Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taks napisał(a):
tak, juz się przygotowuję do bazarku na dogo i planuje go otworzyć tak pod koniec stycznia
i zdradzę, że tym razem będzie sporo nowych fajnych naszyć

Ogromnie się cieszę :) Prosimy o zawiadomienie, żebym nie przegapiła :)

Posted

świetna wiadomość ! :) czekamy z Belutkiem z niecierpliwością, ponieważ śliczna, czerwona obróżka z serrduszkami, z ostatniego bazarku, zaginęła podczas światecznych odwiedzin gości :(

Posted

taks napisał(a):
tak, juz się przygotowuję do bazarku na dogo i planuje go otworzyć tak pod koniec stycznia
i zdradzę, że tym razem będzie sporo nowych fajnych naszyć

To czekamy z niecierpliwością .:cool2:

Posted

[quote name='PaulinaBemol']yeee zbieram kase! Taks chyba mi się już gdzieś rzuciło że nie szyjesz norwegów ale może jednak?:roll:
[quote name='keria']
Szelki cud odblaskowe dla całej mojej trójki, mimo obaw co do wymiarów leżą super. Ubierają się ekstra szybko, przez głowę i jeden klik. A jaka super odblaskowość po zmroku!!!
Jesteśmy zachwycone no i wstawka kolorowa pod obróżki :loveu:

[quote name='milka88']o! takie szele mi się marzą :smile:
[quote name='taks']takie mogę uszyć tylko na zamówienie na pw bo to "norwegi" wiec trzeba dobrze pieska wymierzyć żeby pasowały
Też mi się podobają, zarówno to, że są widoczne jak i łatwość zakładania ale nigdy takich nie miałam. Czy takie szelki są bezpieczne? chodzi mi o to czy pies z nich "nie wyjdzie"? Moja Kola nie lubi szelek, nawet tych ślicznych od taks :niewiem: Jednak do samochodu i w górach wolę, żeby miała szelki ale muszę mieć pewność, że będą tak samo pewne jak te zwykłe dwuobręczowe.

Posted

Witam ja bardzo bym chciała takie szeleczki na moją sunie York w kolorze czarno-czerwonym .... wzór obojętny ..... rozmiar ok. 40 cm w obwodzie pod pachami :) szelki takie jak te u psiaczka Loluś Sisiumajtek na 2 stronie (tam wzór kratka) ... jak można je kupić ?
pozdrawiam

Posted

[quote name='punia2010']Witam ja bardzo bym chciała takie szeleczki na moją sunie York w kolorze czarno-czerwonym .... wzór obojętny ..... rozmiar ok. 40 cm w obwodzie pod pachami :) szelki takie jak te u psiaczka Loluś Sisiumajtek na 2 stronie (tam wzór kratka) ... jak można je kupić ?
pozdrawiam
Trzeba cierpliwie czekać aż taks, która sama szyje i wystawia tutaj swoje wyroby, przygotuje bazarek. Potem mieć szczęście, żeby załapać się na upatrzoną rzecz i pilnować jej jak oka w głowie, żeby nikt nie sprzątnął sprzed nosa :p
Można też wysłać prywatną wiadomość do taks i poprosić o indywidualne uszycie. Jak będzie miała siłę, czas i odpowiednie materiały to pewnie uszyje.

Posted

Lidan napisał(a):
Czy takie szelki są bezpieczne? chodzi mi o to czy pies z nich "nie wyjdzie"? :niewiem: Jednak do samochodu i w górach wolę, żeby miała szelki ale muszę mieć pewność, że będą tak samo pewne jak te zwykłe dwuobręczowe.

Moje psy z takich szelek "wychodzą" bez problemu. Jedyne , których nie udaje im się sforsować to dobrze ustawione guardy
Do samochodu mają też guardy tyle, że nieco zmodyfikowane czyli z szerokim paskiem na mostku

punia2010 napisał(a):
Witam ja bardzo bym chciała takie szeleczki na moją sunie York w kolorze czarno-czerwonym .... wzór obojętny ..... rozmiar ok. 40 cm w obwodzie pod pachami :) szelki takie jak te u psiaczka Loluś Sisiumajtek na 2 stronie (tam wzór kratka) ... jak można je kupić ?
pozdrawiam

czerwono czarne szelki na malucha będą na bazarku. Jesli to nie mega pilne to zapraszam na bazarek który ruszy juz niedługo ( 10 dni?)

Posted

taks napisał(a):
Moje psy z takich szelek "wychodzą" bez problemu. Jedyne , których nie udaje im się sforsować to dobrze ustawione guardy
Do samochodu mają też guardy tyle, że nieco zmodyfikowane czyli z szerokim paskiem na mostku

Tego się obawiałam jeśli o norwegi chodzi... Chyba muszę się do Ciebie ponownie uśmiechnąć w sprawie szelek samochodowych, takich, żeby nie uciskały krtani i nie miały regulacji pod pachami...chyba muszą być na wymiar :-)

Posted

Zuzia&Szanti napisał(a):
Zapisujemy sobie temat ;).
I mamy pytanie: Czy będą informacje o bliższej dacie rozpoczęcia bazarku?

Taks zawsze tu wstawia link do bazarku zaraz po jego otwarciu :)