krakowianka.fr Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 fizia napisał(a):Wplacilam dzisiaj 50 zł - w tym 30 zł od mamy i 20 zł od Kingi i Piotrka dziekuje :0) Quote
czerda Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 gutfarmer okazał się nie tylko zwyrodniałym weterynarzem ale też zwyczajnym bandytą- napadł i pobił kobietę , dziewczynę która zeznawała w sprawie znęcania nad zwierzętami jest to jeszcze jeden dowód na to co mógł robić z bezbronnymi zwierzętami Quote
czerda Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 kiedyś dowiedziałam się od kogoś kto widział jak traktowan abyła Lenka--np. to , że nigdy nie była wypuszczana z klatki---nie mogłam w to uwierzyć teraz bandyta atakuje tych , którzy widzieli jak traktuje psy ! Quote
andzia69 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 czerda napisał(a):kiedyś dowiedziałam się od kogoś kto widział jak traktowan abyła Lenka--np. to , że nigdy nie była wypuszczana z klatki---nie mogłam w to uwierzyć teraz bandyta atakuje tych , którzy widzieli jak traktuje psy ! straszne...najgorsze to to, ze to nie jakiś chamek ze wsi, beton...tylko człowiek wykształcony i na dodatek weterynarz:( świat się konczy... Quote
krakowianka.fr Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Nie mam slow, przykre to wszystko jest..... Quote
krakowianka.fr Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 juz niedlugo Lenka bedzie u mnie.... troche sie tego boje...ale mam nadzieje, ze damy rade........ Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 trzymam za Was dziewczyny :kciuki: i Ty krakowianko i Lenka jesteście bardzo dzielne :calus: Quote
Maruda666 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Lenka, pewnie nawet nie wiesz jakie zmiany Cię czekają :) :) :) Quote
iwoniam Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Nie tylko Lenkę to będzie poważna przeprawa... Musi się udać Quote
fizia Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 oj to trzymam kciuki z całych sił! Quote
iwoniam Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Lenka, muszę Cię w tym tygodniu odwiedzić - musi mi się udać. Ogłaszajcie Lenę, proszę - ma niedługo wyjechać, a funduszy na podróż nie ma.. To jej szansa na nowe życie - na dom, tylko trzeba pomocy - przed samym wyjazdem robi się jeszcze badania, odrobaczenia, wizyta u wet przez przekroczeniem UK i koszt samej podróży - ogromny ! ogłaszajcie, proszę.. Quote
mari23 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 czy leki dla Lenki dotarły? wysłałam w piątek Quote
docha Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 a jaki transport macie na myśli, bo chyba nie lotniczy? Quote
krakowianka.fr Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 docha napisał(a):a jaki transport macie na myśli, bo chyba nie lotniczy? nie nie, autem. Quote
krakowianka.fr Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 mari23 napisał(a):czy leki dla Lenki dotarły? wysłałam w piątek hotelamok / Iwoniu, doszly? Quote
andzia69 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 iwoniam napisał(a):Lenka, muszę Cię w tym tygodniu odwiedzić - musi mi się udać. Ogłaszajcie Lenę, proszę - ma niedługo wyjechać, a funduszy na podróż nie ma.. To jej szansa na nowe życie - na dom, tylko trzeba pomocy - przed samym wyjazdem robi się jeszcze badania, odrobaczenia, wizyta u wet przez przekroczeniem UK i koszt samej podróży - ogromny ! ogłaszajcie, proszę.. a kiedy konkretnie ewentualnie miałaby jechać? no i ile kasiory potrzebujemy na to wszystko? Quote
krakowianka.fr Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 andzia69 napisał(a):a kiedy konkretnie ewentualnie miałaby jechać? no i ile kasiory potrzebujemy na to wszystko? wyjazd: 14-16 X kasa: przejazd to 1600-1700km (paliwo 6-7L/km) badanie + odrobaczenie + odpchlenie to jakies 50-100 zl ale wsparcie najb jest teraz potrzebne na hotelik (z bazarku jest 90zl + to co zostalo z wplat), brakuje spooooro. Quote
iwoniam Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 paliwo -> 6-7 litrów na 100 km rzecz jasna Przepraszam za offy, ale mam tyle godzin w pracy, że nie wyrabiam, a trochę mi się w życiu zmienia międzyczasie, w domu chore zoo więc więcej zajęć niż przewidziałam. Leki dotarły dziś, więc od jutra Lenka zacznie je brać. Dziękujemy bardzo za pomoc! Quote
fioneczka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 kasy nie mam ale spróbujemy coś w ten sposób uzbierać ... może choć troszkę się uda MINI CPN ... zatankuj auto [SIZE=3]klik CPN pomożecie wysyłać "zaproszenia" Quote
fizia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 ale super ten bazarek! Ja dzisiaj wpłaciłam od mamy 30 zł Quote
fioneczka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 fizia czy rozliczenie finansów Lenki w pierwszym poście to jest aktualne ? coś mi się wydaje ze niestety nie ... ktoś może to ogarnąć ? wpływy, wydatki Quote
fizia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Nie, niestety nie jest aktualne, ale poprzeglądam wpisy Krakowianki - i jak znajdę, bo pamiętam, że pisała co jakiś czas o pieniążkach, to przekleję Quote
fioneczka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 fizia napisał(a):Nie, niestety nie jest aktualne, ale poprzeglądam wpisy Krakowianki - i jak znajdę, bo pamiętam, że pisała co jakiś czas o pieniążkach, to przekleję były wpłaty na dziewczynkę ... małe ale były, deklaracje stałe były złożone ... są wpłaty ? qrcze trzeba to wszystko ogarnąć bo się mod wkurzy i po wątku będzie Quote
Recommended Posts