Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może jak napsiała, że przełoży to nie koniecznie pisała, że na dzisiaj.

Nie mam pojęcia jak ten Dokrot przyjmuje tam.

Wiem, że wczoraj miał konsultacje po 15 i miał mieć dużo czasu dla Leny

Ale czy ma je codziennie to nie wiem

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Lenka jest wysterylizowana? jeśli nie to moze miec też ciażę urojoną - trzeba by podac lek przeciwlaktacyjny...i od tego tez moze być wkur..na...moja mańka w zeszłym roku po ciąży urojonej była tak wkurzona, ze wpierniczyła po kolei wszystkim moim psom a i suce siostry też się oberwało...więc moze i tu też trzeba szukać przyczyny jej poddenerwowania ...

Borsysus - czy jak jej ściśniesz cycucha to leci mleko?

Słuchajcie...oni przecież nie mogą jechać tramwajem...:(

no i obawiam się, że z konsultacji nici:(:( Wrzosek ceni sobie swój czas...nam cieżko sie było do niego dodzwonić no i niestety jak podał termin to trzeba było stawać na głowie...no chyba, ze Naa ma z nim jakies inne układy...ale z tego co wiem, jeśli sie ma zrobić rezonans to nie ma mowy przesuniecia konsultacji nawet o 5 minut - pamietajcie, ze on uzgadnia to grzecznosciowo gdzieś w ludzkim szpitalu i tu nie ma przeproś!

Posted

Ja nie mam numeru do profesora...
Osobiście rozmawiała z Nim Naa - jest Jego studentką
To Ona wszystko ustalała.
Ale faktycznie nie było łatwo.
Najpierw Go nie było, potem wyznaczył 3 czerwca termin na 15 czerwca

Lenka chyba nie jest wysterylizowana - przynajmniej w schronisku nie była sterylizowana

Rozmawiałam z Borysusem - wiem, że dzięki Marudzie z tranposrtu zostały jeszcze jakieś pieniążki - prosiłam, zeby wziął taksówkę, przeciez w tramwaju to będzie jakaś masakra.
A może jeszcze napiszę na watku wrocławskim - może ktoś będzie mógł pomóc dowieźć - tylko musimy wiedziec kiedy...

Posted

Z klatką będzie ciężko, bo... jeste sezon na koty i kociarze pożyczają co się da ;) (dla wyjaśnienia- posterylkowo i na maluszki). Można przy zakupie poszukac używanej, będzie taniej.

Auta niestety nie mam w tej chwili, mogę co najwyżej pomóc fizycznie przy targaniu suczydła tramwajem ;)

Posted

Byłbym wdzięczny. Targać to dam radę, ja tylko się boję, że nie bedzie miejsca i przydałby sie ktoś kto by mnie potrzymał jak ja będę trzymał ją ;) "babcia za dziadka, dziadek za rzepkę ..."

Posted

Poszukam, tylko na obecną chwilę to nawet nie wiemy w jaki dzień by to było.

A to jest bardzo daleko? taksówka by była bardzo droga?
w Krakowie jest taka firma przewozowa ICar - niby taksówki, ale są znacznie tańsze

Posted

Nie, to jest z 7 przystanków tramwajowych. Ale troche szkoda na taksówki, bo to wyjdzie z 50 zł
Ona się brzydko zachowuje w samochodzie i nie wiem czy jakiś taksiarz w ogóle nas będzie chciał zabrać

Posted

Ulv - a może byś podjechała do Borsysusa i zerknęła na jej reakcje na psiaki - moze jak rykniesz to da se spokój;) trza chłopaka wesprzec, bo się załamie jeszcze i co!;)
Poradzisz mu co i jak - w koncu masz doświadczenie w ustawianiu różnych psiaków względem siebie:)

Posted

napisałam do Uru zapytanie czy jest w stanie jakoś w transporcie pomóc - Ona jest z Wrocka http://www.dogomania.pl/members/85458-Uru

mam propozycję jeśli faktycznie trzeba będzie tramwajem jechać ... szukajcie dużej torby podróżnej ... wiem to może śmieszne ale sposób sprawdzony ... sucz do dużej torby tak żeby tylko łepetyna wystawała i pomyśleć nad tym jak zabezpieczyć żeby zamka nie odpięła

będzie unieruchomiona, będzie łatwo ją przenieść i nie będzie się bała bo będzie widziała wszystko

Posted

nie ma problemu najmniejszego. zawioze mała do badania! tylko konkretnie kiedy i gdzie. co prawda pracuje ale jakos na pewno sie dogadamy

Posted

a i jeszcze dopytam bo calego watku nie przejrzalam. we wrocku jest psinka czy gdzie?w ogóle napiszcie o co dokladnie chodzi pozniej dopiero watek bede miala czas przejrzec

Posted

Uru napisał(a):
nie ma problemu najmniejszego. zawioze mała do badania! tylko konkretnie kiedy i gdzie. co prawda pracuje ale jakos na pewno sie dogadamy

jesteś kochana :loveu:
dziękuję za tak szybki odzew
zaraz pewnie ktoś dokładnie napisze Ci o co chodzi
jednak jeśli możesz zostaw może u mnie na PW jakiś tel kontaktowy do siebie

dziekuję :Rose:

Posted

Uru - w skrócie - sunia ze schronu z zaburzeniami równowagi, miała wczoraj trafic do dr Wrzoska na konsultację i rezonans, niestety z powodu korków transport sie opóźnił i wyszły nici z konsultacji:( sunia jest w tej chwili u Borsysusa - ale on ma problem z agresja suni wobec jego psiaków no i tu też jest potrzebna pomoc...albo będzie trzeba szukać innego dt...no w każdym razie na razie nie wiadomo kiedy dr Wrzosek da radę skonsultować sunię - wiec tu jest potrzebna pomoc w transporcie...

no i pomoc dla Borsysusa radami, czymkolwiek, by sunia do tej konsultacji doczekała u niego:(

Posted

no wiec kontakt do mnie 507 077 651 dzisiaj pracuje do 18 jutro od 12-16 jakby to moglo pomoc w ustalaniu jakis wizyt. od piatku mam wolne wiec generalnie od jutra od 17 w miare o kazdej porze jestem w stanie zawiezc lenke na badanie. w piatek co prawda mam trening socjalizacyjny tez z dogomaniackim psiakiem ale to moge przelozyc tylko wczesniej z wami zebym sie umówila. najlepiej od razu tel. jak tylko beda wieści co do wizyty u doktora. z dt ciezko sama szukam dla dwoch psów. ale bede miala w pamieci. co do kenelu popytam

Posted

Uru napisał(a):
no wiec kontakt do mnie 507 077 651 dzisiaj pracuje do 18 jutro od 12-16 jakby to moglo pomoc w ustalaniu jakis wizyt. od piatku mam wolne wiec generalnie od jutra od 17 w miare o kazdej porze jestem w stanie zawiezc lenke na badanie. w piatek co prawda mam trening socjalizacyjny tez z dogomaniackim psiakiem ale to moge przelozyc tylko wczesniej z wami zebym sie umówila. najlepiej od razu tel. jak tylko beda wieści co do wizyty u doktora. z dt ciezko sama szukam dla dwoch psów. ale bede miala w pamieci. co do kenelu popytam

jeszcze raz serdeczne dzięki

myślę że na dzień dzisiejszy kenel to jedyne rozwiązanie żeby sunia mogła zostać tam gdzie jest