taks Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 tymczasowiczka Tilii Karotka zwana Marchewką lub Koffi Quote
jaanka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Fajna ta charcia obroża . Czy szyjesz je w różnych grubościach ? Moja sunia ma dłuugą i dosyć chudą szyjkę i ładnie wygląda w grubszej . Ale pytam teoretycznie bo tak jak pisałam na bazarku to ustawiam się na końcu albo jeżeli się zgadzasz to zgłoszę się później . Quote
Jokoha Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 (edited) Model nie bardzo chciał współpracować Edited May 22, 2012 by Jokoha Quote
Victoria Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 oba psiaki cudnie wyglądają, a na nich obroże :) ale w Karotce to ja się zakochałam po prostu :loveu: Quote
Jokoha Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Obróżki są z poprzedniego bazarku, teraz czekamy na nowe cudeńka (Model dalej odmawia współpracy) Quote
anna35-1974 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Jokoha']Obróżki są z poprzedniego bazarku, teraz czekamy na nowe cudeńka (Model dalej odmawia współpracy) niestety,jeśli próbuje robić swojemy zdjęcia w nowych obrożach w domu mam taki sam efekt. Quote
Teanka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Przeglądałam zdjęcia i postanowiłam dodać fotki rzeczy od Taks ze starszych bazarków (rok do dwóch lat temu), wszystkie noszą do teraz mój jamnior i doberman, obróżki beagli są już gdzieś wcześniej na wątku :) obróżka (kubrak zresztą też, niestety niewidoczny ale super praktyczny i wytrzymały) od Taks kubrak i obroża nasza w tej chwili ulubiona obróżka dla Wiolina Ulubiona obroża Uthera Takie same u dwóch :) Malowana obróżka Mam jeszcze kilka innych, ale muszę znaleźć zdjęcia. Quote
kama210 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 parę fotek naszych bezdomniaków z Szydłowca w dziełach taks .. Vega - do adopcji , obecnie w DT Misiek - zabrany z rowu z wielkim guzem na łapie ..po amputacji łapy ... niestety nastąpił nawrót nowotworu .. walczymy o jego godną starość .. obecnie w PDT http://www.dogomania.pl/forum/threads/218076-wyrzucony-jak-SMIEĆ-z-wielkim-guzem-łapy-nie-udało-się-uratować-SZUKAMY-DOMU Ruda - zabrana z ulicy tuz przed porodem /sterylizacja aborcyjna/ - ma Dom :) Quote
kama210 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Luna - jej budą była śmierdząca ciemna komórka gdzie spędzała większośc dnia ... MA DOM :) nANA - wyciągnęta spod metalowych płyt ... SZUKA DOMU .. obecnie w DT Pepsi i Cola - były w ciąży, zabrane przed największy mrozami w tą zimę .. obie po sterylizacji aborcyjnej ... SZUKAJĄ DOMÓW .. Ora - 3 lata rodziła co cieczkę .. MA DOM :) Quote
KASIA&TOSIA Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Więc wracamy z sednem wątku:)) Nasz Tosilla w nowiutkich szeleczkach..dodam,że swoich pierwszych :)) Dziękujemy Taks:)) Quote
Jokoha Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='motyleqq']nasza nowość: jest super :) Faktycznie, jest super ! Ja zamówiłam takie szelki, też dla rudzielca :lol: Quote
motyleqq Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 no to na pewno będą mu pasować, fiolet jest dobry do tej sierści :lol: Quote
dance_macabre Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Obroże dotarły są piękne :loveu: Młoda niestety nie bardzo chciała współpracować. Quote
wilczy zew Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) pochwalimy się nabytkiem z poprzedniego bazarku Edited June 4, 2012 by wilczy zew Quote
DomixX Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Wszystkie Taksowe wyroby są Świetne :) A to nasza nowość: Quote
malawaszka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 to ja też jeszcze się pochwalę :loveu: moja tymczasowiczka staruszka Birma w taksówce :loveu: uwielbiam tą obrożę! Quote
OlimpiaK Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Moja księżniczka Kora w taks'ówkach książę pan Duchosław oraz tymczasowa laleczka Szanta Quote
eliza_sk Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 W oczekiwaniu na bazarkowe przesyłki poprawię Wam humor. Oto w jakich warunkach od roku sprawdzają się szeleczki w motylki od taks i są nadal w rewelacyjnym stanie. Karczowanie lasu przez 4,4 kg psa ... :diabloti: [video=youtube;Gr6dTtlVgWE]http://www.youtube.com/watch?v=Gr6dTtlVgWE[/video] Quote
salibinka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 (edited) Ostatnie nasze taksówki ;): I "stara" taksówka - trzyma się świetnie, choć prana wielokrotnie. (Mieliśmy duzo więcej, ale poszły przy adopcjach :)): Podziękowania za pracę na rzecz pwp dla Taks i pozdrowienia :) Edited May 25, 2012 by salibinka Quote
Recommended Posts