fioneczka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 andzia69 napisał(a): sluchajcie...no a co z tą klatką? próbujemy czy nie? ja bym była za próbą z klatką ... choć wiem, dobrze się gada gdyby borysus miał na tyle determinacji (oczywiście w żadnym wypadku nie mam nic nikomu za złe, a wręcz wielki pokłon dla borysusa za to co robi) żeby przez trochę spróbować potrzymać dziewczynę u siebie i "przyzwyczaić" ją do innych czworonożnych mieszkańców to byłoby super może jakąś ściepę na klatkę by się zorganizowało czy ja dobrze rozumiem że sunia ma 270 zł "na swoim koncie" ... a czym zapłacone będzie za badania ... ja nie chcę nikogo straszyć ale to będą prawdopodobnie duże sumy :( Quote
borysus Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ty się śmiejesz ;) Jak przypomniałem sobie o egzaminie dwie godziny przed nim ;) to wymyślałem psorce różne pierdoły, nawet powiedziałem , że będę nosić jej ogromna torbę przez następny semestr i nic , a jak się poryczałem to w indeksie widniała z pedagogiki śliczna trója :) Quote
borysus Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ja bym była za próbą z klatką ... choć wiem, dobrze się gada gdyby borysus miał na tyle determinacji (oczywiście w żadnym wypadku nie mam nic nikomu za złe, a wręcz wielki pokłon dla borysusa za to co robi) żeby przez trochę spróbować potrzymać dziewczynę u siebie i "przyzwyczaić" ją do innych czworonożnych mieszkańców to byłoby super może jakąś ściepę na klatkę by się zorganizowało Hmm.. Ja wiem , że sobie nie poradzę, dlatego juz wcześniej pytałem czy ona jest agresywna w stosunku do innych psów, mielismy tylko sprawdzić i jakby była to miała po badaniach wrócić do schronu. Z tym ,że ona jest taka fajna i taka biedna, że pomyslałem raczej o hoteliku niż powrocie do schroniska Ta decyzja należy do Was Jeśli w pełni się zgadzacie to sunia może jutro jechać do hoteliku Quote
fioneczka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 borysus napisał(a):Hmm.. Ja wiem , że sobie nie poradzę, dlatego juz wcześniej pytałem czy ona jest agresywna w stosunku do innych psów, mielismy tylko sprawdzić i jakby była to miała po badaniach wrócić do schronu. Z tym ,że ona jest taka fajna i taka biedna, że pomyslałem raczej o hoteliku niż powrocie do schroniska Ta decyzja należy do Was Jeśli w pełni się zgadzacie to sunia może jutro jechać do hoteliku ok ... ja nie naciskam pomyślałam tylko że ona u Ciebie miałaby szansę na "dojście do siebie" ... bo żaden nawet najlepszy hotelik nigdy nie będzie DT w którym człowiek jest na każde zawołanie Quote
borysus Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Zdaję sobie z tego sprawę, ale chyba też łatwiej znaleźć psiakowi dom jeśli jest w hoteliku, a nie w schronisku. Ludzie chyba nie za bardzo ufają psom ze schronisk,a tu inaczej to brzmi: "pies przebywa w hoteliku". Wiem, że dla większości z Was to jest śmieszne i poradzilibyście sobie z taką sytuacją bez problemu, ale ja znam siebie i wiem, że sobie nie poradzę Quote
fioneczka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 wiesz ja jestem pewna że gdybym miała ryzykować że stanie się coś niedobrego to chyba też bym odpuściła a może się mylę ... może sytuacja by mnie zmusiła żeby próbować ... nie wiem i naprawdę uwierz że i tak jestem dla Ciebie pełna podziwu za to co zrobiłeś dla Lenki do tej pory Quote
andzia69 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ona chyba ma mleko....:( przynajmniej tak te cycuchy wyglądają...wiec: albo ma ciążę urojoną ...albo jest w ciąży...i zachowanie takie a nie inne tak czy siak moze wynikać z nadmiaru hormonów:( Quote
fizia Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 W ciąży raczje nie jest, bo juz jakiś czas temu trafiła do schroniska, a tam nie miała kontaktu z innymi psami - prosiłam Mariusza, żeby sprawdził kiedy dokładnie trafiła. Borysus - masz Jej zaświadczenie o szczepieniu? może tam jest jakaś data Ale może faktycznie ciąża urojona... to są zdjęcia gdzieś z pierwszej połowy maja - ja zakładałam wątek 15 maja, a one były robione chwilę wcześniej wydaje mi się, ze na nich też ma takie duże sutki *************************************************************** Dowiedziałam się od Naa, że Doktor nie odbiera telefonu narazie - ale będzie cąły czas próbować i postara się do jtra rano dać jakąś informację, co powiedział Quote
fioneczka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 qrde a może ktoś mieszka niedaleko miejsca w którym on przyjmuje i osobiście uda się do niego borysus nie może czekać w nieskończoność na badania ... jesli sunia trafi do hoteliku to znowu dodatkowo potrzeba będzie kogoś kto ją dowiezie na badania a to znowu koszty Anita masz rację ona wygląda jakby była w trakcie karmienia lub zaraz karmić miała zacząć Quote
borysus Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ja sie umówiłem z Czerdą, że z hoteliku będzie ktoś kto ją zawiezie Quote
borysus Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To dzisiejsze Nie mogę zrobić przeciągu, ze wzgędu na tą sytuację i mamy 29 stopni w pokoju, więc dziewczynie przypasował klimatyzer Quote
fizia Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Lena na 100% nie jest w ciąży - zostaje tylko możliwośc urojonej Mariusz napisał, ze była w schronisku zanim zaczął tam pracować - a było to 1 listopada 2009 cały czas była sama w boksie szpitala Quote
borysus Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dobra ludziska Jako pierwszy deklaruję 10 zł stałych + to co będzie z bazarków Quote
agnieszka32 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ode mnie 20 zł stałej miesięcznej deklaracji ;) Quote
fizia Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Cudownie!!! Serdeczne dzięki!! Czyli stałych deklaracji mamy: 10 zł Borysus 10 zł Beataczl 20 zł Agnieszka32 tych jednorazowych pieniążków było 270 zł więc pierwszy miesiąc mielibyśmy opłacony! :) Quote
maciaszek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jeśli Snoopy znajdzie dom i nie będzie potrzeby hotelowania go, to przerzucę swoje 30 zł na Lenkę. Ale na razie jednorazowo... Quote
fizia Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Serdeczne dzięki!! Ja też trzymam cały czas kciuki za Snoopka http://www.dogomania.pl/threads/187568-Odliczam-dni-do-zastrzyku-z-morbitalu-biały-AMSTAFF Quote
Szerkanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 fizia czy Lena potrzebowala by DT? Moze udaloby sie ją wcisnac na miejsce Snupa? Quote
fizia Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Z Szerkanką już na PW rozmawiałyśmy, może być problem z tą agresją Leny No ciekawa jestem bardzo co przyniesie dzisiejszy dzień - oby coś dobrego Quote
borysus Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ona się rzuca na wszystkie, bez różnicy czy mały czy duży, pies czy suka. Wszyscy omijają nas szerokim łukiem :evil_lol: Quote
fizia Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Mariusz napisał tak: Lenka jest od wakacji 2009r została przywieziona z posesji na którą się przybłąkała wychudzona z objawami choroby. Quote
andzia69 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ja się modlę o to by i Snoopkowi sie udało i Lence - mimo tego, ze chore...to przecież zasługują na swój kawalek podłogi:( Quote
Recommended Posts