Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

murakami napisał(a):
Dlatego Ewa tak często wrzuca tu zdjęcia mokrego, umorusanego i uśmiechniętego Dufell`a - dla równowagi ze zdjęciami obróżkowymi, na których prezentuje się bardzo statecznie ;)

Hehe, zawsze jak widzę całego brudnego goldena, na dogo, na fotkach, to wiem, że to jest Duffel :evil_lol:

Posted

[quote name='Korenia']On jak już zapozuje to tylko go żałowac :evil_lol:
http://i2.fmix.pl/fmi1260/4caa67f9000808fb4ed7ee7a/zdjecie.jpg
[quote name='murakami']Dlatego Ewa tak często wrzuca tu zdjęcia mokrego, umorusanego i uśmiechniętego Dufell`a - dla równowagi ze zdjęciami obróżkowymi, na których prezentuje się bardzo statecznie ;)
On po prostu zawsze robi taką poważną minę, jak dostanie komendę zostań...za bardzo się wczuwa w rolę :diabloti:

[quote name='Korenia']Hehe, zawsze jak widzę całego brudnego goldena, na dogo, na fotkach, to wiem, że to jest Duffel :evil_lol:
Bez przesady, akurat na fotkach, które ostatnio wrzucałam, to Duffel był najczystszym goldenem :eviltong:

Posted

A bo ma bardzo ciekawe umaszczenie, śliczna jest. A ja przez mojego dodatkowo mam sentyment do pudelkowatych. :) Zachęcam do założenia jej galerii więc. ;>

Posted

[quote name='Szura']A bo ma bardzo ciekawe umaszczenie, śliczna jest. A ja przez mojego dodatkowo mam sentyment do pudelkowatych. :) Zachęcam do założenia jej galerii więc. ;>[/QUOTE]

Kochana ja mam 7 psiaków - nie mam czasu jeszcze na galerię niestety. Gabrysia to niespotykanym, dwukolorowy pudelek- nie widziałam już dawno takich:( Ale już nic nie pisze bo Taks nas pogoni.