Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fredzia, moim zdaniem też - ale NA WSZELKI WYPADEK wolę zarezerwować, bo interesują mnie tylko dwie rzeczy, do tego mają być na prezent, więc mi zależy.

Posted

wilczy zew napisał(a):
to wy jeszcze nie śpicie??

Widzę, że nie jesteśmy w tym czuwaniu osamotnione :p
Głupio byłoby iść teraz spać a rano zobaczyć, że już nie zostało nic do kupienia ;-)

Posted

Lidan napisał(a):
Widzę, że nie jesteśmy w tym czuwaniu osamotnione :p
Głupio byłoby iść teraz spać a rano zobaczyć, że już nie zostało nic do kupienia ;-)

ja zawsze trafiałam na resztki ;) dziś nie chciałam, ale to co bym z chęcią kupiła nie będzie pasować na mojego szkraba. A pilnie kupie szelki.. hm.

Posted

Jezuuu...,Taks też nie śpi?! :-o Pewnie zasnęła nie wyłączając komputera i tak już zostało :roll: Czekałam wczoraj długo ale dogomanię nagle szlag trafił :angryy: Ani się nie wyspałam, ani zakupów nie zrobiłam :placz: Obudziłam się z bolącą głową i...co zrobiłam? włączyłam laptopa i dogomanię licząc, że może jednak forum naprawione i jakiś cudem bazarek zakończony :oops:. Teraz muszę go znowu poszukać :razz:

Posted (edited)

anna35-1974 napisał(a):
i ja zamówiłam przedwcześnie i mam nadzieje ze taks się przychyli do naszych zamówień,bo ileż można czekać,ups.

Razem z innymi do końca :p A co? :diabloti: Sklep jeszcze zamknięty, kobieto, to gdzie się tak pchasz :eviltong:

Edited by Lidan
Posted

Witam Kochani
i przepraszam że naraziłam Was na nocne czuwanie
Niestety wklejanie takiej ilości zdjęć to długa i żmudna praca. Na dodatek miałam niespodziewane ( i dotąd nie rozwiązane ) problemy z logowaniem sie na ImageShack i zdjęcia musiałam awaryjnie ściagąć przez inne hostingi. Na koniec padła dogomania...

Bazarek zaraz otwieram ale:
Niestety , co pewnie wielu z Was zdenerwuje , nie mogę uznać zamówień złożonych przed otwarciem bazarku. Bazarek jest w opcji "kup teraz" , wielu rzeczy nie jestem juz w stanie doszyć i są to pojedyncze egzemplarze więc uważam, że sprawiedliwiej będzie jak wszyscy będą mieli równe szanse.
No i dopiero teraz, po oficjalnym otwarciu wiadomo na jaki cel jest bazarek co mam nadzieję dla wielu też jest dość istotną informacją.
Biegnę więc otwierać bazarek i wszystkich , którzy zrobili falstart jeszcze raz przepraszam i proszę o ponowne zamówienie juz po moim poscie będacym początkiem oficjalnych zakupów

Posted

Oficjalnie podaję link do nowego bazarku i zapraszam na zakupy
http://www.dogomania.pl/threads/222358-obro%C5%BCe-smycze-szelki-i-inne-na-3-cele-do-13.02?

PS. jesli moge jeszcze o cos prosic to jesli ktos ma pytania na PW dotyczące np doszycia jakis rzeczy , to bardzo prosze o wstrzymanie sie z tym choć dzień , dwa bo teraz po prostu nie ogarnę i obsługi bazarku i odpisywania na PW. Jak pierwsza fala zakupów minie to juz będzie mi łatwiej na spokojnie wszystkim odpowiedzieć

Posted

taks napisał(a):
Bazarek zaraz otwieram ale:
Niestety , co pewnie wielu z Was zdenerwuje , nie mogę uznać zamówień złożonych przed otwarciem bazarku. Bazarek jest w opcji "kup teraz" , wielu rzeczy nie jestem juz w stanie doszyć i są to pojedyncze egzemplarze więc uważam, że sprawiedliwiej będzie jak wszyscy będą mieli równe szanse.

Podoba mi się ta decyzja
Lecę na zakupy :scared:

Posted

taks napisał(a):

PS. jesli moge jeszcze o cos prosic to jesli ktos ma pytania na PW dotyczące np doszycia jakis rzeczy , to bardzo prosze o wstrzymanie sie z tym choć dzień , dwa bo teraz po prostu nie ogarnę i obsługi bazarku i odpisywania na PW. Jak pierwsza fala zakupów minie to juz będzie mi łatwiej na spokojnie wszystkim odpowiedzieć

ja się trochę z PW pośpieszyłam, ale poczekam grzecznie na odpowiedź ;)

Posted

Ja zamówiłam, choć myślę, że na nas będzie za duży, ale jest tak pięknie zrobiony, że zaryzykuję. Zawsze mogę poubierać psy przyjaciółki albo schroniskowce. ^^

...Albo sobie na ścianie powieszę. :D