anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 LATIKA i jej pierwsze psie wakacje.... moje dwa ukochane tymczasy...rodzinne spotkanie w CEKCYNIE - Bory Tucholskie - poelcamy! LAtika i ASTI - mój mały książe http://www.dogomania.pl/threads/176687-maA-y-ASTI-FOTORELACJA-Z-AA-cikowego-DOMKU-ASTI-W-DS Quote
anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Brygada - pogromcy z borów SZUKAMY MOTYLKÓW.... pole...i pies pasterski... oooo tak mi tam było dobrze.... Quote
anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 LATIKA i jej psyjaciółecka... LATI i jej brygada RR Lati złodziejka... Quote
anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 było dość upalnie....Lati nie zapomniała o prezencji mimo upałów... LATI i jej niedowaga TO JUZ HISTORIA!!!! pamiętacie tą chudzinkę o obojętnym spojrzeniu??? czy te oczy mogą kłamać!!! Quote
anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 i na konie moje ulubione!!!! Lati/Tekla/Tula/happy-mamas w tle Jezioro cekcyńskie Quote
anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 dla przypomnienia LATIKA z 14/05/2010 LATIKA TERAZ!!!!!!!!!!! Quote
izusia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ale rozkoszne... tyle szczęścia na raz... ale się im trafiło ... mniodek.. Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 ślicznotko...Aimez u Ciebie nie była:/ foch Quote
kama210 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 łoj , łoj ... ja też się nie odznaczyłam z wizytą ... żeby nie było focha ... zdjęcia pikne, sunie też ... i jakie dalsze plany co do Latiki - oddasz czy nie ??? Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 kama210 napisał(a): i jakie dalsze plany co do Latiki - oddasz czy nie ??? ja oddam...po sterylce... ale komu ???? dziewczyny rzucac monete są 4 1. izusia:) 2. aga z Katowic 3. ewa z Katowic 4. happy-mamas kolejność nie ma zanczenia...:/ nie będę sie rozpisywać...co kto oferuje!!!ale chyba powinnyście Panie same sie dogadac :P bo przyjdzie 5 i zabierze Latike :P Quote
Ulka18 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Anita, jakbys miala wiecej chetnych na Latike (nie dziwi sie, bo sunia CUDO :iloveyou: ) , to pls pamietaj, ze w mieleckim schronisku sa 2 kolaczki trikolor (starsze nieco). Maja tez dziewczyny z Boguszyc kolaczke Marianke ostrzyzona na glace :wink: Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Ulka18']Anita, jakbys miala wiecej chetnych na Latike (nie dziwi sie, bo sunia CUDO :iloveyou: ) , to pls pamietaj, ze w mieleckim schronisku sa 2 kolaczki trikolor (starsze nieco). Maja tez dziewczyny z Boguszyc kolaczke Marianke ostrzyzona na glace :wink: kilka ogłoszen o zaginione colie mam!!!podeslij mi fotki colie...zreszta wszystkie Panie siedzą na forum i czytują wątek :P Quote
koosiek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 anita_happy napisał(a):1. izusia:) 2. aga z Katowic 3. ewa z Katowic 4. happy-mamas A kto był pierwszy? ;) Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 koosiek napisał(a):A kto był pierwszy? ;) nr. 4 :P hahaahahah Koosiek pierwszenstwa nie biore pod uwagę własnie dlatego :) a potem aga...izusia...ewa - w jednym czasie /róznica moze godzinami ...heh Quote
tayga Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ścigałam jak mogłam spincę z dr Lucy :( Martwi mnie to, ze się nie odezwała. A co sterylki... próbujcie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniaków-było-mniej) Quote
anita_happy Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 heh tayga :) na watku STERYLKOWYM jestesmy :) Quote
bea_204 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Spójrzcie na to http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_source=newsletter6&utm_medium=email&utm_campaign=nakarm+psa im więcej osób wie i się angażuje tym szybciej karmy pojadą do schronisk. Quote
anita_happy Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='bea_204']Spójrzcie na to http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_source=newsletter6&utm_medium=email&utm_campaign=nakarm+psa im więcej osób wie i się angażuje tym szybciej karmy pojadą do schronisk. ja karmie http://lodz.szerlok.pl/oferta/wiktor-z-glowienskiego-przytuliska-ID275a.html Quote
koosiek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A ja mam dylemat, bo nie wiem, czy klikać na Betty, czy na Fokusa ;) Quote
anita_happy Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 koosiek napisał(a):A ja mam dylemat, bo nie wiem, czy klikać na Betty, czy na Fokusa ;) Koosiek..na WIKTORA :P Quote
koosiek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wiktor jest ładny i pewnie dostanie sporo głosów :) Wolę głosować na te mniej wyjściowe ;) Quote
kama210 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wiktor już dostał dostateczna ilość głosów z tego co widzę.... Anita a co z Latiką ... będzie miała tą sterylkę? bo nic nie piszesz ... Quote
Monika.D Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ojej ale miałyście dziewczyny świetną wyprawę! Wszystkie panny śliczne i szczęśliwe! A Lati chyba oddałabym w rodzinne ręce :) Bo to prawie tak jakbyś ją zatrzymała :) Kama Lati będzie miała sterylkę :) Quote
anita_happy Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 bedzie miala na dniach...wet wraca z urlopu i mamy steryle... niepokoi mnie tylko to, ze czasami jak sie lati zdenerwuje to harczy..tak prycha ///nerwowa laska z nij Quote
Recommended Posts