Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny w srode wpłace pieniązki. postaram sie 40 zl a 30 bede placic do czasu wyjazdu. pisalam juz jakis czas temu ale nie oge teraz jeszcze. dopiero w srode.

Posted

hej,
poszly ode mnie pieniazki do Lipca, w tyg zrobie jakis bazarek...

ps. w poprzednich postach widzialm info, ze ludziska mysleli, ze ja ja wezme Lenka wczesniej niz Lipiec / Sierpien.
Ja tego nigdy nie pisalam i mam nadzieje, ze to nie bylo przeciwko mnie, bo ja robie dla Lenki co moge, jesli ktos ja moze wziac na tymczas, to bardzo prosze i nie bedzie kosztow DT, ja jednak zobowiazuje sie nia zajac tak jak i jej leczeniem (ktore pokryje ja osobiscie, transport tez) od momentu kiedy ja wezme.
A wziac wczesniej nie moge, poniewaz w maju nie bedzie mnie kilka razy z powodow wyjazdow firmowych, w Czerwcu nie ma mnie 2 tyg bo jestem na egzaminach we Francji, wiec nie dam rady sie nia zajac, a bylo nie fair-play zostawic Lenke z moim mezem, ktory bedzie sie juz musial zajac 5tka naszych zwierzakow (i soba),

Tak wiec wole wytlumaczyc jak stoi sytuacja, zeby nie musiec szukac dla Lenki hotelu w UK za 20 GBP na dzien w razie mojej nieobecnosci...

oczywiscie jesli uda mi sie wczesiej przyjechac, tzn zaraz po egz, to ja wezme wczesniej do siebie...

pozdrawiam wszystkich,

Posted

Ależ nikt myślę nie ma absolutnie żadnego żalu. W sumie nie było chyba wcześniej powiedzianie, kiedy Lenka ma jechać.

Myślę, ze chodzi o to, że wszyscy się trochę martwią skąd wziąć kasę - ale musimy jakoś dać radę

Dziękuję Ci za maila z nowym numerem konta

Posted

ok, dzieki wam za mile slowa. Bede sie starala to przyspieszyc i jak cos to sie wiecej dorzucic na Czerwiec / Lipiec ;-)

a od Lenki wiesci sa takie:

"[FONT=Arial]Ona (Lenka) w ocenie Sąsiadów naprawdę poczyniła duże postepy, .swietnie sobie radzi na podwórku jak też z reagowaniem na swoje imię i przywitania- za każdym razem biegnie przez cały ogród do bramy żeby się przytulić"
[/FONT]
Czy ktos wie gdzie sie zapodzial Borysus?
Moze by Lenke ktos odwiedzil (po umowieniu sie z Dr Gutem, bo ona jest u niego w domu)
Taki sobie pomysl, nie przymus zupelnie...[FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Przelałam dla Lenki 40 zl. niebawem powinny byc. co do odwiedzenia Lenki to ja w sumie bardzo chetnie. tylko trudno mi powiedziec kiedy co i jak. ale pomysle nad tym. kiedys faktycznie z borysem jezdzilismy z nia z dwa razy. ale to bylo dawno dawno temu. nie wiem co u niego. ale to nic. gdybym jechała to pewnie z cioteczka Bros. zawsze do psiaków jezdzimy razem. pomysle i dam znac. skomunikuje sie zatem z Bros i sie tutaj odezwe

Posted

rozmawiałam dzisiaj wstepnie z cioteczka Bros. wybierze sie ze mna chetnie. musimy ustalic wpsolny grafik i oczywiscie wczesniej odezwiemy sie do Pana Guta. nie ma problemu. dni coraz dluzsze wiec i po 19 niebawem nie bedzie klopotu by jechac na spacer zabrac Lene.

Posted

Uru napisał(a):
rozmawiałam dzisiaj wstepnie z cioteczka Bros. wybierze sie ze mna chetnie. musimy ustalic wpsolny grafik i oczywiscie wczesniej odezwiemy sie do Pana Guta. nie ma problemu. dni coraz dluzsze wiec i po 19 niebawem nie bedzie klopotu by jechac na spacer zabrac Lene.

no to super, na pewno sie Lenka ucieszy ;-)

Posted

Maruda666 napisał(a):
To przynajmniej podniosę !! Za kilka dni wpłacę swoją marcowo - kwietniową wpłatę.

Przegapiłam guła gapiowata i dopiero teraz posłałam za marzec, kwiecień ( ale dodałam 10zł - poszło 50). Lenka trzymaj się. Cieszę się, że czuje się lepiej :)

Posted

Biedna Lenka... Czy możecie napisać coś więcej nt. Jej zdrowia? Przykro mi ale u mnie w tym m-cu również nieciekawie z kasą. Jak pobrać banerek żeby mi się wyświetlał pod postem? (przepraszam- jestem stosunkowo nowa).

Posted

arielka186 napisał(a):
Biedna Lenka... Czy możecie napisać coś więcej nt. Jej zdrowia? Przykro mi ale u mnie w tym m-cu również nieciekawie z kasą. Jak pobrać banerek żeby mi się wyświetlał pod postem? (przepraszam- jestem stosunkowo nowa).

Hej, a co dokladnie chcesz wiedziec?
Ona sie chwieje, ma niesprawnosc ruchowa, spowodowana 'uszkodzeniem' neurologicznym (wada jest najprawd.wrodzona)
Jest na mocnych lekach ktore pomagaja jej dzialac, od roku jest na nich i zrobila duze postepy.

Co do banerku, kliknij prawym klawiszem na banerek, daj zapisz i wrzuc na pulpit, potem otworz twoj profil (Panel uzytkownika klikajac na gorze strony po prawej Ustawienia), jak sie otworzy, to tam na dole po lewej znajdziesz Edytuj sygnature, potem: Obrazek w sygnaturze, Opcja 2 - Wrzuć Obrazek ze Swojego Komputera: znajdz (zapisalas na pulpicie), dodaj naciskajc: Wgraj, zapisz i zrobione!

;-)