anita_happy Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Ewanka napisał(a):Szkoda, że sunia tak daleko, mam ogromną słabość do collaczkow :) mozesz wpacs :) hihihih Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 cholernica rozmwmłała jeden SZEW zabezpieczjacy!!!!jaka małpa!!!! i spadamy do weta bo sie skóra rozeszła!!!! MAŁPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ewanka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ups, a to spryciara, mimo taaakich elegancich kubraczków ... a nieładnie !!!!! ... ale mam nadzieję, że poprawka będzie skuteczna :) Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 rozwiazala jeden szew - ale w tym miejscu juz sie zarosła rana..i drugie miejsce - tam rozlizała ranke :/ małpa..poprawki szwa nie było bo rana ladnie sie goi... MAŁPA! rozwiazuje te tasiemki!!!ze wie za korą pociągnąć!MAŁPA Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 kto wie...czy ja moge jej juz ten kubrak zdjac :/ nie podoba jej sie chodzenei w sukience!!!szczela focha... a poza tym strasznie strachliwa jest po tej sterylce:/ caly dzien lezy na fotelu i tylko wigoru dostaje na spacer...a na spacerze idzie na smyczy spokojnie.... albo strzela mi focha za ta sterylke i za to ze jak sie obudzila mnie nei bylo..albo zmiania jej sie psycha i przezywa burze hormonów! Quote
Ss Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 lepiej nie ściagac.. mój wet gadał ze po paru dniach najbardziej to swędzi i psinki wtedy najbardziej lubia przy tym grzebac... Quote
Ewanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Też mi się wydaje, żeby nie ściągać jeszcze 'twarzowego" kubraczka ;) :) Nie moge się na nią napatrzeć, cudna sunia ... ona pomieszkuje w Szydłowcu, o ile mnie pamięć nie myli ? Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 DZIEKUJEMYYYY za innfo..to dalej bedzimey paradowac w kubraku :) i wzbudzac zainteresowanie:) swedzi i to jak....jak idziemy na spacer to sie drapie tylnimi lapami w biegu!!!! ranka ladnie sie goi - sucho... A LATIKA jest w Warszawie :P Szydlwoiec omija szerokim łukiem...jakos jej paują te lasy warszawskie :P Quote
Ewanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='anita_happy'](...) A LATIKA jest w Warszawie :P Szydlwoiec omija szerokim łukiem...jakos jej paują te lasy warszawskie :P[/QUOTE] Dobry gust ma dziewczyna ;) ... oby szybko doszła do siebie i ... nasz Zorba (z avatarku) szepnął mi na ucho, że jest piękna i ją zaprasza :loveu: Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 nasz rekowalescent - na fotelu leży leń, nic nie robi cały dzień... DZIEŃ TATY I NA DESER TULA - która kiedyś spałą w tujach przy pizzeri w Szydłwocu :P Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Faktycznie leń...... ale sliczna jest.....:) Quote
Ewanka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Słodka sunia, ma jak w raju :) ... oby trafił jej się cudowny domek. Quote
izusia Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Lati - jakbym widziała na fotce Izę moją... też tak pięknie rozdaje buziaki...:-) A Tula to jaki poduszkowiec... Dziś pogoda jest beznadziejna więc Izka w podobnej pozycji jak Lati okupuje łóżko...bo przecież księżniczka na deszcz nie wyjdzie....:cool3::obrazic: Quote
Ewanka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Hihihi ... mój książę tak samo ... jak zobaczył deszcz to nie wyszedł nawet za próg ;) ... collaki już tak mają ;) Quote
Aimez_moi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Co tam u slicznoty slychac?...... jak tam jej foszek? Quote
anita_happy Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 bylismy na lotach w lesie z kolega jamnikiem długowłosym i MY 3 :) LATI kocha zafutrzałe PSY :) jak tańczyła zachecajac do zabawy a szwy sie goją...chodzimy bez kubraka Quote
anita_happy Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 i sie pospieszylam z dobrymi wiesciami!!! rozeszła sie rana, a LAti ja namietnie dolizała i zagnieździl sei ziarniowiec!! dostała antybiota - na 5 dni...potem jak nie bedzie rana sucha to tablety ospan1500 ot..i tak.... a wczoraj podczas AKCJI _ SZCZENIAK ZYGMUNT podczas, której nawiedzilismy troche nieodpowiedzialny dom, kt ma Collie suke, a suka miała małe i sie maluchy walesają po okolicy na dzien dzisiejszy dwa czarne ktoś zabrał /prosilismy o zapisywanie danych...ale.../ do oddania jest rudy - gładki(sunia) Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cudne maluchy ... jak to ktoś zabrał ... samowolnie??? A mówione bylo, nosić piękniste kubraczki markowe ;) ... nie chciała panna, to teraz ma kłopoty, bidulka. Quote
koosiek Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 A sunia zostanie wysterylizowana, czy będzie produkować kolejne szczeniaczki? I co z drugim rudym, zostaje tam? Quote
Ss Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 z tych maluchów to tylko ruda, krótkowłosa sunia do oddania jest? skad sa maluchy? Quote
Recommended Posts