Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozwiazala jeden szew - ale w tym miejscu juz sie zarosła rana..i drugie miejsce - tam rozlizała ranke :/ małpa..poprawki szwa nie było bo rana ladnie sie goi...
MAŁPA! rozwiazuje te tasiemki!!!ze wie za korą pociągnąć!MAŁPA

Posted

kto wie...czy ja moge jej juz ten kubrak zdjac :/
nie podoba jej sie chodzenei w sukience!!!szczela focha...
a poza tym strasznie strachliwa jest po tej sterylce:/ caly dzien lezy na fotelu i tylko wigoru dostaje na spacer...a na spacerze idzie na smyczy spokojnie....

albo strzela mi focha za ta sterylke i za to ze jak sie obudzila mnie nei bylo..albo zmiania jej sie psycha i przezywa burze hormonów!

Posted

lepiej nie ściagac.. mój wet gadał ze po paru dniach najbardziej to swędzi i psinki wtedy najbardziej lubia przy tym grzebac...

Posted

Też mi się wydaje, żeby nie ściągać jeszcze 'twarzowego" kubraczka ;) :)

Nie moge się na nią napatrzeć, cudna sunia ... ona pomieszkuje w Szydłowcu, o ile mnie pamięć nie myli ?

Posted

DZIEKUJEMYYYY za innfo..to dalej bedzimey paradowac w kubraku :) i wzbudzac zainteresowanie:)

swedzi i to jak....jak idziemy na spacer to sie drapie tylnimi lapami w biegu!!!!

ranka ladnie sie goi - sucho...

A LATIKA jest w Warszawie :P Szydlwoiec omija szerokim łukiem...jakos jej paują te lasy warszawskie :P

Posted

[quote name='anita_happy'](...)
A LATIKA jest w Warszawie :P Szydlwoiec omija szerokim łukiem...jakos jej paują te lasy warszawskie :P[/QUOTE]

Dobry gust ma dziewczyna ;)

... oby szybko doszła do siebie i ... nasz Zorba (z avatarku) szepnął mi na ucho, że jest piękna i ją zaprasza :loveu:

Posted

Lati - jakbym widziała na fotce Izę moją... też tak pięknie rozdaje buziaki...:-) A Tula to jaki poduszkowiec... Dziś pogoda jest beznadziejna więc Izka w podobnej pozycji jak Lati okupuje łóżko...bo przecież księżniczka na deszcz nie wyjdzie....:cool3::obrazic:

Posted

i sie pospieszylam z dobrymi wiesciami!!!

rozeszła sie rana, a LAti ja namietnie dolizała
i zagnieździl sei ziarniowiec!!
dostała antybiota - na 5 dni...potem jak nie bedzie rana sucha to tablety ospan1500

ot..i tak....
a wczoraj podczas AKCJI _ SZCZENIAK ZYGMUNT
podczas, której nawiedzilismy troche nieodpowiedzialny dom, kt ma Collie suke, a suka miała małe i sie maluchy walesają po okolicy

na dzien dzisiejszy dwa czarne ktoś zabrał /prosilismy o zapisywanie danych...ale.../ do oddania jest rudy - gładki(sunia)

Posted

Cudne maluchy ... jak to ktoś zabrał ... samowolnie???

A mówione bylo, nosić piękniste kubraczki markowe ;) ... nie chciała panna, to teraz ma kłopoty, bidulka.