Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To juz kawałek czasu jak zaczęłam wystawiać na dogomaniackim bazarku różne psie akcesoria własnej produkcji.
Nazbierało się tego trochę i tych "zwykłych" i tych bardziej fikuśnych, naszywanych , malowanych obrozy czy szelek i trochę zimowego przyodziewku;).
Niektórzy byli tak mili ,że wklejali na wątkach bazarkowych zdjęcia psiaków w tych rzeczach.
Niestety bazarki jeden po drugim się kończą i przechodzą do archiwum a mnie zrobiło sie smutno, że przy okazji i tak śliczne zdjecia psiaków "przepadają".
Poszperałam w tym co jeszcze się uchowało na dogo i w moich komputerowych czelusciach i trochę znalazłam-to na dobry początek.
Marzy mi się "pociągniecie" tego tematu i uzupełnianie galerii już na bieżąco.
Oczywiscie powodzenie tego pomysłu zależy głównie od życzliwej pomocy i akceptacji właścicieli psich modeli.
Dlatego gorąco proszę o kolejne zdjęcia- jesli macie fotki zwierzaków w rzeczach ode mnie ,wklejajcie proszę , galeria jest otwarta:lol:
A może kogoś ta galeria zachęci aby samodzielnie zrobić coś niepowtarzalnego dla swojego psiaka?

Kasia_1982

Maciaszek

Ana04

caha

DorotM

Posted

Taks , a może to nie jest właściwe miejsce na taką fajną galerię z Twoimi wyrobami ?? jest przecież miejsce na forum z psimi gadżetami tam pewno więcej ludzi zagląda ...
Twoje rzeczy są fenomenalne , do tej pory kubraki nam służą .... Jedynie Frania piżamka się zniszczyła ..
Jeśli życzysz sobie oczywiście być tutaj na FB , to ja nie mam nic przeciw ;)

Posted

Vectra napisał(a):

Jeśli życzysz sobie oczywiście być tutaj na FB , to ja nie mam nic przeciw ;)

Dzięki:loveu:
Długo się zastanawiałam czy i gdzie się "wpakować" z tymi zdjeciami.
Rzeczy swoją zasadniczą rolę juz spełniły - zarobiły na PwP i mam nadzieję dzielnie służą swoim właścicielom.
Chciałam te zdjęcia jakoś utrwalić i zebrać do kupy , nie ukrywam i z myślą o przyszłych bazarkach - taki przegląd jak różne modele prezentują się na psach może ułatwić wybór a przy ustalaniu szczegółów zamówień łatwy do odszukania link do zdjęcia znacznie ułatwia sprawę.
Jednak zasadniczo nie traktuję tego jak bazarkową reklamę a raczej miłą ( mam nadzieję;)) zabawę w prezentowanie psiaków odzianych niestandadowo - stąd pomysł z galerią.
W innym miejscu ten watek byc może byłby opacznie zrozumiany jako reklama i zachęta do zamówień z pominięciem bazarku a tego bardzo chciałabym uniknąć .
Jesli mieszczę się więc z moim wątkiem w kryteriach galerii i mogę tu zostać to bardzo się cieszę i jeszcze raz dziękuję.

Posted

O jaki fajny wątek!!

Już od dłuższego czasu mam przyjemnośc prowadzić bazarki z dziełami Taks, zaraz poszukam zdjęć

Bartiśkowa

Fizia

Agnieszka32

Bzikowa

Posted

Luuudzie jestem niewdzięczny sklerotyk:flaming:
ZAPOMNIAŁAM i dopiero Diana79 uświadomiła mi, że jest, zyje, istnieje w internecie stronka z całą masą zdjęć.
http://www.taks.republika.pl/page210964382747ef7abeefbf0.html
Stronkę 2-3(?)lata temu zrobiła DOBRA DUSZA , ktorej nicka nawet nie pamiętam:oops:
Ujawnij się proszę, wybacz starej, niewdzięcznej sklerotyczce, że o tym kompletnie zapomniała. Nie miałam wtedy własnego kompa, na służbowym nie zapisałam adresu i wyparowało kompletnie z mojej świadomości.
Stronka jest pełna zdjęć i b. ładnie zrobiona - to była masa pracy a dla mnie teraz bezcenna pamiątka. Ogromnie chciałabym podziękować Autorce:Rose:
W tej chwili jak to przeglądam to sama się dziwię, że te rzeczy to spod mojej ręki wyszły- o figurkach np. zupełnie zapomniałam. A legowiska, plakietki, adresówki...
Oj było tego i sporo kasy z Was wypiłam na PwP:diabloti: ( tego akurat zupełnie nie żałuję:eviltong:)
Przeklejam z tej stronki jeszcze trochę zdjęć z przystojniakami ( niestety będą bezimienne bo piesków/włascicieli nie jestem w stanie zidentyfikować):

Posted

Jako wierna fanka zapisuję sobie temat :)

Maxio dziękuję za obrożę :)

Jeszcze mamy niebieską, ale nie trafiła na sesje zdjęciową jeszcze, niedługo to nadrobimy :)