Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My od taks mamy jedną obróżkę - dośc cienką w jabłuszka, ale bardzo fajnie służy, no i doszło do tego że ludzie na widok Waldka już nie wołają "ooo jaki ładny pies!!!" tylko " ojejku jaką on ma śliczną obróżkę " :lol:

Miałam jeszcze drugą piękną niebiesko-zółtą, ale podarowaliśmy wyżełce i pojechała z nią do nowego domu :):)
Teraz szukam coś aściego, bo chcę sprezentować coś bezdomniakom. Wierzę że taksówka będzie do tego idealna ;)

Posted

[quote name='Majkowska']My od taks mamy jedną obróżkę - dośc cienką w jabłuszka, ale bardzo fajnie służy, no i doszło do tego że ludzie na widok Waldka już nie wołają "ooo jaki ładny pies!!!" tylko " ojejku jaką on ma śliczną obróżkę " :lol:

Miałam jeszcze drugą piękną niebiesko-zółtą, ale podarowaliśmy wyżełce i pojechała z nią do nowego domu :):)
Teraz szukam coś aściego, bo chcę sprezentować coś bezdomniakom. Wierzę że taksówka będzie do tego idealna ;)

dla asta to 4 cm szerokości,w innych wyglądają śmiesznie

Posted

[quote name='devoner']dla asta to 4 cm szerokości,w innych wyglądają śmiesznie[/QUOTE]
Hehhe no nawet 5cm , takiej śmieszniutkiej jak mojemu astowi bym nie kupiła :evil_lol:

Posted

My też jeszcze nie pochwaliłyśmy się taksóweczkami z poprzedniego bazarku. Zdają egzamin celująco i po pływanku i błotnym "panierowanku" ;)

A tutaj na modelce:

Dziękujemy!!!

Posted

Najnowsze taksówki :loveu:
" class="ipsImage" alt="">

A ten skrzat jest bardzo wdzięczny taks za jej cudowne serce! Dziękujemy

Posted

[quote name='PaulinaT']A to moja Layla w obróżce, która ma chyba ze 2 lata.
Tak więc nie dość że piękna to jeszcze trwała :)

[ATTACH=CONFIG]12603[/ATTACH][/QUOTE]

Piekna obroża;)

Posted

To i ja się pochwalę co udało mi się zdobyc na ostatnim bazarku (czekam już na następny niecierpliwie, może mi sie wreszcie uda zdobyć to co chcę ;)) :

kraciasta

i zielona eko

• 5 weeks later...