kama210 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='koosiek']A sunia zostanie wysterylizowana, czy będzie produkować kolejne szczeniaczki? I co z drugim rudym, zostaje tam?[/QUOTE] dziewczyna ma ją sterylizować jak sunia dojdzie do siebie po ciąży i trochę znowu przybierze ciała... mają dosyć kłopotu ze szczeniakami i chyba zrozumieli że to najlepsze wyjście ... [quote name='Monika.D']Oj ale się narobiło :( Biedna Lati...[/QUOTE] to nie Lati Anity, to sunia ludzi z Szydłowca która zaliczyła wpadkę po 1 cieczce ... [quote name='Ss']z tych maluchów to tylko ruda, krótkowłosa sunia do oddania jest? skad sa maluchy?[/QUOTE] została jedna suczka - ta ruda - bardziej krótkowłosa . Sunia jest w Szydłowcu k. Radomia Quote
Soema Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kama210'] to nie Lati Anity, to sunia ludzi z Szydłowca która zaliczyła wpadkę po 1 cieczce ... [/QUOTE] Ale Lati się szwy rozeszły.....:( bidula. a jak domki Anita? Quote
Ss Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 moge prosic jakis kontakt? dalam szczeniaczka na forum collie Quote
Monika.D Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kama210']to nie Lati Anity, to sunia ludzi z Szydłowca która zaliczyła wpadkę po 1 cieczce ... [/QUOTE] Miałam na myśli szwy Lati... Niejasno napisałam - moja wina ;) Quote
kama210 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Ss']moge prosic jakis kontakt? dalam szczeniaczka na forum collie[/QUOTE] mogę Ci dać do mnie - ale ja nie biorę odpowiedzialności jak oni sunię wcześniej wydadzą ... bo ja nie mam z nim stałego kontaktu ... albo powiem tej dziewczynie że szczylek jest ogłaszany i podam Ci potem jej numer... i ktoś chetny będzie z nią bezpośrednio rozmawiał ... prześlij mi link do tego forum, to podeśle tej dziewczynie ... Quote
anita_happy Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Ss']z tych maluchów to tylko ruda, krótkowłosa sunia do oddania jest? skad sa maluchy?[/QUOTE] ruda sunia - krótkowłosa do oddania... dwa czarne - oddane puchata - collinkowa suczka - zostaje ręce opadaja...dziewczyna mogła za te psy chociaz po 20 zł wziasc - ludzie inaczej takei psy traktuja!!!!a poza tym - mieliby na sterylke..ale nie wiem czy oni chca ja sterlizowac..podobno kiedys do collli chcieli dopuscic, ale nic nie wyszło :) Quote
Ss Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 i jak, maluchy mają już domy??? Czy Latika zostaje na stałe w DT? :> Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Ss napisał(a):i jak, maluchy mają już domy??? Czy Latika zostaje na stałe w DT? :> czytałam na forum Collie....ze nibyLATIKA ZOSTAJE..heh..LAKI chciała ja, ale wzieła piekna podhalanke ze schrona..nie mogla sie odczekac..a LATI siedzi i sie chyba zasiedzi... heh.... MALUCH domu nie ma Quote
Ss Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 to sunia jednak szuka domu? Jeśli tak to napisze na forum ze jednak trza szukac A co z tymi innymi domkami? Quote
izusia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Coś mi się widzi, że DT Lati bardzo się jej spodobał i mała skradła serducho Anicie....:fadein: :hmmmm: Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 izusia napisał(a):Coś mi się widzi, że DT Lati bardzo się jej spodobał i mała skradła serducho Anicie....:fadein: :hmmmm: IZUSIA....dzwonilysmy do Cie :P ale bełas out off siec :P a potem to popadłysmy w wirrrr..a teraz to NAD MORZE JEDZIEMY :P Laki nasmarowala na Collinkach, ze Latika ma DS w DT..hahah...no moze..nie wiem..jak sie dziewczyny dogadają to cheba tak ;P juz nawet mamas obroze pólzaciskową zakupila...i wybieramy pod kolor Smycz automat 8 m!!!bo Latika strachliwa sie zrobila STRASZNIe.... ale śpi bąbow- KOLAMI DO GÓRY Quote
izusia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Poszczęściło się małej... Moja śpi zwykle tak jak damusia - na boczku z mordką na poduszce (obowiązkowo). Za to my weta jutro odwiedzamy. Dziś Izka jest na antybiotyku - ma problem z ząbkiem - zaczął sie psuć od korzenia i przy gryzieniu kości złamała go sobie (ostatni trzonowy....) więc jutro niestety znów będę trząść się o nią bo niestety okazało się, że do usunięcia.... i to pod narkozą... (vet obiecał, że delikatną). Oczywiście tym razem nie opuszczę jej na moment... Tak czy inaczej na jakiś spacerek to kiedyś trzeba będzie się dogadać...po wakacjach oczywiście... Quote
Dada M Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Prześlijcie mi proszę na adres: fantomina@wp.pl zdjęcia tego krókowłosego szczeniora mix-collie albo chociaż nr posta, jakoś nie mogę znaleźć na tym wątku ładnych zdjęć tej suńki. Quote
Ewanka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Anita, dla collaczków zdecydowanie lepsze szelki niż obroża, nawet pólzaciskowa potrafi się zsunąć, one mają małe głowy i wielkie kołnierze ;) Moj Zorba, właśnie tak mi nawiał pierwszego dnia pobytu u nas, na szczęscie na naszym ogrodzonym terenie. Quote
kama210 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Dada M napisał(a):Prześlijcie mi proszę na adres: fantomina@wp.pl zdjęcia tego krókowłosego szczeniora mix-collie albo chociaż nr posta, jakoś nie mogę znaleźć na tym wątku ładnych zdjęć tej suńki. ok, jutro lecę jej pstryknąć fotki ... Quote
Monika.D Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Mnie tez się wydaje, że Anita już nie odda Lati... :) Quote
anita_happy Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Latika pozdrawia :) i już na zawsze ma SWÓJ DOM :P niby jest mojej Mamy...ale mieszka w Warszawie...bo dobrze wpłtwa na Teklę, która potrafiła 10 godzin wyć jak wyszlo się z domu...PRZY LATICE JEST CISZA..albo 3h wycia:) ze względu, ze ja mam zamiar iść do NORMALNEJ pracy - wyjsc do ludzi :P to PRZYDA sie pomoc w ujarzmianiu TEKLI... PIERWSZE WAKACJE LATIKI.. jakaż to była radość po naszej stronie, ze mogliśmy jej pokazać co to MORZE...co to słona woda..co to piasek i plaża...PODOBAŁO SIE... Quote
anita_happy Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 ponadto... nie miałabym serca jej oddac..ten pies jakby umiał mówić opowiedziałby CO człwoeik mu zrobił... Ona z dnia na dzień staje sie inna... - wychodzi na ogródek sama... - aportuje ... - biega już pewnie sama po podwórku...po lesie - wraca na komende - zna swoje miejsce w szeregu i go broni :) na wakacjach nieoddała swojej pozycji i pozostawiła Haidi Białaskę najnizej w stadzie... Szczerze - Takie Collinkowe psy jak Latika trzeba oddawać SZYBKO...nie wyobrażam sobie jakbym miała teraz oddać Latikę JAK WIDZE< że ona NAM UFA bezgranicznie /jak pływała w morzu-jeziorze i ja brałam rękę pod jej brzuch LATIKA przestawała pedałować...oddawała sie pod moja ochrone... czuć było, ze ufa... Ma swoje przyzwyczajenia..swoj fotel...swoją kanape..swoje miejsce w aucie... Jak przeczytałam to co sie stało z Rita, aż mi serce zadrżało ..decyzja jest taka..LATIKA pozostaje u nas - JEST psem mojej Mamy :) ale mieszka u mnie:P hihihihi moją mamę KOCHA niesamowicie - to widac...ale fajnie jej jest w sforze psiaków...czyli MA DWA DOMY :) pozdrawiamy :) Quote
anita_happy Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 p.s. pod tym kocykiem w groszki śpi Tulcia, kt było zimno na plaży :) :) psiowe wakacje Quote
anita_happy Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 na zakończenie morskich wakacji LATIKA i JEJ Pańcia czyli moja mamas.... kto pójdzie na przedadopcyjną :P ja widzę pewne podobieństwa :) Quote
kama210 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 to super ... że Latka zostaje pod Waszą opieką ... kochane te Colaki ... a ja chcę przy okazji patent na prowadzenie kilku psów na raz ;) ... ja sobie z naszym mini Coli - Duszkiem + mój pies nie daje rady - tzn. jak mnie oplątają smyczami kiedyś to zęby stracę na prostej drodze .... Quote
Szarotka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ciesze sie, ze tu takie szczesliwe zakonczenie :):) Potrzebujemy pomocy na watku pieska, ktory jest na lancuchu na miejskim parkingu i musimy uzbierac, zeby go stamtad zabrac. Szarik mial byc utopiony. Brakuje nam 80 zl.: http://www.dogomania.pl/threads/191025-Prze%C5%BCy%C5%82-pr%C3%B3b%C4%99-utopienia-ale-co-dalej-Starszy-onkowaty-Szarik.Brakuje-100z%C5%82-deklaracji Quote
Recommended Posts