Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

feroMonik napisał(a):
Mnie tez taksowe bazarki przerazaja ;) Wyobrazacie sobie, jakie osiagnelaby ceny w licytacji? :))) Moze warto sprobowac nastepnym razem. Wtedy kazdy mialby szanse, nbie tylko cierpiący na bezsenność :D

Moni, a czy Ty patrzyłaś jaka jest lista kupujących :crazyeye:, wyobrażasz sobie jak przy takiej ilości pozycji przeprowadzić licytację :cool3::evil_lol:. Wybieranie wg. kolejności jest niezłym wyzwaniem(ale pozycja odznaczona i koniec) ale wracanie w tę i w tamtą.....nie wyobrażam sobie.......

Posted

Lidan napisał(a):
Faktycznie fajnie pies wygląda w tym kubraczku. Psiak podobny do mojej Koli, też taki długowłosy... Tylko Kola nie wyglądała na szczęśliwą gdy przymierzyłam jej kubraczek,a po tym psiaku nie widać, żeby zwracał uwagę na ubranko :-)

dziękuje, kubraczek jest bardzo wygodny, nie krępuje ruchów i psiak nie zwraca na niego uwagi

Posted

[quote name='Marta_Ares']

Kurczę, no świetny ten kubraczek...
Chyba muszę skusić się na taki dla swojej psicy - no niby futro toto ma ogromne, ale grzbiet cały golutki, nerki na wierzchu... Hmmm, teraz się spóźniłam, ale na następną zimę będę polować :)

Posted

te kubraki od Taks są świetne:loveu: wcześniej mieliśmy troszkę za krótki(szyty na wymiar, ale źle zmierzyłam psa)

mój też ma niby grube futro, ale przydaje się nam na treningi agility między bieganiem, a także na wieczorne spacer (ostatnio było ponad 20 stopni:shake:)

Posted

Ćwiczycie agility?? My też próbowaliśmy bo Kola skoczna, energiczna i chętna do nauki jest ale akurat trafiliśmy na lato upalne, a wcześniej na ulewy i powodzie i odpuściłam. Czasem tylko w domu coś sobie przypominamy.
Bardziej od kubraczka przydałyby się Koli chyba buciki bo robią jej się śnieżne kulki pomiędzy poduszeczkami ale ona nawet przymierzyć sobie ich nie da w przeciwieństwie do drugiej suni, która biega jak torpeda w bucikach i kubraczku.
Ciekawe kiedy przyjdą zamówione obroże :hmmmm:

Posted

Lidan napisał(a):
Ćwiczycie agility?? My też próbowaliśmy bo Kola skoczna, energiczna i chętna do nauki jest ale akurat trafiliśmy na lato upalne, a wcześniej na ulewy i powodzie i odpuściłam. Czasem tylko w domu coś sobie przypominamy.
Bardziej od kubraczka przydałyby się Koli chyba buciki bo robią jej się śnieżne kulki pomiędzy poduszeczkami ale ona nawet przymierzyć sobie ich nie da w przeciwieństwie do drugiej suni, która biega jak torpeda w bucikach i kubraczku.
Ciekawe kiedy przyjdą zamówione obroże :hmmmm:

to jej dobrze wytnij sierść między opuszkami, mojemu też się robią, ale jak pozbędę się sierści do zera biega jak szalony.

Posted

Do nas dzisiaj doszedł kubraczek, który jest najlepszy na świecie, lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć dla mojego kłapoucha, rozmiar idelany, obrózki, również extra, jak i adresówki i smyczka. :smile: taks, uwielbiam cię !

Posted

Widzę, że Luncia uwielbia zimę tak jak i moje kudłacze :iloveyou: Obróżki prezentują się wspaniale na sznaucerku i buldożku. Na kudłatym owczarku też nieźle widać. Ja chyba muszę poczekać ze zdjęciami do wiosny i do wizyty u fryzjera bo ani na Gapie ani na Koli obróżek prawie nie widać bo schowały się w futerku
Scooby nie ma najszczęśliwszej miny ;-) Ale wygląda uroczo w kubraczku!

Posted

Znalazłam jeszcze jedne zdjęcia z taksówkę, na Kropce, która w tej oto pięknej obroży pojechała do DS :)
obroże od taks są ganialne i niezastąpione. Nie zamieniłabym ich na nich innego... :)