irenaka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 majqa napisał(a):Fiziu, skontaktuj się proszę z Isadorą odnośnie allegro cegiełkowego. A ja dorzucę pytanie o ogłoszenia. Czy Zuza może je podciągnąć i mieć nadzór? Dobrze by było, gdyby Lenka była rozgłaszana gdzie się tylko da:-(. Powysyłam jeszcze trochę pw., może coś się ruszy w sprawie naszej ślicznotki:loveu:. Quote
andzia69 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 to kiedy Lenka może mieć ten rezonans? Angelka - ceny...po prostu weterynaryjne...ludzki prywatny rezonans jest w podobnej cenie Quote
zuza911 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 irenaka napisał(a):A ja dorzucę pytanie o ogłoszenia. Czy Zuza może je podciągnąć i mieć nadzór? Dobrze by było, gdyby Lenka była rozgłaszana gdzie się tylko da:-(. Powysyłam jeszcze trochę pw., może coś się ruszy w sprawie naszej ślicznotki:loveu:. Zajmę się tym jutro z rana. Popatrzę gdzie już jest, co by się nie powtarzać i dodam coś od siebie. Miałam to zrobić przed wyjazdem w czwartek, ale się nie wyrobiłam:roll: Quote
borysus Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Hmm.. co do cen , to chcieli od nas więcej za rezonas nie przystosowany dla psów, więc nie jest źle Quote
borysus Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Czy jest ktos z Wrocka kto ma jutro chwilę czasu? Sprawa bardzo pilna!!!! Uciekła sunia nie przystosowana do życia w mieście, pewnie nie da rady przezyc wśród ruchliwych ulic, pomoże mi ktos przeszukac wały? Tam widziana po raz ostatni , błagam !!! Quote
zuza911 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Jeśli chodzi o tymczas dla Lenki to... moje drzwi stoją dla niej otworem:evil_lol: Wszystkie (no, może prawie) moje sprawy już się wyjaśniły, więc mogę spokojnie powiedzieć, że jest u mnie miejsce dla Małej. Nie napiszę dokładnie od kiedy, ale myślę, że może do mnie przybyć nawet w sierpniu. Tak jak pisałam wcześniej- nie mam żadnego doświadczenia z 'takimi' psami, więc byłoby oczywiście super, gdyby znalazł się dla Leny inny, doświadczony dt. Ale jeśli taki się nie znajdzie, chętnie się nią zaopiekuję. Podkreślam (żeby nie było niedomówień), że u mnie na pewno jedynym psem nie będzie, ale izolowanie wchodzi w rachubę. To chyba tyle z mojej strony:) Quote
Maruda666 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Było by super!! Tylko cały czas brak diagnozy. Quote
andzia69 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Maruda666 napisał(a):Było by super!! Tylko cały czas brak diagnozy. moze do tej pory uda się zdiagnozować sunię... wszelkie wskazówki cod o postępowania na pewno są na wątku Sofi:) też z niedorozwojem móżdżku - i jak pisała Maupa - myslę, ze pozytywne bodźce, bliskość człowieka i rehabilitacja sprawią, ze sunia będzie funkcjonować "prawie" normalnie:) Quote
viola005 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Zuza, dziekuje Ci za to, ze wezmiesz Lene do siebie. Los Ci to wynagrodzi. Ty jestes z Bialegostoku, na pewno jestes blisko sprawy 100 psow w Drohiczynie? Quote
zuza911 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Blisko nie jestem. TOZ się tym zajmuje, a ja z TOZem nie współpracuję. Ale słyszałam, oczywiście... Quote
iskra_wroc Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Informacyjnie: Bazarek na pomoc bullowtym z Fundacjji AST http://www.dogomania.pl/threads/189090-Wszystko-dla-psa-na-Fundacje-AST-do-28.07 Quote
natalia_aa Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zapraszam na wątek Maxmary, pitbullki z podobnym problemem... może i jej po 10 m-cach w schronisku w końcu uda się pomóc... http://www.dogomania.pl/threads/189127-Gdynia-Maxmara-pitbull-ka-z-niedorozwojem-m%C3%B3%C5%BCd%C5%BCku!-Szukamy-pomocy-DT-lub-DS! Quote
truskawa144 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 borysus napisał(a):Fizia nie ma dostepu do neta Ale chyba jutro już wraca:) Quote
andzia69 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 coś tu cicho:( czy są jakies wieści odnośnie tego rezonansu? Quote
borysus Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Fizu , wróciłaś już? Są jakieś wieści z Cambrige? Trzeba się zabrać za ten rezonans, bo czas ucieka Quote
fizia Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Witajcie Wróciłam dopiero dzisiaj... Przedłużył mi się pobyt mam za to takie optymistyczne wiadomości od dr. Guta > Pragne poinformować; > że zauważyłem duże postepy w leczeniu Leny, kiedy się uspokoi i niema u niej > już tzw. fazy ekscytacji poprzez pogłaskanie, przytulenie-to ona coraz > lepiej chodzi, defekuje bez podtrzymywania itd potrzebny jest dla niej faktycznie Dom cierpliwy- Ktos musi się w Niej > zakochać i wtedy zniesie jej niedogodności, ale zauważam że potrafi > spokojnie bez większych problemów wracać ze spaceru-lekko podskakując od > czasu do czasu ale to zupełnie coś innego niż wcześniej... > Jak mój pracownik wróci z L4- to postaram się nagrać ponowny filmik i > podesłać linka jak poprzednio--OKi? ooo i teraz doczytałam wiadomość od Zuzy - byłoby cudnie!!:) swoją drogą Zuza chciałaby Ci bardzo podziękować za ogłoszenia - dzięki nim Szarotka pojechała do domu, a Bigi prawdopodobnie też już niedługo - jeśli się wszystko uda :) Quote
fizia Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Pewnie, że jest za co :) Ja też się bardzo cieszę. Nie wiem co pomaga Lence, nie spodziewałam się prawdę mówiąc, ale oby tak dalej. Quote
zuza911 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Wychodzi na to, że kontakt z człowiekiem zdziałał cuda:) Quote
Korenia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Symulacja poprzez bodźce! Kontakt z człowiekiem, spacery itd :) Quote
Recommended Posts