necianeta89 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Lidan']Z tego co widzę obroże półzaciskowe nie mają zapięcia czyli zakłada się je przez głowę, tak? To byłoby chyba fajne przy moich kudłaczach bo ciężko zapiąć obroże nie przypinając sierści ;-) A jak się taka obroża trzyma na psie gdy odepnie się smycz? Czy duże jest prawdopodobieństwo zgubienia?[/QUOTE] mój nosi, i nigdy nie zgubił :) one są genialne, a też mam kudłacza. warto kupić. no i są taaakie piękne, mam już 2 i nie omieszkam zakupić następnych, w sumie zawsze mój większy tymczas wychodzi z taką ładną obrożą do nowego domku :) Quote
panbazyl Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Lidan']Z tego co widzę obroże półzaciskowe nie mają zapięcia czyli zakłada się je przez głowę, tak? To byłoby chyba fajne przy moich kudłaczach bo ciężko zapiąć obroże nie przypinając sierści ;-) A jak się taka obroża trzyma na psie gdy odepnie się smycz? Czy duże jest prawdopodobieństwo zgubienia?[/QUOTE] ja swoim zawsze zdejmuje, biegają nagie, ale mam tu takie mozliwości, ze spokojnie moge sobie na to pozwolić. mam półzaciski od taks - sa rewelacyjne!!!! Podejzrewam, ze za jakiś zcas znów zamówie jeszcze inne wzory. Quote
Kajusza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 moja nosi prawie na każdym spacerze półzaciski i nigdy żadnej nie spadł :-) Quote
Karro Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mój też nosi półzacisk i jestem zadowolona. A kiedy będzie bazarek obróżkowy? Quote
Korenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='understandme']Mój też nosi półzacisk i jestem zadowolona. A kiedy będzie bazarek obróżkowy? Tak już kilka razy pisała, że przełom stycznia/lutego :) Mam nadzieję Taks, że nie obrazisz się jak polecę z prywatą ;) [SIZE="4"]Przy okazji proszę o głosy: http://www.dogomania.pl/threads/220172-Pom%C3%B3%C5%BC-wystarczy-Tw%C3%B3j-g%C5%82os-)! To tylko parę kliknięć. Będę bardzo wdzięczna! Quote
Tepes Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 chyba tutaj jeszcze nie wstawiałam:) Boncz w maczkach:loveu: Quote
Sybel Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ja sobie zapiszę, może będę potrzebować :) Może szelki dla szczurów, czy coś ;) Albo nowe wdzianka dla psów, ale to za jakiś czas. Na razie podziwiam :) Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 moja Dora dostała jakiś czas temu prezent od Pauli.:cool3::cool3::loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Karro Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ja już uzbierałam pieniądze na obróżkę bazarkową :loveu: Teraz tylko czekam na bazarek;) Quote
amanda-1a Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ojej, a ja jeszcze nie uzbierałam... Trzeba się śpieszyć, bazarek pewnie tuż tuż :) Quote
Karro Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ja już się nie mogę doczekać bazarku, nie tylko ja, moi znajomi też czekają :eviltong: Quote
eliza_sk Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) A ja wkleję taksowe cuda na mojej Majusce i Nesce kasi_jot: Edited January 30, 2012 by eliza_sk Za duże foto Quote
FredziaFredzia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 O takie szelki bym chciała właśnie! ;) Quote
elinka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
eliza_sk Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 No miny rzeczywiście przednie udało się uchwycić :) Ale kamizelka taks i szelki sprawdzają się superowo ! Quote
japanisze Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jak prace nad bazarkiem? Czuję w kościach, że to już tuż, tuż :D Quote
Bgra Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 kupiłam u Taks na bazarku obróżkę i smycz-strzał w dziesiątkę:) teraz marzą mi się szeleczki,czerwone;) Quote
taks Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 japanisze napisał(a):Jak prace nad bazarkiem? Czuję w kościach, że to już tuż, tuż :D Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet Quote
Karro Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 taks napisał(a):Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet Czekamy :multi: Quote
paulaa. Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 taks napisał(a):Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet W takim razie czekam niecierpliwie. :smile: A planujesz same obróżki czy będą też jakieś kubraczki ? ;) Quote
amanda-1a Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 taks napisał(a):Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet Hej ho, hej ho, na bazarek by się szło :multi: Czekamy :) Quote
Recommended Posts