Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinka - zawsze pozostaje PT i slady :)

Cimi - to ten z fotek ma problem taki, ze on sie szybko psychicznie meczy i potafi usnac w trakcie cwiczenia pod koniec obozu :D A poza tym ostro z nim mialam bo sie rzucal na kazdego psa. A teraz spokojnie moge z nim przejsc bez smyczy obok obcego psa na neutralnym terenie i w razie ataku moge go odowlac :)

Wiec w tym roku jade z suka, ktora jest niezsocjalizowana i boi sie i ludzi i psow. Mielismy w zeszlym roku takiego briarda Salivana - na początku uciekal bo sie panicznie bal i trzeba bylo sie do niego cozłgac a pod koneic obozu gryzł rękaw :)

No i nie nalżey zapominać, że i tak na obozie przeważają BOKSERY :lol:

Posted

Gucio, bardzo mnie pociesza to, co piszesz. Dziękuję Ci
Właśnie wróciłam ze spaceru z moją suką i ona też jest średnio zsocjalizowana co najwyżej. Goni mi rowery i nie tylko po to, by wyprzedzić, niestety :shake: Potrzebujemy pomocy, a w mieście szkoleń nie ma. Bawić też się za bardzo nie umie. Jestem już taka zmęczona spacerami i ludźmi, i rowerami.
Boksery? hohoho

Posted

Gucio napisał(a):

Wiec w tym roku jade z suka, ktora jest niezsocjalizowana i boi sie i ludzi i psow. Mielismy w zeszlym roku takiego briarda Salivana - na początku uciekal bo sie panicznie bal i trzeba bylo sie do niego cozłgac a pod koneic obozu gryzł rękaw :)

ooo to szansa dla nas :cool3: Moja suka byla w przeszlosci bita,gwaltowne ruchy ja przerazaja wiec sadze,ze obrona tu raczej nie wchodzi w gre....:lol:
ale jak myslicie czy taki oboz dobrze by jej zrobil?

Posted

Już się zdecydowałam:cool3:My jedziemy na pewno:multi::multi::multi::Cool!:Już meila wysłałam z rezerwacją, no ale jeszcze nia mam odpowiedzi...

Posted

wiem,ze ktos juz sie o to pytal, ale ja zapytam jeszcze raz. kto jedzie do miejscowiosci Ryn na oboz z psiakiem?? prosze piszcie w jakich terminach i wogole kto...bo ja jeszcze nie wiem, ale strasznie chcialabym pojechac...mama juz sie zgadza,tylko tata zostal i mam nadzieje ze latwo pojdzie...

Posted

grallinka napisał(a):
mam pytanie do tych co byli..czy ktos moze spotkal na takim obozie afgana?bo ja bym sie z checia wybrala ale wiadomo jak to bywa z afganami..

Ale na jakim obozie :razz: ?

Dobcia napisał(a):
Już się zdecydowałam:cool3:My jedziemy na pewno:multi::multi::multi::Cool!:Już meila wysłałam z rezerwacją, no ale jeszcze nia mam odpowiedzi...

Na który :cool3: ? W Smoleniu ?

Posted

Na który :cool3: ? W Smoleniu ?[/quote]

Tak, w Smoleniu:cool3: Mam nadzieję, że Negro będzie zadowolony:lol:Jeszcze tylko namiot musze skombinować, i mogę zacząć się cieszyć:multi::multi::multi:

Posted

Ostrzehgam - pole namiotowe jest ekhm... no jak by powiedziec - na zboczu górki :lol: Tak, ze ja sie w nocy turlałam :lol:
Ale co tam, wazne ze swietnie jest!

Kacpru - moja tez sie gwaltownych ruchów boi, a mimo wszystko idziemy na obrone - zeby psu pomoc pokonac bariere strachu. Tak, jak było z tym briardem :)

Posted

Gucio napisał(a):
Ostrzehgam - pole namiotowe jest ekhm... no jak by powiedziec - na zboczu górki :lol:

Na szczęście ja śpię w domku :cool3: :lol:.

Posted

Pojechala bym.... bo jak narazie planów na wakacje brak...ale obawiam sie...ze moj pies juz za stary...i za delikatny na takie "zabawy":roll:

ps.poza tym "srednio" lubi psy plci męskiej..

Posted

Cimi ... ożesz Ty ... ! :lol: Jak zwykle dla mnie domki za drogie :) W zeszlym roku byly tansze ale miejsc brakło (placilo sie od osoby a nie od pokoju jak teraz!) .

Moon light - a myslisz, ze moj Sajlroek lubi? Nietoleruje nawet obcych suk! o psach nie mowiac :p

Posted

Gucio napisał(a):
Moon light - a myslisz, ze moj Sajlroek lubi? Nietoleruje nawet obcych suk! o psach nie mowiac :p

To pomysl sobie co by zostało z mojego psa po starciu np z Sajlorkiem:lol:.

Posted

Gucio-no to się poturlamy razem:cool3: :lol: no i domki jak dla mnie też za drogie.
Ja się cieszę z wyjazdu baaaaardzo:multi: Nam pewno będzie ciężko, bo Negro za bardzo lubi psy każdej wielkości i płci... zdecydowanie za bardzo...I nad tym chcemy popracować, bo dla nich jest w stanie mnie hmmm zupełnie ignorować...:evil_lol:No, ale tam będzie tyle psiaków, że może mu się wkońcu znudzą.:lol:

Posted

Moon Light - ale ja swojego pilnuje :P i zawsze obrywam zebami ja, nie pies ;-)

Dobcia - no suuuper ! :)
Do tych co jadą do Smolenia - jak zobaczycie mała puszytą kulkę (160cm wzorstu, hehe, znaczna jestem :) ) z czarno bialym kundlem z akolano a obok mnie dziewczyne z 2 ONkami - tzn ze ta z kundlem to ja :lol: NIECH KTORAS ZAGADA bo ja moge nie skojarzyc albo sie zawstydzic i nie zagadac :lol:

Posted

Dobcia - no suuuper ! :)
Do tych co jadą do Smolenia - jak zobaczycie mała puszytą kulkę (160cm wzorstu, hehe, znaczna jestem :) ) z czarno bialym kundlem z akolano a obok mnie dziewczyne z 2 ONkami - tzn ze ta z kundlem to ja :lol: NIECH KTORAS ZAGADA bo ja moge nie skojarzyc albo sie zawstydzic i nie zagadac :lol:[/QUOTE]

Hi, hi...:lol: Też postaram się zagadać, no ale jak stchórze, to nieważne:evil_lol: Dobek i tak zadba, by żaden pies nie mógł pomyśleż, że się z nim nieprzywitał:razz:

Posted

No to sie Libor ucieszy z dobermanów :lol: Sam posiada takowe :) "Palomino Bonito" :)
A ja tez mialam dobermanka - Maksa - znajdke, wyrzuconego z auta. Ale jzu go nie ma :(

Posted

Gucio napisał(a):
Cimi ... ożesz Ty ... ! :lol: Jak zwykle dla mnie domki za drogie :) W zeszlym roku byly tansze ale miejsc brakło (placilo sie od osoby a nie od pokoju jak teraz!) .

To jest różnica 3,5 złotego w trojce i czworce. Po przemyśleniu wolę wygodę :lol:.