anita_happy Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='kama210']to super ... że Latka zostaje pod Waszą opieką ... kochane te Colaki ... a ja chcę przy okazji patent na prowadzenie kilku psów na raz ;) ... ja sobie z naszym mini Coli - Duszkiem + mój pies nie daje rady - tzn. jak mnie oplątają smyczami kiedyś to zęby stracę na prostej drodze .... ja biore na smycze osobne i idą jak burza..znaja swoje miejsca..ale i tak placzą smycz..mnie nie. :) chyba, ze do garazu idziemy...tam zawsze mnei zwiazą.. ale do windy...na podwórku..na spacerze ida równo..mieszaja sie miedzy soba..ja jestem niedostepna...SMYCZE JEDNEJ DŁUGOSCI..jedną mam taką gumiastta..troche sie wydluza.. druga opcja robisz sobie mały zaprzeg - taka wersje tez mam... szelki i taki trójnik z linki, a do trójnika JEDNA smycz..to jest swietne wyjscie.. Quote
Ewanka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Wspaniała Rodzinka, cudne wakacyjne fotki ................ baaardzo się cieszę, jak miło patrzeć na szczęsliwe psie pychole :loveu::loveu::loveu: Quote
natalie1988 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Cudownie, że Lati zostaje u Was :loveu: Buziaki dla collinki :calus: Quote
bianka0 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To już wiem gdzie się podziewałaś przez tyle tygodni. Pozdrowienia dla mamy i psiaków, tych które znam i i tej której jeszcze nie miałam okazji poznać :cool3: Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Piekna psiunia i szczesliwa Pancia......:):) Quote
Monika.D Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 He he he ... A nie mówiłam, że już nie oddasz Lati :) Fajnie, że miałyście takie udane wakacje :) Quote
anita_happy Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 bianka0 napisał(a):To już wiem gdzie się podziewałaś przez tyle tygodni. Pozdrowienia dla mamy i psiaków, tych które znam i i tej której jeszcze nie miałam okazji poznać :cool3: a przyjmiesz nas w takiej ilości :P Quote
anita_happy Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Monika.D napisał(a):He he he ... A nie mówiłam, że już nie oddasz Lati :) Fajnie, że miałyście takie udane wakacje :) mam Latike, ale sąsiadka nie gada ze mną :) mam spokój i suniaka, którego kochamy calym serduchem Quote
Energy Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 anita_happy napisał(a):mam Latike, ale sąsiadka nie gada ze mną :) mam spokój i suniaka, którego kochamy calym serduchem A czego z Tobą nie gada???:crazyeye: Strasznie się cieszę, Latika sunieczko szczęścia w naj, super domku:loveu::loveu::loveu: Skąd taką pustą plaże macie? bo ja bym się też chętnie z moją trójeczką wybrała:multi: My się prowadzimy na trójniku z jedną smyczą;) Quote
koosiek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Eh, cieszę się, że Lati ma już dom. I to taki fajny, pewny dom. Ale tak po cichu powiem, że z drugiej strony trochę szkoda, bo to ładna, młoda, zdrowa sunia, o adopcję której zabiegało przecież kilka domów... Quote
anita_happy Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 sąsiadka nie gada - bo jej jamol, którego ja osobiście jej z Palucha przywiozłam - SZCZEKA...naparza...a sąsiadke ludzie rugają..babka innym mówi, ze to przez to, ze ja mam duze psy i ze zbieram je z ulicy - chore i nieposzczepione...przez te duze psy jej jamol szczeka!!!!!!!!!a jak mnie nie było 1,5 miesiaca JAMOL SZCZEKAŁ I SZCZEKAŁ..bo na piętrze ma dwa koty, które sie na słoncu wylegują... OOT... sąsiadka mi nakazała skończyć z tym schroniskiem..albo kupic domek..zapowiedziała, ze szuka mieszkania do przeprowadzki - NIECH SIE PRZEPROWADZA... a LATIKA I TAK u mnie bytuje :) tylko teraz na tymczas nie mam miejsca...myśle, ze załape tymczasa, a LATIKA na wakacje do swojej Pańci :P hihihihi /mamas nie grzmij jak to przeczytasz...:P/ PUSTE PLAZE SĄ W MIEDZYZDROJACH NA PSICH PLAZACH!!!!plazowanie od 14.00 do 22.00 bo psy od rana nie dały by rady... plaze dla psów sa na krańcach plazy...wejscie F i przy wędzarni /kuter/ POLECAMY!!! ostatnio coprawda Wolinski Park Narodowy przesunął granice i zakazali spacerów wzdłuz plazy na pewnym odcinku!!! włąsnie lece sprawdzic..czy plaza tez nalezy do granic PARKU... Quote
anita_happy Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='koosiek']Eh, cieszę się, że Lati ma już dom. I to taki fajny, pewny dom. Ale tak po cichu powiem, że z drugiej strony trochę szkoda, bo to ładna, młoda sunia, o adopcję której zabiegało przecież kilka domów... wiem...ALE WYZSZE WZGLEDY sprawiły, ze Lati zostaje... MOJA WIECZNIE WYJĄCA TEKLA USPOKOIŁA SIĘ!!!do tej pory ja sama zostawała /nawet z TULA/ wyła-nawet do 10h!!!sąsiedzi karki pisali..a PRZY LATICE JEST CICHOOOOOO...boi się jej..albo nie chce pokazywać swojej słabosci - walka o stanowisko samca Alfa... A poza tym - Latika wyszła z depresji i chyba serce by jej pękło z żalu...Koosiek wpadnij i zobacz co to za psina :) ona jest tak delikatna, ze nawet podmuch wiatru ja wystrasza i ucieka do sypialni i moze pare godzin nie wychodzić..jak ja o coś opieprze - jak nabroi - to tez wpada w depresje..a wtedy nie chce sie załatwiac...nie che sie bawic...jest smutna i pełna zalu.... a moja mama szukaął psa do adopcji - LAtika ją ujęła tym swoim spojrzeniem..ona potrafi się zamyslec - jak nad morzem... Quote
koosiek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 anita_happy napisał(a):Koosiek wpadnij i zobacz co to za psina :) To Ty lepiej wpadnij do Azylu odwiedzić Lampo, bo staruszek czeka i czeka i się doczekać nie może ;) I się tylko dopytuje, kiedy kolejna pink sesja :eviltong: Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 anita_happy napisał(a):a przyjmiesz nas w takiej ilości :P Oczywiście że Was przyjmę.:lol: Jeden pies więcej czy mniej, przy tej ilości nie robi różnicy :diabloti: Quote
anita_happy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='bianka0']Oczywiście że Was przyjmę.:lol: Jeden pies więcej czy mniej, przy tej ilości nie robi różnicy :diabloti: jak sei pojawia GRZYBY daj znaka...wpadamy je wystraszyć :) 1. JA 2. mamas 3. tatas 4. Tekla 5. TULA 6. Latika PEWNA JESTEŚ NADAL..hahhahahahaha a może jakis tymczas sie przypałeta :P /to już żart/ bo ja musiałabym stopem do Was jechać :) wiecie jak wołam na dworzu swoje suki... TEKLA-TU-LA-TIKA Quote
anita_happy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 koosiek napisał(a):To Ty lepiej wpadnij do Azylu odwiedzić Lampo, bo staruszek czeka i czeka i się doczekać nie może ;) I się tylko dopytuje, kiedy kolejna pink sesja :eviltong: ogarne sie po przedłuzonych wakacjach i jedziemy..ale razem..OK Quote
Energy Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 A dalej od Lublina to nie mogliście takiej fajnej plaży namierzyć?:cool3: Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='anita_happy']jak sei pojawia GRZYBY daj znaka...wpadamy je wystraszyć :) 1. JA 2. mamas 3. tatas 4. Tekla 5. TULA 6. Latika PEWNA JESTEŚ NADAL..hahhahahahaha a może jakis tymczas sie przypałeta :P /to już żart/ bo ja musiałabym stopem do Was jechać :) wiecie jak wołam na dworzu swoje suki... TEKLA-TU-LA-TIKA Anito poprzednio skład był prawie taki sam. A poza tym nasza Latika poszła już do swojego domu. Quote
anita_happy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Energy napisał(a):A dalej od Lublina to nie mogliście takiej fajnej plaży namierzyć?:cool3: hahahah....ale cudna :) dzis oglądałm zdjecia z zeszłego roku!!!!plaza we wrześniu!!!echoooooooooooooo i MY Quote
anita_happy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 bianka0 napisał(a):Anito poprzednio skład był prawie taki sam. A poza tym nasza Latika poszła już do swojego domu. wiem...wiem...LATIKA doopke grzeje... Nasza LAtika, której imie jest ściągnięte od waszej :P JAMOLÓW NIE GANIA :) Quote
Energy Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='anita_happy']hahahah....ale cudna :) dzis oglądałm zdjecia z zeszłego roku!!!!plaza we wrześniu!!!echoooooooooooooo i MY Bardzo fajna, ale dla mnie po przekątnej:placz: Polecam do chodzenia z trzema psiakami trójnik:lol: http://img263.imageshack.us/img263/7868/obraz056.jpg Quote
anita_happy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Energy..nie płacz...teraz taaakie anomalie pogodowe - niedługo mozesz mieć morze kol Lublina... babeczki zapraszamy na nasz blog :) http://www.dogomania.pl/threads/191453-TEKLA-TU-LA-TIKA-czyli-M%C3%93J-quot-suczy-%C5%9Bwiat-quot?p=15244872#post15244872 trójnik jak trójnik..aLE MODELEEEEEEEEEEEEEEEE+ Quote
Energy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 No nie, to ja jednak wolę pojechać nad morze:evil_lol: Trójnik i moje kochane suczydełka, dzięki:loveu: Quote
anita_happy Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 dla tych co nie wiedzą jeszcze...łamiemy zakazy notorycznie!!!! Dziś LATIKA została wykąpana po sieczornym spacerku leśnym!!!!!!!!!!!! na spacerku stwierdziła, ze jakieś fajowskie perfumiki czaja sie pod krzakiem i ochoczo z nich skorzystał!!!ja juz mniej ochoczo wracałam z nią do domu!!!!!!!!!!!!! Quote
Soema Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Anita pliss wejdźcie na watek sterylkowy i napiszcie co i jak z tymi sukami zgłoszonymi przez Was...... Quote
Recommended Posts