Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

borysus napisał(a):
P. Stefan nie mówił nic o fakturze. Pobyt Lenki powinien wynieść więcej, ale umówilismy się na 300 zł

mam nadzieję, że damy jakos radę to uzbierać...ja na razie jestem bezkasowa:( ale mam nadzieję, ze pod koniec czerwca wyjaśni mi się sytuacja i parę groszy wpłacę na Lenkę

Posted

Jezu, jak cudownie by było gdyby trafiła do kogoś bez psów. Ona jest taka całuśna, że nawet jej "kalectwo" nie powinno nikomu przeszkadzać.
Nawet moja staruszka , która z reguły psów tego typu się boi :) stwierdziła, że jest śliczna i kochana

Posted

A ja wierzę, że w końcu znajdziemy Jej prawdziwy dom.

Skoro Molly z tego samego schroniska się udało - a ma bardzo krzywy kręgosłup, przemieszczone organy wewnętrzne, generalnie lekarze sugerowali eutanazję - a teraz szaleje ze swoją nową "siostrą" w cudownym Domu w Warszawie.

http://www.dogomania.pl/threads/142609-Cudowna-*MOLLY*-specjalnej-troski-Pojechała-do-wspaniałegp-DOMKU!!/page203

To właśnie w sumie dzięki Molly zaczęła się historia Lenki na dogo.
Bo Mariusz ze schroniska napisał po tym, jak Molly znalazła Dom, że w schronisku jest Lena i może i Jej by się udało.

No i właściwie już w pewnym sensie się udało:)

Posted

Witajcie,
Co do badan, mysle ze warto poczekac do 30 aby wtedy Naa poszla z Lena, takie badania sa drogie, kasy nikt nie ma za duzo, a to przeciez jest niespelna 2 tyg. Do tego hotelik i tak bedzie oplacony na miesiac z tego co rozumiem. Bede czytac wiad z maila pod subskrypcja, bo sporo ostatnio jestem na delegacjach (caly przyszy tydzien m.in.) A tak apropos, czy moge prosic ciebie Fiziu, oraz Naa o numery tel ma pw? Z gory dzieki.

Posted

Tak, tak - poczekamy.

Myślę, że po roku czekania te niecałe 2 tygodnie już nie wydają się aż tak odległym terminem, a szkoda tracić takiej okazji

Zaraz wyślę

Posted

w hoteliku psinia czje się dobrze -bardzo lubi spacerować , szkoda ,ze to dla niej takie trudne
Arni mówił mi że był z nią na długim spacerze i bardzo jest kochana wesoła , taka cudowna

Posted

ja w ogóle nie mam pojecia jak sie robi banerki...za to podlinkować umim:) zaznaczasz banerek, kopiujesz wcześniej linka, klikasz w taką niebieską kulę z oczami nad odp. i wtedy w wyskakujace okienko wklejasz linka i gotowe;)

Posted

sprawdzałam przed chwilą konto

przyszły pieniążki:

21.06 - Borysus - 170 zł (w tym bazarki, pieniążki za transport, których nie musieliśmy zwracać Marudzie666)
21.06 - Amazonka71 - 50 zł
21.06 - Lu-Gosiak - 30 zł

bardzo dziękujemy!!!!