Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']Z tego co widzę obroże półzaciskowe nie mają zapięcia czyli zakłada się je przez głowę, tak? To byłoby chyba fajne przy moich kudłaczach bo ciężko zapiąć obroże nie przypinając sierści ;-) A jak się taka obroża trzyma na psie gdy odepnie się smycz? Czy duże jest prawdopodobieństwo zgubienia?[/QUOTE]

mój nosi, i nigdy nie zgubił :) one są genialne, a też mam kudłacza. warto kupić. no i są taaakie piękne, mam już 2 i nie omieszkam zakupić następnych, w sumie zawsze mój większy tymczas wychodzi z taką ładną obrożą do nowego domku :)

Posted

[quote name='Lidan']Z tego co widzę obroże półzaciskowe nie mają zapięcia czyli zakłada się je przez głowę, tak? To byłoby chyba fajne przy moich kudłaczach bo ciężko zapiąć obroże nie przypinając sierści ;-) A jak się taka obroża trzyma na psie gdy odepnie się smycz? Czy duże jest prawdopodobieństwo zgubienia?[/QUOTE]
ja swoim zawsze zdejmuje, biegają nagie, ale mam tu takie mozliwości, ze spokojnie moge sobie na to pozwolić.
mam półzaciski od taks - sa rewelacyjne!!!! Podejzrewam, ze za jakiś zcas znów zamówie jeszcze inne wzory.

Posted

[quote name='understandme']Mój też nosi półzacisk i jestem zadowolona. A kiedy będzie bazarek obróżkowy?

Tak już kilka razy pisała, że przełom stycznia/lutego :)

Mam nadzieję Taks, że nie obrazisz się jak polecę z prywatą ;)

[SIZE="4"]Przy okazji proszę o głosy: http://www.dogomania.pl/threads/220172-Pom%C3%B3%C5%BC-wystarczy-Tw%C3%B3j-g%C5%82os-)! To tylko parę kliknięć. Będę bardzo wdzięczna!

Posted

Ja sobie zapiszę, może będę potrzebować :) Może szelki dla szczurów, czy coś ;)
Albo nowe wdzianka dla psów, ale to za jakiś czas. Na razie podziwiam :)

• 2 weeks later...
Posted

japanisze napisał(a):
Jak prace nad bazarkiem? Czuję w kościach, że to już tuż, tuż :D

Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet

Posted

taks napisał(a):
Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet

W takim razie czekam niecierpliwie. :smile: A planujesz same obróżki czy będą też jakieś kubraczki ? ;)