Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):

sluchajcie...no a co z tą klatką? próbujemy czy nie?

ja bym była za próbą z klatką ... choć wiem, dobrze się gada
gdyby borysus miał na tyle determinacji (oczywiście w żadnym wypadku nie mam nic nikomu za złe, a wręcz wielki pokłon dla borysusa za to co robi) żeby przez trochę spróbować potrzymać dziewczynę u siebie i "przyzwyczaić" ją do innych czworonożnych mieszkańców to byłoby super
może jakąś ściepę na klatkę by się zorganizowało

czy ja dobrze rozumiem że sunia ma 270 zł "na swoim koncie" ... a czym zapłacone będzie za badania ... ja nie chcę nikogo straszyć ale to będą prawdopodobnie duże sumy :(

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty się śmiejesz ;)
Jak przypomniałem sobie o egzaminie dwie godziny przed nim ;) to wymyślałem psorce różne pierdoły, nawet powiedziałem , że będę nosić jej ogromna torbę przez następny semestr i nic , a jak się poryczałem to w indeksie widniała z pedagogiki śliczna trója
:)

Posted

ja bym była za próbą z klatką ... choć wiem, dobrze się gada
gdyby borysus miał na tyle determinacji (oczywiście w żadnym wypadku nie mam nic nikomu za złe, a wręcz wielki pokłon dla borysusa za to co robi) żeby przez trochę spróbować potrzymać dziewczynę u siebie i "przyzwyczaić" ją do innych czworonożnych mieszkańców to byłoby super
może jakąś ściepę na klatkę by się zorganizowało

Hmm..
Ja wiem , że sobie nie poradzę, dlatego juz wcześniej pytałem czy ona jest agresywna w stosunku do innych psów, mielismy tylko sprawdzić i jakby była to miała po badaniach wrócić do schronu.
Z tym ,że ona jest taka fajna i taka biedna, że pomyslałem raczej o hoteliku niż powrocie do schroniska

Ta decyzja należy do Was
Jeśli w pełni się zgadzacie to sunia może jutro jechać do hoteliku

Posted

borysus napisał(a):
Hmm..
Ja wiem , że sobie nie poradzę, dlatego juz wcześniej pytałem czy ona jest agresywna w stosunku do innych psów, mielismy tylko sprawdzić i jakby była to miała po badaniach wrócić do schronu.
Z tym ,że ona jest taka fajna i taka biedna, że pomyslałem raczej o hoteliku niż powrocie do schroniska

Ta decyzja należy do Was
Jeśli w pełni się zgadzacie to sunia może jutro jechać do hoteliku

ok ... ja nie naciskam
pomyślałam tylko że ona u Ciebie miałaby szansę na "dojście do siebie" ... bo żaden nawet najlepszy hotelik nigdy nie będzie DT w którym człowiek jest na każde zawołanie

Posted

Zdaję sobie z tego sprawę, ale chyba też łatwiej znaleźć psiakowi dom jeśli jest w hoteliku, a nie w schronisku.
Ludzie chyba nie za bardzo ufają psom ze schronisk,a tu inaczej to brzmi: "pies przebywa w hoteliku".
Wiem, że dla większości z Was to jest śmieszne i poradzilibyście sobie z taką sytuacją bez problemu, ale ja znam siebie i wiem,
że sobie nie poradzę

Posted

wiesz ja jestem pewna że gdybym miała ryzykować że stanie się coś niedobrego to chyba też bym odpuściła
a może się mylę ... może sytuacja by mnie zmusiła żeby próbować ... nie wiem

i naprawdę uwierz że i tak jestem dla Ciebie pełna podziwu za to co zrobiłeś dla Lenki do tej pory

Posted

ona chyba ma mleko....:( przynajmniej tak te cycuchy wyglądają...wiec: albo ma ciążę urojoną ...albo jest w ciąży...i zachowanie takie a nie inne tak czy siak moze wynikać z nadmiaru hormonów:(

Posted

W ciąży raczje nie jest, bo juz jakiś czas temu trafiła do schroniska, a tam nie miała kontaktu z innymi psami - prosiłam Mariusza, żeby sprawdził kiedy dokładnie trafiła.

Borysus - masz Jej zaświadczenie o szczepieniu? może tam jest jakaś data

Ale może faktycznie ciąża urojona...

to są zdjęcia gdzieś z pierwszej połowy maja - ja zakładałam wątek 15 maja, a one były robione chwilę wcześniej

wydaje mi się, ze na nich też ma takie duże sutki

Dowiedziałam się od Naa, że Doktor nie odbiera telefonu narazie - ale będzie cąły czas próbować i postara się do jtra rano dać jakąś informację, co powiedział

Posted

qrde a może ktoś mieszka niedaleko miejsca w którym on przyjmuje i osobiście uda się do niego
borysus nie może czekać w nieskończoność na badania ... jesli sunia trafi do hoteliku to znowu dodatkowo potrzeba będzie kogoś kto ją dowiezie na badania a to znowu koszty

Anita masz rację
ona wygląda jakby była w trakcie karmienia lub zaraz karmić miała zacząć

Posted

Lena na 100% nie jest w ciąży - zostaje tylko możliwośc urojonej

Mariusz napisał, ze była w schronisku zanim zaczął tam pracować - a było to 1 listopada 2009

cały czas była sama w boksie szpitala

Posted

Cudownie!!!

Serdeczne dzięki!!

Czyli stałych deklaracji mamy:

10 zł Borysus
10 zł Beataczl
20 zł Agnieszka32

tych jednorazowych pieniążków było 270 zł

więc pierwszy miesiąc mielibyśmy opłacony! :)

Posted

Z Szerkanką już na PW rozmawiałyśmy, może być problem z tą agresją Leny

No ciekawa jestem bardzo co przyniesie dzisiejszy dzień - oby coś dobrego

Posted

Mariusz napisał tak:

Lenka jest od wakacji 2009r została przywieziona z posesji na którą się przybłąkała wychudzona z objawami choroby.