Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika.D']Ale słodziaki w tej pościeli... Ale przynajmniej zostawiły Ci trochę miejsca :) Moje jak się ulokują to trzeba na silę się wpychać, żeby mieć miejsce...[/QUOTE]

Moniko..a u nas myślisz, ze jest inaczej..nie ma czasmi gdzie się człowiekowi ulokowac :)
heh...ja mam łozio 200x200 :P i miejsca dla mnie brak czasami :)

Latika była wczoraj na wypadzie wczesnojesiennym :/

[IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300598.jpg[/IMG]
poznała swoją kuzynkę MASZe...jakos taka wyliniała przy niej sie czuła :/
ale odriśnie - to skutek narkozy!!!ale i tak takiego futra jak Maszka nie bedziemy miec - na szczęscie:/
więcej fotecek kotecka
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191453-TEKLA-TU-LA-TIKA-czyli-M%C3%93J-quot-suczy-%C5%9Bwiat-quot?p=15317466&posted=1#post15317466[/url]

Posted

No to masz takie łóżko jak ja... Tylko u Nas więcej duuupek się na nie wpycha, bo ... 9 :) Z czego tylko 3 'człowiecze' he he A chłopaki to tylko czekają, żeby otworzyły się drzwi do sypialni i już w pościeli brykają :) A najbardziej lubią się tam z błotka wytrzeć!

Laticzka ma cudny uśmiechnięty pysio :)

• 2 weeks later...
Posted

Monika.D napisał(a):
No to masz takie łóżko jak ja... Tylko u Nas więcej duuupek się na nie wpycha, bo ... 9 :) Z czego tylko 3 'człowiecze' he he A chłopaki to tylko czekają, żeby otworzyły się drzwi do sypialni i już w pościeli brykają :) A najbardziej lubią się tam z błotka wytrzeć!

Laticzka ma cudny uśmiechnięty pysio :)

Boziu......:) ale jest tam wesolo.....:)

Posted

porównując zdjęcia Latiki stwierdzamy, ze futer miała ładniejszy jak była naa ulicy :(

wyliniała nam strasznie...możliwe, ze to skutek narkozy...
wygląda jak nieopierzony kurak

spódniczka i bryczesy - pozostały wspomnienia po nich...
miejmy nadzieję, ze futer odrośnie:/

Posted

Anitko, futerko jej odrosnie, nie martw sie. Kup jakie witaminy, moze rybi tran, za kilka tygodni bedzie lepiej. Moja Casablanka z Mielca tez po narkozie stracila futro.

Bylyscie nad morzem - super tereny do spacerowania i taka fajna plytka woda.

Posted

natalie1988 napisał(a):
Może Latika lepiej się czuje taka bardziej...ulizana :eviltong: Przynajmniej wiatr aż tak grzywy nie rozwiewa :megagrin:

hehehe...Latice to wszystko jedno..ważne, zeby miska była pełna...łózio z kolderką i pileczka albo ringo na spacerku...
no i oczywiście Pańcie żeby były bliskoooo :) co chwile sprawdza stan stada

Ulka18 napisał(a):
Anitko, futerko jej odrosnie, nie martw sie. Kup jakie witaminy, moze rybi tran, za kilka tygodni bedzie lepiej. Moja Casablanka z Mielca tez po narkozie stracila futro.

Bylyscie nad morzem - super tereny do spacerowania i taka fajna plytka woda.

zmieniłma karmę z Ariona /lamb/ na Acane /Lamb&Apple/, dostaje pażone siemie lniane, len mielony...GamoLen na zmiane z tranem :) czekamy na wyniki...mam nadzieję, ze ta tłuścioszka obrosnie futrem..bo jak narazie obrasta w sadełko...

przychodzi do człowieka, nastawia sie zadem i to oznacza - KLEP mnie....jakaś sadomacho z niej :)

Jak nie odrośnie jej futor to ją oddaje :P hihihihihihih

/żart/

nie oddamy jej nawet jak łysa będzie...

A powiem jeszcze jedno...Latika myśli, że jest malusim pieskiem..takim jak moja Tula /5kg/...
jak coś się dzieje, a Lati wystrasza sie to siup i na kolanka do pańci....ona patrzy co robia kurduple i to samo robi...z nienacka :)
problem w tym, ze nie wazy juz 10 kg :) zanim na wage stanie to musi się odchudzić - przypakowała troszkę...
ale juz jest najedzona i wie, ze micha zawsze jest - od paru dni nie dojada chroopów do końca :)
uwielbia chroopy dla Tuli - takie minimini...któe wciąga jak odkurzacz :)

Posted

NO tak, macie w domku zupełnie jak my z naszymi dwoma śierściuszkami. Iza dostała w prezencie kumpla - małego czorcika który wyhandlował u nas DT na DS... Ten czorcik - Radosław (rasa: Owczarek niemiecki w wersji bonsai) miałczy i włazi na kolana, nie szczeka... - zupełnie jak kot (aaa i jada tylko kocie żarcie....). Izusia z Radziem tak jak twoje Anito czworonożne szczęścia miejsca na łóżku mają podzielone.... ja muszę się mieścić tak gdzieś z boku... Ale z Lati zrobił się wesoły urwis...

Posted

Szydłowieckie bezdomniaki w potrzebie to psy zabrane bezpośrednio z ulicy, które nie radziły sobie na bezdomności
My to ludzie z Szydłowca rodem, którym los tych co nie mają swojego domu i klepią biedę na ulicy nie jest obojętny.
Za dużo los wrzucił tego psiego nieszczęścia na nasze barki...za dużo...
sami nie damy rady - GROZI nam LIKWIDACJA - straciliśmy płynność finansową
i grozi nam powrót psów z hotelu
/
.................................................. ..................
NIESTETY SYTUACJA JEST TRAGICZNA
- grozi nam powrót psów z hotleliku...
zadłużenie jest coraz większe, a u nas sytuacja nie zmienia się...
w dodatku wraca jeden pies z adopcji!!!!
pojawiają się nowe przypadki, które musimy zostawić samopas
ŹLE DZIAŁAMY - może tak...może trochę po omacku...
Czy mamy się poddać.
JAK NA RAZIE NIC DOBREGO NAS NIE CZEKA
.................................................. ....

http://www.dogomania.pl/threads/182189-szyd%C5%82owieckie-bidy-w-n%C4%99dzy!!STRACILI%C5%9AMY-p%C5%82ynno%C5%9B%C4%87-FINANSOW%C4%84!!podda%C4%87-sie-ale-co-z-psami
JEST nas garstka, wspólnie działamy na Dogomanii niecały rok...Jako "szydłowieckie bezdomniaki w potrzebie" jeszcze krócej...NASZĄ RADOŚCIĄ są szczęśliwe pyski tych, które przymierały głodem na ulicy...NASZĄ RADOŚCIĄ jest szczęście rodzin, które adoptowały od nas psiaka...

PROSIMY Cię w imieniu tych co nie umieją prosić - wejdź, zobacz ile już zrobilismy...ile się udało...CZY MOŻEMY MIEĆ NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO ???
POMÓŻ NAM STANĄĆ NA NOGI...

Posted

izusia napisał(a):
NO tak, macie w domku zupełnie jak my z naszymi dwoma śierściuszkami. Iza dostała w prezencie kumpla - małego czorcika który wyhandlował u nas DT na DS... Ten czorcik - Radosław (rasa: Owczarek niemiecki w wersji bonsai) miałczy i włazi na kolana, nie szczeka... - zupełnie jak kot (aaa i jada tylko kocie żarcie....). Izusia z Radziem tak jak twoje Anito czworonożne szczęścia miejsca na łóżku mają podzielone.... ja muszę się mieścić tak gdzieś z boku... Ale z Lati zrobił się wesoły urwis...

KIEDY PRZYJEDZIECIE DO NAS !!!!!!!!!!!!!!

jeszcze jest pogoda i polazić po naszym PIEKNYM LESIE MOZNA :)

Posted

Anita Lati napewno obrośnie w futerko :) Jest piękna. Tego wskakiwania na kolanka to Ci nie zazdroszczę he he Mój Puffy jak skoczy to już nogi drętwieją po chwili, a co dopiero Lati...

Posted

izusia napisał(a):
W weekend następny albo następny po tym następnym - jesteśmy zaaa (tzn. Ja, Iza, Radzio i chyba też Rudzia :-)))) - tylko podaj gdzie :-P

ja od czwartu już jestem w Waw..tzn. jesteśmy,,zapomniałam o moim dobytku :/

zapraszamyyy bo las mammy cudnosciowyy...i kleszczy nie ma :P

a co to za RUDZIA? nie mow mi, ze tymczasa bierzeszz....ja szukam domu tymczas dla suni, która biega pod blokiem moich rodziców...taka długa..jamnikowata, a głowa jak wilczeka..
choleraaa
mała miała cieczke i przeleciało ją pól oseidla...nie daje sie złapać..ale musze ja odłowuć bo powije kolejne nieszczęscia..a ona taka tycia...

izusia...nie zabijaja mnie, ze ty miałaś wolne DT!!!!

boszeeeeeeeeeeee
Wesoła / ul. Brata Alberta
:)
fona masz mojego..dogadaj dzień sobie i wpadajcie ekipą :) oby słońce było..zamów najpierw pogode :)

Posted

To my się szykujemy. A DT miałam przez chwilę... króciutką - teraz Rudzia to mały a'la jamnik - sunia zadziorna mała - wygląda tak jak Tula :-) tylko chyba ciut dłuższa...

• 1 month later...
Posted

anita_happy napisał(a):
hehehe...Latice to wszystko jedno..ważne, zeby miska była pełna...łózio z kolderką i pileczka albo ringo na spacerku...
no i oczywiście Pańcie żeby były bliskoooo :) co chwile sprawdza stan stada

zmieniłma karmę z Ariona /lamb/ na Acane /Lamb&Apple/, dostaje pażone siemie lniane, len mielony...GamoLen na zmiane z tranem :) czekamy na wyniki...mam nadzieję, ze ta tłuścioszka obrosnie futrem..bo jak narazie obrasta w sadełko...

przychodzi do człowieka, nastawia sie zadem i to oznacza - KLEP mnie....jakaś sadomacho z niej :)

Jak nie odrośnie jej futor to ją oddaje :P hihihihihihih

/żart/

nie oddamy jej nawet jak łysa będzie...

A powiem jeszcze jedno...Latika myśli, że jest malusim pieskiem..takim jak moja Tula /5kg/...
jak coś się dzieje, a Lati wystrasza sie to siup i na kolanka do pańci....ona patrzy co robia kurduple i to samo robi...z nienacka :)
problem w tym, ze nie wazy juz 10 kg :) zanim na wage stanie to musi się odchudzić - przypakowała troszkę...
ale juz jest najedzona i wie, ze micha zawsze jest - od paru dni nie dojada chroopów do końca :)
uwielbia chroopy dla Tuli - takie minimini...któe wciąga jak odkurzacz :)

A może zamiast tranu wiesiołek?

Zapraszam do zajrzenia i podniesienia piesków z moich banerków. Mało kto tam czasami zajrzy a one też czekają na szansę i nowe lepsze życie

Posted

izusia napisał(a):
To my się szykujemy. A DT miałam przez chwilę... króciutką - teraz Rudzia to mały a'la jamnik - sunia zadziorna mała - wygląda tak jak Tula :-) tylko chyba ciut dłuższa...

po wyborach jak dojade do WAWY - to sie zdzwoaniamy!!!!bo nasz las teraz jest pikny..jak słonce swieci..pienie wygladają białe brzozy!!!

wanda szostek napisał(a):
A może zamiast tranu wiesiołek?

Zapraszam do zajrzenia i podniesienia piesków z moich banerków. Mało kto tam czasami zajrzy a one też czekają na szansę i nowe lepsze życie

wiesiolek powiadasz!!!!zobaczymy

• 2 months later...
Posted

natalie1988 napisał(a):
Anita, jak tam Lati? :loveu:

nie wiem...nie narzeka:P
co sie nauczyła...

spania w łózku na mojej poduszce!!!

"Latiiiiiiiii co u Ciebie?"

nie zawracj mi gitary - śpie.... :P

co ważniejsze - ODRASTA!!!!!!!!! :P