Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

testowałam na mojej suni obrożę na schroniskowce, oczywiście jest za duża lecz pięknie wygląda, zachwycam się do teraz i na następnym bazarku obkupię moją sunię. Jedyne zdjęcie statyczne gdzie widać różowe kwiatki :D

Posted

Oto nasze taksowe zbiory ;)

Szeleczki w krateczkę:

Szeleczki w kropeczki:

Czerwone szeleczki w kwiatuszki:

Czarne szeleczki w kwiatuszki:

Więcej szeleczek nie posiadam :evil_lol: ( na razie :diabloti: )

Posted

Piękne te szeleczki w paski - baardzo bym prosiła na nastepnym bazarku takie obróżki 4cm zaciski w rozmiarach 62+7zacisk a druga żeby z zaciskiem miała z 80cm. Baaardzo proszę:loveu: może uda mi się pierwszej je kupić :)

Posted

kiedy będzie kolejny bazarek ?

edit, pytanko czy będzie jeszcze robić z takiego materialu jak to tylko że inny wzorek? bo mam chętną na taką obrożę, chodzi o matierał:

Bardzo fajny, trwały materiał.

oo to jest chyba ten sam materiał

Posted

[quote name='eliza_sk']Wiem, że już wstawiałam Majuskę i jej motylki, ale nie mogę się powstrzymać :diabloti:
Taks wielkie dzięki !

No nie dziwię Ci się! Piękne szelki na pięknej modelce, a zdjęcie - majstersztyk! :lol:

Posted

[quote name='murakami']No nie dziwię Ci się! Piękne szelki na pięknej modelce, a zdjęcie - majstersztyk! :lol:[/QUOTE]

Oj zanudzić bym Was mogła mleczową sesją Majuski :diabloti: A fotki Zuzi gdzie ?

Posted

[quote name='eliza_sk']Oj zanudzić bym Was mogła mleczową sesją Majuski :diabloti: A fotki Zuzi gdzie ?[/QUOTE]

Nie mogę jej złapać w obiektywie!;) Serio - ona jest zbyt szybka, mało ma zdjęć, bo ja nie mam cierpliwości. A też mamy szeleczki od Taks, tylko w paski!

Posted

ja bardzo liczę,że jednak bazarek z malowanymi obrożami będzie szybciej
na Klubowej Chartów jedna z moich dziewczyn wzięła Zwycięstwo Klubu i BARDZO chciałabym nagrodzic to obróżką z afganami ;)

• 3 weeks later...
Posted

Primo w nowej obróżce, którą dostał na Dzień Dziecka :D

do kompletu mamy jeszcze smyczkę :)
jeszcze musimy ją dobrze wyregulować, ale to nasz pierwszy zacisk i trochę nam, to zajmie pewnie :P