zmiloscidopsow Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 No to i my się tutaj zaprezentujemy w obróżce. Panienka po prawej ma obrożę zrobioną na specjalne zamówienie. Dzięki Taks, że się zgodziłaś takie białe dziwactwo zrobić dla nas :) Quote
tomcug Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 taks napisał(a):Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet A czy będzie można zamówić szeleczki dla mojej cudnej damy na zamówienie?:cool3::cool3::cool3: Quote
aganica Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A my, cierpliwie czekamy na te śliczne adresówki... ojj tak, nie możemy się doczekać, będziemy polować już od soboty .......... Quote
necianeta89 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a ja bym kupiła, obroże.. szelki... smycz... hm, cały bazarek bym wykupiła ;) czekamy cierpliwie... no może ja mniej cierpliwie ;) Quote
Lucky. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 czekam na bazarek, może jakieś śliczne szelki się znajdą dla Meg, albo młodej :loveu: Quote
jofracy Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ja też się nie mogę doczekać. Potrzebuje dwóch jamniczych i dwóch labkowych. Mam nadzieję, że zdążę :) Quote
Karro Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ja tez czekam,.potrzebuje jakas obrozke dla mojego wielkopsa :) Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Widzę, że każdy już jajo znosi z niecierpliwości :evil_lol: Quote
Szura Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ej, ludzie, za każdym razem jak coś piszecie, to ja myślę, że to już, paskudy! :P Quote
Victoria Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Szura napisał(a):Ej, ludzie, za każdym razem jak coś piszecie, to ja myślę, że to już, paskudy! :P hahaha ;P Ja też :D Quote
NightQueen Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 i ja tak mam :diabloti: także Proszę o nie pisanie w tym wątku, do czasu utworzenia bazarku :mad::evil_lol: Quote
Karro Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Victoria napisał(a):hahaha ;P Ja też :D Nie tylko Ty :D:D Quote
zmiloscidopsow Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Przepraszam... muszę napisać :) To ja mam takie pytanie, za czym zacznie się bazarek :P - przy większości obroży półzaciskowych jest napisane np.: taśma zasadnicza dł. max 60 cm zacisk 7 cm. Czy to oznacza, że obroża ma maksymalnie 60 cm długości, razem z zaciskiem? Nie bardzo wiem co w tym przypadku oznacza słowa zasadnicza. Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 zmiloscidopsow napisał(a):Przepraszam... muszę napisać :) To ja mam takie pytanie, za czym zacznie się bazarek :P - przy większości obroży półzaciskowych jest napisane np.: taśma zasadnicza dł. max 60 cm zacisk 7 cm. Czy to oznacza, że obroża ma maksymalnie 60 cm długości, razem z zaciskiem? Nie bardzo wiem co w tym przypadku oznacza słowa zasadnicza. Nie, obroza ma max 60 cm, + dochodzi do tego 7 cm zacisku czyli z zaciskiem jest 67 cm ;-) Quote
haliza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 :grin:....ha, ha ha......:roflt:.....mam nadzieję,że to długo nie potrwa :p Quote
anna35-1974 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A myslałam,że jednak dziś będzie ten bazarek,a tutaj kicha,nie ma,ups Quote
malawaszka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 dzień się jeszcze nie skończył - ale z Was bezlitosne świrusy :evil_lol: Quote
Recommended Posts