Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nataeelll napisał(a):
wstawiłam linka ale mi coś w poście nie wyświetla ;/

wrzuć na imageschack i wkej adres podpisany kod forum , zaczynający się na [URL..
tak chyba najłatwiej wytłumaczyć ;)

Posted

Moje psiny też biegają w Taksowych obrożach :) Niestety psiury maja straszne tendencje do gubienia :( Niektóre nawet nei doczekały sie zdjęcia. Ale tutaj część z nich:

Fester w mojej ulubionej, niestety zgubił po jakimś miesiacu :(

Jego pierwsza Taksowa w smoki :) Ma już chyba 3 lata i trochę wyblakła od wody morskiej, ale dzielnie sie trzyma :D

Morusia w pięknej zielonej w czerwono-pomarańczowe koła. Tej z kolei woda morka nie straszna!

Fester w drucie kolczastym ;) Moria w niezniszczalnej ;P

Moria miała jescze w szkocką kratę, niestey zgubiła. Fester ma z namalowanymi nietoperzami, czarownicą i kocurami ;) Niestety nei mam zdjęcia z lat świetności.

Posted

Jest piękna, ostatnio moja ulubiona:lol: Bardzo mi te kolory podpasowały do rudzielca. A tak w ogóle, to miałam wcześniej półzacisk rogza (mam jeszcze, muszę go sprzedać) i było fatalnie - w ogóle mi nie leżał. Za to półzaciski od Taks to dla mnie idealne obroże.

Posted

Fajne jest to, że można je nosić jako normalną obrożę (nie przepadam za półzaciskami) i ta taśma łapie bród (jak każdy materiał), ale nawet jak jest zafajdana, to na pierwszy rzut oka tego nie widać za bardzo. I pasuje do moich ciuchów: zazwyczaj wychodzę z psem wdzinsach, a na laot mam zielony i niebieskie szorty, dokłądnie w tych samych odcieniach :>

Posted

Chcieliśmy się pokazać w plenerze , ale leje jak z cebra więc i humorki mamy . Tak pozowało moje nieszczęście

ale udało się,

Przestało padać to poszliśmy w plener

Dziękujemy:Rose: