Bgra Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Pestkaa napisał(a):Jest jakiś bazarek z obróżkami? Lub gdzie i za ile można kupić? :) Coś nie mogę ogarnąć tego gdzie i czy się zamawia. wszyscy czekamy na bazarek Taks podała wstępny termin na 10-15 września więc musisz pilnować,ktoś poda link do bazarku wtedy szybko,nie ma czasu na zwłokę,wybierasz coś dla siebie;) Quote
Victoria Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 evel na jakiej szerokości chodzicie?? pytam bo chce wiedziec czy jestem jedyna prowadzająca 10 kilo psa na 2,5 cm :lol: Quote
evel Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='Victoria']evel na jakiej szerokości chodzicie?? pytam bo chce wiedziec czy jestem jedyna prowadzająca 10 kilo psa na 2,5 cm :lol: 2cm, bardzo wygodne :) Quote
Lucky. Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Bgra napisał(a):wszyscy czekamy na bazarek Taks podała wstępny termin na 10-15 września więc musisz pilnować,ktoś poda link do bazarku wtedy szybko,nie ma czasu na zwłokę,wybierasz coś dla siebie;) jak to przeczytałam, to od razu skojarzyły mi się babcie stojącę pod lumpeksem, które od razu kiedy drzwi z rana sięotworzą, pchają sięi wybierają co najlepsze :D Quote
amanda-1a Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Lucky. napisał(a):od razu kiedy drzwi z rana się otworzą, pchają się i wybierają co najlepsze :D Hahaha, to BAZARek przecież, więc pchanie się i łapanie tego co najlepsze jest jak najbardziej wskazane ;) :D Już też czekam z niecierpliwością :D Quote
Osa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 taks - kochana -kubraczek potrzebny "niskopodłogowy"- plissssssss.........:cry: Quote
zuanna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Na zdjęciu Zoyka z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/230185-Wyrzucona-na-pastw%C4%99-losu-zojka-b%C5%82aga-o-przetrwanie w obróżce od taks. Zajrzyjcie proszę. Quote
Tusia&NN Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 "Wyśpię się teraz, żeby we wrześniu polować na taksowy bazarek :evil_lol:" Czyli moje dziecko kochane w taksówce :) Quote
Bgra Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Hana i Alex w bliźniaczym komplecie,oczywiście od Taks:) Quote
wodasodowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ja tez chetnie zakupie dla mojego psiuna. Quote
Maalwi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 OO! ja też juz czekam na kolejny bazarek a tu moja sunia w taksóweczce. Taks, uratowałaś mi życie obróżkami z jedwabnym podkładem! Kołtuny z kryzy poszły w koncu w cholerę~! :) Quote
amanda-1a Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Maalwi napisał(a):Taks, uratowałaś mi życie obróżkami z jedwabnym podkładem! Kołtuny z kryzy poszły w koncu w cholerę~! :) O, tak, potwierdzam! Satynowe podszycie jest boskie dla włochatych grzywek :D Maalwi, Bibianka ma obróżkę szer. 2cm? Quote
Maalwi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 amanda-1a napisał(a):O, tak, potwierdzam! Satynowe podszycie jest boskie dla włochatych grzywek :D Maalwi, Bibianka ma obróżkę szer. 2cm? Tak, ma 2cm ale tym razem kupię jej 2,5cm bo się na tej poddusza z tą jej wręcz delikatną,charcią szyjką. :) Quote
panbazyl Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 evel napisał(a):My mamy smycz z taśmy rurowej, trochę szeroka jak na nas, bo zwykle mieliśmy węziutką, ale niepotrzebnie się obawiałam. Jest absolutnie, totalnie cudowna! :loveu: ja swoje laby i ogra na rurowych od Taks prowadzam. i wszyscy mamy sie świetnie - psy, smycze jak i moje łapki :) a smycze mają już lekki przebieg i nadal na chodzie :) Quote
vege* Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 panbazyl napisał(a):ja swoje laby i ogra na rurowych od Taks prowadzam. i wszyscy mamy sie świetnie - psy, smycze jak i moje łapki :) a smycze mają już lekki przebieg i nadal na chodzie :) Ja jedną smycz rurową czarną 2,5 cm mam chyba już 3 lata i nadal się super trzyma, ale kolor już zbladł :eviltong: drugą 2 cm mam od niedawna z polarową rączką i jest super wygodna :-) A obroże mam z podszyciem satynowym i też bardzo polecam :-) Quote
taks Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Bazarek rusza jutro ( sobota) o godz 16-tej wszystko jak zwykle będzie w opcji "kup teraz" więc kto pierwszy ten lepszy ale oczywiście będą się liczyć oferty złożone dopiero po oficjalnym otwarciu na razie zapraszam do przeglądania oferty;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/231852-w-budowie Quote
rashelek Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Spłukana jestem, a zakochałam się w kilku obrożach :placz: Zwłaszcza jednej i w szeleczkach :( Muszę napaść na bank chyba... Quote
taks Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 UWAGA w związku z szeregiem pytań na pw o ew. doszycie obrozy w innym rozmiarze niz te pokazane na bazarku zaznaczyłam (*)przy numerze pozycji te naszycia których juz nie mam, czyli są dostępne tylko na modelach wystawionych na bazarku. Pozostałe mam w mniejszej lub większej ilości i tu trzeba będzie juz uzgodnić indywidualnie czy wystarczy Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Super! :multi: Już sobie przejrzałam i coś mi się wydaje, że będę na coś polować :evil_lol: Tylko mam pytanie. Te małe obróżki (półzacisk) które mają max 28 lub 30 cm, to ile mniej więcej mają minimalnie? ;) Quote
vege* Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 maryg22 napisał(a):Super! :multi: Już sobie przejrzałam i coś mi się wydaje, że będę na coś polować :evil_lol: Tylko mam pytanie. Te małe obróżki (półzacisk) które mają max 28 lub 30 cm, to ile mniej więcej mają minimalnie? ;) Minimalny obwód to zazwyczaj jest połowa, czyli jak obroża ma max 28 cm to na minimalnym będzie mieć 14 cm + zacisk ;-) Ale nie mówię na 100%, ale w moich obrożach tak było ;-) Quote
taks Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 no prawie połowa bo trzeba jeszcze odliczyc jakieś 2-3 cm na okucie ( regulator) gdzie tasma się nie dubluje więc przy max 28 cm to min. będzie jakies 16 cm Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 vege* napisał(a):Minimalny obwód to zazwyczaj jest połowa, czyli jak obroża ma max 28 cm to na minimalnym będzie mieć 14 cm + zacisk ;-) Ale nie mówię na 100%, ale w moich obrożach tak było ;-) taks napisał(a):no prawie połowa bo trzeba jeszcze odliczyc jakieś 2-3 cm na okucie ( regulator) gdzie tasma się nie dubluje więc przy max 28 cm to min. będzie jakies 16 cm Dziękuje za odpowiedzi ;) To znacznie zwiększa zakres obróżek do wyboru :diabloti: Quote
Nastkak Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 A czy beda jeszcze jakies adresowki?;) Quote
Szura Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Czy obroże z zaciskiem można przerobić na zatrzaskowe? Czy to by je skróciło, czy nie (bo interesuję się małymi obróżkami i jeśli przeróbka je skróci, to nie ma sensu)? :) Quote
Recommended Posts