Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też kupiłam wszystko (no prawie wszystko) co chciałam. Szkoda, że nie potrafię spać w dzień :shake: Gdyby mąż nie pojechał z psami na działkę to poszłabym na długi spacer bo słońce w Krakowie pięknie świeci :-) Zrobię więc kawę i całkowite obudzenie i będę zerkać od czasu do czasu na przebieg bazarku, na tych co się bić będą i kłócić :evil_lol:

A dla niewtajemniczonych (o ile tacy jeszcze tu są) podam może link do bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/222358-obro%C5%BCe-smycze-szelki-i-inne-na-3-cele-do-13.02

Posted

Taks - jak zwykle świetna robota! Jestem pełna podziwu dla Twoich prac.
Ja też się trochę pospieszyłam z prośba o info o doszyciach za co bardzo przepraszam. Oczywiście się z pytaniami wstrzymuję do czasu minięcia pierwszej fali :)

Posted

Uf, po zakupach :p, a swoją drogą jestem w szoku bo nie wiem jak weszłyście przed otwarciem :cool3::evil_lol:, ja tak nie umiem :roll:. Kiedy weszłam na hasło Taks i zobaczyłam, że tyle już kupione byłam zaskoczona i wystraszona, że na nic się nie załapię :roll:

Posted

haliza napisał(a):
Uf, po zakupach :p, a swoją drogą jestem w szoku bo nie wiem jak weszłyście przed otwarciem :cool3::evil_lol:, ja tak nie umiem :roll:. Kiedy weszłam na hasło Taks i zobaczyłam, że tyle już kupione byłam zaskoczona i wystraszona, że na nic się nie załapię :roll:

magia! :evil_lol:

Posted

Mnie tez taksowe bazarki przerazaja ;) Wyobrazacie sobie, jakie osiagnelaby ceny w licytacji? :))) Moze warto sprobowac nastepnym razem. Wtedy kazdy mialby szanse, nbie tylko cierpiący na bezsenność :D

Posted

feroMonik napisał(a):
Mnie tez taksowe bazarki przerazaja ;) Wyobrazacie sobie, jakie osiagnelaby ceny w licytacji? :))) Moze warto sprobowac nastepnym razem. Wtedy kazdy mialby szanse, nbie tylko cierpiący na bezsenność :D

Nie do końca każdy miałby szanse, bo wtedy rozsądzała by zawartość portwela, a na to już niektórzy takiego wpływu nie mają jak wyczekiwanie na bazarek. ;) A teraz mamy super obróżki w dobrej cenie. :smile:

Posted

paulaa. napisał(a):
Nie do końca każdy miałby szanse, bo wtedy rozsądzała by zawartość portwela, a na to już niektórzy takiego wpływu nie mają jak wyczekiwanie na bazarek. ;) A teraz mamy super obróżki w dobrej cenie. :smile:

Ale dla psów byłoby więcej, a to dla nich ten bazarek - nie dla nas.

Posted

Nie chcę zawracać głowy taks, więc może ktoś kto zamawiał powie mi jakie szelki (modele) szyje taks? Mój pies nigdy szelek nie nosił i chcę dobrać odpowiednie, a to bardzo silny mix amstaffa i boksera. Chętnie bym zamówiła komplet smycz + szelki + obroża.

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale dla psów byłoby więcej, a to dla nich ten bazarek - nie dla nas.

Święta prawda, ale chyba sama widzisz jakie ludzie mają do tego podejście, skoro zanim pojawił się post z celem na jaki zbierane są pieniądze z tego bazarku była masa zamówień. :D No ale coś w tym jest, może taks kiedyś spróbuje licytacji.. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Święta prawda, ale chyba sama widzisz jakie ludzie mają do tego podejście, skoro zanim pojawił się post z celem na jaki zbierane są pieniądze z tego bazarku była masa zamówień. :D No ale coś w tym jest, może taks kiedyś spróbuje licytacji.. ;)

Mi to też jest obojętne dla jakich psów pójdą pieniądze. Ale ile pójdzie już nie ;)

Posted

Nie chciałabym zawracać głowy Taks, bo teraz ma pewnie sajgon straszny, ale może orientujecie się mniej więcej, ile może kosztować kubrak z polaru z taką cienką wierzchnią warstwą na średnio-małego psa, długość grzbietu ok.40cm, klata ok.56cm?

Posted

Może nie wyraziłam się jasno, ale pytałam o cenę (mniej więcej, żebym wiedziała, ile kasy szykować), a nie o to, czy Taks teraz szyje i kto miał co do sprzedania ;)

Posted

dobra, chodziło mi tylko o to ze bedzie mogla uszyć dopiero bliżej wiosny/ lata z tego co pisała.

ja na bazarku kubrakowym placilam 35zł za dlugość 40cm,
a na nowym ceny sa podane (dlugosc 42cm) 25zł tylko inny krój

Posted

Faktycznie fajnie pies wygląda w tym kubraczku. Psiak podobny do mojej Koli, też taki długowłosy... Tylko Kola nie wyglądała na szczęśliwą gdy przymierzyłam jej kubraczek,a po tym psiaku nie widać, żeby zwracał uwagę na ubranko :-)