Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajna ta charcia obroża . Czy szyjesz je w różnych grubościach ?
Moja sunia ma dłuugą i dosyć chudą szyjkę i ładnie wygląda w grubszej .
Ale pytam teoretycznie bo tak jak pisałam na bazarku to ustawiam się na końcu albo jeżeli się zgadzasz to zgłoszę się później .

Posted

[quote name='Jokoha']Obróżki są z poprzedniego bazarku, teraz czekamy na nowe cudeńka (Model dalej odmawia współpracy)

niestety,jeśli próbuje robić swojemy zdjęcia w nowych obrożach w domu mam taki sam efekt.

Posted

Przeglądałam zdjęcia i postanowiłam dodać fotki rzeczy od Taks ze starszych bazarków (rok do dwóch lat temu), wszystkie noszą do teraz mój jamnior i doberman, obróżki beagli są już gdzieś wcześniej na wątku :)
obróżka (kubrak zresztą też, niestety niewidoczny ale super praktyczny i wytrzymały) od Taks

kubrak i obroża

nasza w tej chwili ulubiona obróżka dla Wiolina

Ulubiona obroża Uthera

Takie same u dwóch :)

Malowana obróżka

Mam jeszcze kilka innych, ale muszę znaleźć zdjęcia.

Posted

parę fotek naszych bezdomniaków z Szydłowca w dziełach taks ..

Vega - do adopcji , obecnie w DT

Misiek - zabrany z rowu z wielkim guzem na łapie ..po amputacji łapy ... niestety nastąpił nawrót nowotworu .. walczymy o jego godną starość .. obecnie w PDT http://www.dogomania.pl/forum/threads/218076-wyrzucony-jak-SMIEĆ-z-wielkim-guzem-łapy-nie-udało-się-uratować-SZUKAMY-DOMU

Ruda - zabrana z ulicy tuz przed porodem /sterylizacja aborcyjna/ - ma Dom :)

Posted

Luna - jej budą była śmierdząca ciemna komórka gdzie spędzała większośc dnia ... MA DOM :)

nANA - wyciągnęta spod metalowych płyt ... SZUKA DOMU .. obecnie w DT

Pepsi i Cola - były w ciąży, zabrane przed największy mrozami w tą zimę .. obie po sterylizacji aborcyjnej ... SZUKAJĄ DOMÓW ..

Ora - 3 lata rodziła co cieczkę .. MA DOM :)

Posted

W oczekiwaniu na bazarkowe przesyłki poprawię Wam humor. Oto w jakich warunkach od roku sprawdzają się szeleczki w motylki od taks i są nadal w rewelacyjnym stanie. Karczowanie lasu przez 4,4 kg psa ... :diabloti:

[video=youtube;Gr6dTtlVgWE]http://www.youtube.com/watch?v=Gr6dTtlVgWE[/video]

Posted (edited)

Ostatnie nasze taksówki ;):

I "stara" taksówka - trzyma się świetnie, choć prana wielokrotnie. (Mieliśmy duzo więcej, ale poszły przy adopcjach :)):

Podziękowania za pracę na rzecz pwp dla Taks i pozdrowienia :)

Edited by salibinka