fizia Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Czyta się bardzo miło - o radosnym, szczęśliwym psiaku w swoim Domu z ukochanymi Ludźmi :) pisz jak najczęściej Quote
krakowianka.fr Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 to dzisiaj napisze, ze szczesciara spi :) Quote
fizia Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 A dzisiaj jak się czuje Lenusia?:) Quote
krakowianka.fr Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 usunieto Ci podpis fiziu :( ja wrocilam wczoraj do domu po 5 dniach nieobecnosci, maz sie spisal cudnie, pani ktora przyszla tez dzis dostalam nootropil i wit e, dziekuje czerda :) Lenka ma sie dobrze, podskakuje cieszy sie, staje w drzwiach kuchni i nie chce sie ruszyc...wie co to kuchnia :) a tu wklejam bazarek dla zwierzaczkow iwoniam u ktorej jest totalne przepelnienie w 28m2.... http://www.dogomania.pl/threads/218167-Domowe-przytulisko-bazarek-na-psy-koty-gryzonie-cos-dla-KAZDEGO-do-15-XII?p=18052941#post18052941 Quote
krakowianka.fr Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 acha, w lekach byly tez Omega 3 i Myolastan (jakos mi sie to nie wpisalo wczoraj....) dziekuje za leki!!!! Quote
krakowianka.fr Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 tesknie za moja mala Lenka i cala reszta stadka... wracamjutro z delegacji, uff!!! Quote
krakowianka.fr Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 w ostatnich kilku dniach u Lenka troszke chyba gorzej, strasznie sie przewraca :( leki te same, czekam na druga czesc ktora wyslala czerda w zeszlym tygodniu, bo brak kilku witamin a tu niektorych mi nie chca sprzedac bez recepty.... wczoraj za to bylismy na spacerze w bardzo spokojnym miejscu, pierwszy raz z Lenka, zwykle tam bralam tylko moje 'zdrowe' psy ale poradzila sobie dobrze, tylko troche to przewracanie takie sobie jest, bo ciezko to kontrolowac... wszyscy sie niezle upackali, bo na koniec popadalo poza tym podloze to i tak bylo jak bloto cala trojka zostala potem wykapana i teraz super pachna :) Quote
czerda Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 leki powinny już dojść resztę wysyłam w tym tygodniu to normalne że bywają gorsze dni ale ogólnie Lenka ma szczęście , że jest kochana i to naważniejsze bo tej choroby przecież wyleczyć nie można to godne podziwu że jest u ciebie kochana przez was bardzo to piękne i dobre Quote
fizia Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Też tak myślę - to bardzo, bardzo piękne!! Quote
Amazonka71 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dziewczyny, skonsultujcie czy nie pomogłoby suni Cinnarizinum - lek poprawiający krążenie krwi w ukł. nerwowym. Nie jest drogi, a u pewnej lalki z podobnym problemem fajnie działa. Głaski dla Lenki. Quote
krakowianka.fr Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='czerda']leki powinny już dojść resztę wysyłam w tym tygodniu to normalne że bywają gorsze dni ale ogólnie Lenka ma szczęście , że jest kochana i to naważniejsze bo tej choroby przecież wyleczyć nie można to godne podziwu że jest u ciebie kochana przez was bardzo to piękne i dobre jeszcze nie ma, ale ida swieta, wiem ze na poczcie sa kolejki po 100m na zewnatrz, moze maja malo ludzi do przerobienia tych wszystkich swiatecznych paczek....? dam znac jak tylko dojda. [quote name='Amazonka71']Dziewczyny, skonsultujcie czy nie pomogłoby suni Cinnarizinum - lek poprawiający krążenie krwi w ukł. nerwowym. Nie jest drogi, a u pewnej lalki z podobnym problemem fajnie działa. Głaski dla Lenki. czerda, ty sie wypowiedz, bo ja nie wiem mozna jej dodac? da sie zalatwic? powiem wam, ze Lenka ma jakis guz na brzuszku, boli ja to :( przypuszczam, ze sie uderzyla, ale obserwuje... dostala lek p/bolowy i jak tylko lazi albo spi, to spoko, ale nie moge jej poglaskac po brzuszku a nauczyla sie ze to bardzo przyjazy gest.. Taki bidak :( jak nie bedzie zmian, to w czwartek pojde do weta.... A przy okazji, zapraszam jakby ktos chcial pieknego, nieproblemowego psa Szczotka o ktorym caly swiat zapomnial; http://www.dogomania.pl/threads/218854-SZCZOTEK-pozostawiony-w-hoteliku-i-bez-deklaracji....-grozi-mu-schronisko- Quote
krakowianka.fr Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 dzis Lenka jakby troszke lepiej, bawi sie z Tess (staffikiem). ale nadal pod moja obserwacja.... Quote
czerda Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 tak może dołączmy cinnarizinę lub lepiej flunarizunę wyśle razem z lekami guzek jak boli to na pewno sie uderzyła Quote
fizia Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 oj Lenuśka nie wygłupiaj się ze złym samopoczuciem! Święta idą, będzie super! Pierwsze prawdziwe, radosne Święta w Swoim Domu! :) Quote
mari23 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 fizia napisał(a):oj Lenuśka nie wygłupiaj się ze złym samopoczuciem! Święta idą, będzie super! Pierwsze prawdziwe, radosne Święta w Swoim Domu! :) oj, Lenka, w domku jesteś, masz być nie tylko szczęśliwa, ale zdrowsza choć troszeńkę... już niedługo zobaczysz :tree1: Quote
krakowianka.fr Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='fizia']oj Lenuśka nie wygłupiaj się ze złym samopoczuciem! Święta idą, będzie super! Pierwsze prawdziwe, radosne Święta w Swoim Domu! :) [quote name='mari23']oj, Lenka, w domku jesteś, masz być nie tylko szczęśliwa, ale zdrowsza choć troszeńkę... już niedługo zobaczysz :tree1: dziekujemy cioteczki z mile slowa, przekazalam Lence dzis jakas byla uhahana :) :tree1: stoi, Lence sie podoba a pod choinka mieszka nowy maly jez...za maly aby go wypuscic i nie bedzie raczej w tym roku hibernowal...wzielam go spod kol mojego auta (chodzil w kolko po ulicy, dobrze, ze nadjechalam ja a nie jakis super sie spieszacy kierowca...) mari23 - przykro mi z powodu twojej psiny... 17 lat, wow! jakbys szukala 'zastepczego' psa (wiesz o co mi chodzi...), to tu mamy Szczotka z dlugiem ktory szuka domu: http://www.dogomania.pl/threads/218854-SZCZOTEK-pozostawiony-w-hoteliku-i-bez-deklaracji....-grozi-mu-schronisko- taki bidulek.... mozesz wziac psa, dlug sie jakos splaci.................. Quote
krakowianka.fr Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 caly czas nie ma lekow, nie wiem co jest z ta poczta....hmmm.... Quote
Korenia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 krakowianka.fr napisał(a):caly czas nie ma lekow, nie wiem co jest z ta poczta....hmmm.... Jest okres przedświąteczny, wszystko idzie 5 razy dłużej... Quote
Czaruś Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 SKRADZIONO PSA - BARDZO PROSIMY O POMOC!! Imię: Baster (Aniołek) Pies - samiec W TYPIE rasy PIT BULL TERIER RED NOSE - młody:1,5 ROCZNY, bardzo ułożony, słuchający komend: siad, łapa ,waruj, leżeć. Wskakujący do bagażnika samochodu i wyskakujący z niego bez problemu, łagodny w stosunku do ludzi dorosłych jak i dzieci, zachowujący czystość w domu - nie akceptujący samców ras olbrzymich, został skradziony z wybiegu na terenie fundacji w Tarnowskich Górach (woj. śląskie) w dniu 16.12.2011r pomiędzy godziną 12:45 a 14:45. Raport z kradzieży został złożony w Komendzie Powiatowej Policji w Tarnowskich Górach w dniu kradzieży. Schronisko w Miedarach zostało powiadomione. Wolontariusz specjalizujący się w opiece nad psami tej rasy na terenie całego Śląska /znający psa osobiście/ - został powiadomiony. Poszukiwania z penetracją terenu nie dają rezultatu. Prasa informację otrzymała - wiadomość zostanie ujęta w wydaniu internetowym oraz papierowym. Polski Związek Łowiecki Zarząd Główny powiadomiony - z prośbą o przesłanie informacji do Okręgów Śląska; Częstochowa, Tarnowskie Góry, Świerklaniec, Nakło Śląskie , Chechło, Piekary Śl., Bytom, Chorzów, Zabrze itd. Jeżeli pies tej rasy oswobodzi się - jest w stanie przebiec 70 km / dobę. Prosimy zakazać odstrzału psa - ponieważ przeszedł szkolenie w zakresie RATOWNICTWA LUDZI SPOD ZWAŁÓW ZIEMI, GRUZU ORAZ ŚNIEGU!!!! NR CHIP: 985170001061070 FOZ "Ulga w Cierpieniu" Szukamy psa - kontakt 604253456 Quote
krakowianka.fr Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ojeju, ale historia... FB jest? Quote
Czaruś Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 krakowianka.fr napisał(a):ojeju, ale historia... FB jest? Miała zrobić koleżanka, bo ja nie mam FB, ale się zorientuję. Quote
witek_p Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 wydarzenie zaginionego red nose'a Basterka na FB - proszę o udostępnianie! https://www.facebook.com/events/290194614349946/?context=create#!/events/290194614349946/ pozdrawiam, Kasia (katepat) Quote
andzia69 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 krakowianka.fr napisał(a):caly czas nie ma lekow, nie wiem co jest z ta poczta....hmmm.... oby doszły jak najszybciej:( Quote
krakowianka.fr Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='witek_p']wydarzenie zaginionego red nose'a basterka na fb - proszę o udostępnianie! https://www.facebook.com/events/290194614349946/?context=create#!/events/290194614349946/ pozdrawiam, kasia (katepat) pies został odnaleziony!!! Quote
Recommended Posts