joaaa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Boniaczek - cc do adopcji, pod opieką Adopcji CC: Mania- boksia do adopcji, pod opieką SOS bokserom: Quote
bumel Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 TZ zachwiał przez chwilę moją pewnością siebie stwierdzeniem, że panterka to dobra dla bab i co ja najlepszego Bumciowi założyłam:mad:, ale jak zobaczyłam Bono od Tepes w tej pięknej obroży, to ogłaszam wszem i wobec: chłopaki w panterce rządzą! Quote
joanna83 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 bumel napisał(a):TZ zachwiał przez chwilę moją pewnością siebie stwierdzeniem, że panterka to dobra dla bab i co ja najlepszego Bumciowi założyłam:mad:, ale jak zobaczyłam Bono od Tepes w tej pięknej obroży, to ogłaszam wszem i wobec: chłopaki w panterce rządzą! Ależ wcale nie dla bab! Mój Snup też dostał panterkową obróżkę :) Quote
Fauka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Mój lab chodzi w kwiatkach i motylkach :P Quote
amanda-1a Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Original_N napisał(a): Jejku, ta obroża jest przepiękna! Jak pasuje do psiaka! Żałuję, że się na to naszycie nie załapałam, chociaż na moim rudzielcu na pewno nie wyglądałaby tak zjawiskowo, jak tu. Quote
joanna83 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A to mój Snupek w panterce i Niunia w szeleczkach taksowych (smyczki też firmowe ;)) Quote
bumel Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Joanna83, ale masz rewelacyjną parkę! A Snupek to, widzę, że nawet jest troszkę dumny, że ma panterkę na sobie;) Quote
joanna83 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 bumel napisał(a):Joanna83, ale masz rewelacyjną parkę! A Snupek to, widzę, że nawet jest troszkę dumny, że ma panterkę na sobie;) A pewnie, że dumny! Chociaż mój Tz mniej...:roll: Quote
*Monia* Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nasze taksowe szelki norweskie i obróżka na Hexolinie :loveu: Niestety mniejsza paskuda woli się we mnie wgapiać niż dać sobie zrobić zdjęcie z boku i tylko takie się udało zrobić :mad: I sucze razem Szelki super, dzięki taks :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Świetne są te szeleczki! :) Jeśli można wiedzieć- to ile Cię kosztowały? ;) Bo myślę nad takimi dla Ruby :) Quote
*Monia* Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Też uważam że są świetne, taks ma talent :loveu: Szelki kosztowały 40 zł za sztukę i uważam że to bardzo tanio ;) Ta rączka też ciekawie zrobiona, bo łatwiej kundle na szybko chwycić :). Quote
Original_N Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 amanda-1a napisał(a):Jejku, ta obroża jest przepiękna! Jak pasuje do psiaka! Żałuję, że się na to naszycie nie załapałam, chociaż na moim rudzielcu na pewno nie wyglądałaby tak zjawiskowo, jak tu. Dziękujemy serdecznie :* Potwierdzam, obróżka jest rewelacyjna ;-) Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/10-09-2011%20szele%20taksowe/DSC_6307.jpg Ale cudne psiaki :loveu::) Quote
paulaa. Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Rewelacyjne są te taksowe szelki norweskie! :loveu: Twoje psiaki cudnie w nich wyglądają. :cool3: Quote
dianusia921 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 http://img37.imageshack.us/img37/4307/img5284800x600.jpg też taką obróżkę mamy :) ale na biszkopcikowym labku wygląda ładniej, maja sunia ma za dużo futra i nie widać obróżki... Quote
*Monia* Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Saththa']http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/10-09-2011%20szele%20taksowe/DSC_6307.jpg Ale cudne psiaki :loveu::) [quote name='paulaa.']Rewelacyjne są te taksowe szelki norweskie! :loveu: Twoje psiaki cudnie w nich wyglądają. :cool3: Dzięki :loveu: Szelki niestety sprawdzianu "uciekający kot" nie przetrwały, dokładniej kółko od smyczy się wyrwało :roll:. Na szczęście Hexa była w kagańcu i szybko się opamiętała że trzeba wrócić. Jednak szelki w jej przypadku odpadają, bo co by było gdyby to nie było na polu... :shake: Quote
taks Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Monia to odeślij szele - oczywiście poprawię w ramach gwarancji I na wszelki wypadek i te drugie - też je wzmocnię Quote
amanda-1a Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='dianusia921']http://img37.imageshack.us/img37/4307/img5284800x600.jpg też taką obróżkę mamy :) ale na biszkopcikowym labku wygląda ładniej, maja sunia ma za dużo futra i nie widać obróżki... O nie, a ja nie mam takiego cuda :placz: No właśnie, futro też u mojej dużo przysłania, ale z miesiąc-dwa i szyja będzie krótkowłosa :evil_lol: Quote
japanisze Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Bulwy w taksowych obróżkach :) Pani Bulwa: Pan Bulwa: Po 2 tygodniach użytkowania jestem zachwycona - wykonanie, wytrzymałość i walory estetyczne na wysokim poziomie. Cuda! Dziękujemy Taks:happy1: Quote
Maalwi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jakie śliczne bulwy! nasze obróżki i smycze przetrwały sprawdzian " uciekający kot" , " zaganianie ptaków " oraz radosc z widoku innej osoby, psa. jestem zachwycona tylko mam problem z ich zdejmowaniem.bo Bibi się poddusza. Ma ktoś sposób na to> Quote
Lucky. Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 wyregulować, żeby przy zaciśnięciu nie przyduszała psa tak jak normalną obrożę. Quote
motyleqq Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Maalwi napisał(a):Jakie śliczne bulwy! nasze obróżki i smycze przetrwały sprawdzian " uciekający kot" , " zaganianie ptaków " oraz radosc z widoku innej osoby, psa. jestem zachwycona tylko mam problem z ich zdejmowaniem.bo Bibi się poddusza. Ma ktoś sposób na to> ja zaciskową mam tak wyregulowaną, że kiedy się zaciska, to jest idealna, taka jak zatrzaski, a tak to wisi luzem, więc i luźno przechodzi przez głowę :) to moja ulubiona obroża, też od taks Quote
Kajusza Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Maalwi napisał(a):Jakie śliczne bulwy! nasze obróżki i smycze przetrwały sprawdzian " uciekający kot" , " zaganianie ptaków " oraz radosc z widoku innej osoby, psa. jestem zachwycona tylko mam problem z ich zdejmowaniem.bo Bibi się poddusza. Ma ktoś sposób na to> Lucky. napisał(a):wyregulować, żeby przy zaciśnięciu nie przyduszała psa tak jak normalną obrożę. motyleqq napisał(a):ja zaciskową mam tak wyregulowaną, że kiedy się zaciska, to jest idealna, taka jak zatrzaski, a tak to wisi luzem, więc i luźno przechodzi przez głowę :) to moja ulubiona obroża, też od taks wg mnie aby półzacisk spełnił swoją rolę, musi być ciaśniej wyregulowany niż zwykła obroża (po zaciśnięciu jest na styk na szyi, bez luzu) natomiast przez głowę powinnna obroża z lekkim oporem przechodzić, żeby nie spadła jak pies idzie luzem, czy biega. Quote
Recommended Posts