Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie nikt się na psach nie zna, ludzie chodzą w różnych dziwactwach nawet nie wiedząc jak się ich używa - w dodatku jak widza mnie na rowerze z ciągnacym mnie na "dziwnych szelkach" - czytaj "sledy" :roll: - owczarkiem, to zawsze "co ten pies taki chudy! Co go tak meczą!". Nie dość tego - niektórzy pomysłowi próbują naśladować i potem widzę np.: spasionego labka na szorkach spacerówkach, który jest wleczony za rowerem :shake:

I czego ja mam się spodziewać? Nikt nie zwraca uwagi na obroże, smycze i inne akcesoria - za to w świecie "psiarzy", zaraz słyszę: "o, jaka ładna Taksówka" :cool3: Bo Taksowe dzieła to już wyższa szkoła jazdy :diabloti:

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone!
Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie!
Bardzo prosimy o wsparcie!

Wydarzenie na facebook'u:
[URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity[/URL]

Wątek sandomierskich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops:

.

Posted

[quote name='Eta_carinae']"co ten pies taki chudy! Co go tak meczą!".[/QUOTE]

Skąd ja to znam :mad: Co prawda dla osób nie obeznanych z rasą moje psy wydają się "grube", ale większość miłośników i właścicieli BF z pewnością powiedziałaby, że moje psy są zbyt szczupłe, a to po prostu bulwy z kondycją, które nie wylegują się całymi dniami na kanapie i kochają ruch :)

Taksowe są najlepsze dla francuzów - lepiej skrojonych na tę rasę nie znalazłam; a szukałam, oj szukałam :)

Posted

a ja mam nadzieję że jakieś 4cm się dla nas uchowa na bazarku :)
również jestem zachwycona taksówkami niestety musiałam pooddawać je bo był za cienkie (suka ma chora tchawice jak się okazało) ale w schronisku też się pewnie przydają .

Posted

[quote name='taks']Tak, kolejny bazarek będzie w maju.
Rzeczy juz w większości mam poszyte. Teraz muszę wszystko pofotografować , pomierzyć , opisać no i ...wygospodarowac co najmniej tydzień na wyłączność dla dogo;) bo jak bazarek czynny to całodobowe dyżury na wątku lub przy maszynie są konieczne:evil_lol:
Na razie mam niespodziewanego tymczasa w domu ( suczka do podleczenia więc bardzo absorbująca) ale do połowy miesiąca powinna juz powędrować dalej więc wtedy ruszę juz ostro z robieniem bazarku[/QUOTE]

Voila, wystarczy polecieć dwie strony do tyłu.

Posted

[quote name='joa_']dzień w dzień tu zaglądam,boję się że mnie ominie jak ostatnio:-([/QUOTE]
Trzeba pilnować ;) Nie ma wyjścia...kto pierwszy ten.... :P