpłacam kolejna ratę, szczerze mówiac nawte jeszcze nie podliczyłam ile w tej chwili mamy

Posted

fizia napisał(a):
Lena będzie mogła chyba jechać dopiero ok. czerwca

Podobno ma się całkiem dobrze, mieszka w domu u doktora, żyje w zgodzie z innymi psami.

Pomoc cały czas niestety potrzebna bardzo prozaiczna...pieniążki

jutro wpłacam kolejna ratę, szczerze mówiac nawte jeszcze nie podliczyłam ile w tej chwili mamy

witajcie,
wyjazd PO Czerwcu, pewnie Lipien/Sierpien, to juz bedzie zalezne od moich wakacji, o ile jakiekolwiek dostane.

Nie pisalam co u Lenki, bo sie nikt nie pytal, nikt prawie nie zaglda. Mam caly czas kontakt z Dr Gutem, Lena ma sie ok, ani lepiej, ani gorzej.
Cieszy sie z bycia w domu/ogrodzie, z zabaw z innymi psami i w ogole...

Jak sa jakies konkretne pytania, to zawsze odpowiem.

Ps. Wystawie znow pewnie jakis bazarek, moze taki na tydzien... zeby cos dorzucic na nast miesiac. Mam nadzieje Fiziu, ze z poprzedniego oba przelewy doszly ok, napisalas tylko o jednym.

Pozdrawiam,

Posted

Acha, jeszcze jedno, mozesz Fiziu zmienic tytul Lenki na : *LENA* ma SZANSE NA LECZENIE W UK... ale poki co zbiera na to aby zostac w DT

(albo cos w tym stylu)

Potem to porozsylam aby 'rozpowszechnic' znowu watek...

Posted

szkoda, ze to jeszcze tak długo...ja zaglądam tu, ale mało co kto pisze... a jak nikt nic nie pisze to i wątek odchodzi w zapomnienie i nie jest podbijany na pierwsze strony:( a to niestety nie wróży wielkiej pomocy ze strony ludzi, którzy jednak by chcieli wiedzieć częściej co z psiakiem, może jakieś zdjęcia....

Posted

No niestety jest to jeden chyba z wielu wątków, które są mało odwiedzane - schemat podobny - pies jest w DT, sytuacja nie jest dramatyczna, niewiele osób wpada, bo są inne, bardziej emocjonujące wątki.

Szczerze mówiąc ostatnio nawet nie zakładam wątków większości psiaków, bo i tak nikt na nie prawie nie zagląda.
Jest np. watek Fuksa, który był swego czasu w dużej potrzebie, potrzebowaliśmy pieniędzy na operację łapy - podnosiłam wątek co chwilę i prawie nikt tam nie zaglądnął.

Kurcze do sierpnia to jeszcze dużo czasu, myślałam, ze ok. czerwca
No ale nic, jakoś musimy dać radę...

Zaraz sprawdzę co z tymi pieniążkami i napiszę

Posted

Krakowianko - z bazarku od Ciebie przyszły 2 wpłaty ostatnio:

19 stycznia - 155 zł i 21 lutego 77,20 zł
oraz 2 wpłaty od Ciebie w tych samych dniach po 20 zł

Uru - serdeczne dzięki!!!

Zaraz wyślę numer konta.

jeszce Hanna z fb obiecała coś wpłacić

Mam 220 zł

100 od Kingi i Piotrka

30 od mojej mamy

50 zł do Asi z fb

20 zł od Małgorzaty

20 zł od Beatyczl

plus 80 zł, które zostało z wpłaty od Dagmary

i 18:03- 18:04 się uda zapłacić

Posted

fizia napisał(a):

i 18:03- 18:04 się uda zapłacić

do sierpnia to jeszcze 5 mies:( skad tu tyle kasy wziąść:(....ech...może zbierzemy się na jakiegoś totolotka systemem czy cuś? moze wygramy z milion to wszystkie psiaki obdzielimy i jeszcze zostanie...