anita_happy Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [video=youtube;bBYqouuttW0]http://www.youtube.com/watch?v=bBYqouuttW0[/video] GWAIZDA FILMOWA.... podpadła... wygryzła sobie dziure w futrze.. byla szczotkowana..wyszło kupe wełny..a jej za goraco!!! i sie wygryzła małpa jedna Quote
anita_happy Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Latika dzis dostała nową..nieużywaną obroże, ta w której ją znalazłam...wywalam - jako pamiątkę po strasznych chwilach spędzonych na ulicy!!!! LATIKA dzis ma piękną obroże, kt przyszła z bazaru na mieleckie psiaki do yoko100 :) wreszcie mam psa, któremu do twarzy w tej obrozy.... zdjecie później :) wyglada DOSTOJNIE...sa cyrkonie:P co nie zmienia faktu, ze na spacer i tak bedzie chodziła w dwóch obrozach!!!! próby dezercji spacyfikowane! Quote
anita_happy Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Anita.... a co na to "kurduple"....? z kurduplami lepiej..dogadują sie.. szczególnie z TULA :) razem łapią muchy :) Monika.D napisał(a):Ale ona cudna! Chyba już jej nie oddasz :) Monika..ja ne mogę sobie pozwolic na trzeciego psa:/ trzecie miejsce to TYMCZAS.... jak zajme tymczasowe miejsce gdzie podzieją sie kolejne biedy z ulicy szydłowieckiej ODN ASTONA... wyslałm do znajomego,kt chce psa dla swojej may:) heh..Aimez -Twoja sasiadka z Kolejowej :P Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 TaTula lapie muchy? sasiadka? mhy.....; ale wiesz.. to duzy psiak... Quote
Monika.D Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Anitko ale chciałabyś ją zostawić u siebie... Widać, że zawładnęła Twoim sercem :) Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Latika jest sliczna fakt...... ale trzy dziewczyny.....i Anita?....o Boziuniu..... Quote
izusia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 anita_happy napisał(a):z kurduplami lepiej..dogadują sie.. szczególnie z TULA :) razem łapią muchy :) Monika..ja ne mogę sobie pozwolic na trzeciego psa:/ trzecie miejsce to TYMCZAS.... jak zajme tymczasowe miejsce gdzie podzieją sie kolejne biedy z ulicy szydłowieckiej ODN ASTONA... wyslałm do znajomego,kt chce psa dla swojej may:) heh..Aimez -Twoja sasiadka z Kolejowej :P Dot. Tego czarnego psiaka ....Astona (mój śp. psiak tak się nazywał) :-D ... myślę, że racjonalne argumenty psiary ;-))) pomogą ... Quote
Aimez_moi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Aston dopiero co trafil do DT..... Nie bardzo chce jesc moze to wina robaczkow.... zobaczymy..... Quote
Monika.D Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Agnieszko bardzo możliwe, że jest zarobaczony. Napewno nie był zabezpieczony. Możliwe też, że po zmianie miejsca jeszcze się obawia i nie je. Puffy przez pierwsze dni też nie wiele jadł. Quote
Aimez_moi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Byc moze.... Aston jest tak cudny i tak chudy...... Jest pod opieka niesamowitych dziewczyn..... dbaja o niego i chuchaja co chwilka.....:):) Quote
Monika.D Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Aga nie przejmuj się! Napewno niedługo będzie z niego piękny psiaczek! Quote
anita_happy Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 laski...o ASTONKu to gadać sobie mozecie na labradory.info!!! nie bezczescici mi tu LATIKOWEGO wątku :P Lati dzis była u weta osłuchowo serce - ok usg jamy brzusznej c -ok..macica powiekszona - ale to cieczka pobrana krew sluzowki i spojowki OK jutr wyniki.... ile zaplacimy - nie wiem :/ Quote
anita_happy Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 bylismy u specjalisty hematologa..poleconego od yumanji... mamy male problemy...ale nie ma sie co rozpisywac...bo problemy zadne musimy pobrac esentiale forte, żelazo... jedznei dajemy ok. serducho i tetno w normie uszy trohe bjudne, zle zostawic - nie stresowac.. zalecenie..pobrac witaminki i za tydzien znowu krew :) nie ma sie co stresowac...to moze byc STRES...i tak wychodzi z niej... Quote
izusia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Byłyśmy wczoraj na spacerze - razem z Lati i Izą - i jedna i druga damy jak się patrzy. Zakochać można się w małej odrazu... Taka delikatna i z gracją - super ślicznie obie wyglądały jak grzevznie usiadły obok siebie - zupełnie jak mamuśka z córcią - ja jestem zachwycona małą :-D Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Proszę, zajrzyjcie do przerażonej suni, Lilki, która przepadnie wśród setek innych psów w schronie http://www.dogomania.pl/threads/186252-Lilunia-k%C5%82%C4%99buszek-strachu-w-ostrowskim-schronie! Quote
anita_happy Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='izusia']Byłyśmy wczoraj na spacerze - razem z Lati i Izą - i jedna i druga damy jak się patrzy. Zakochać można się w małej odrazu... Taka delikatna i z gracją - super ślicznie obie wyglądały jak grzevznie usiadły obok siebie - zupełnie jak mamuśka z córcią - ja jestem zachwycona małą :-D[/QUOTE] my mialysmy 5 kleszczy w sumie!!!! tula jednego...tekla jednego... LATI :( jeden sie wkrecił!!!!w piekną białą szyjkę :( nie zaatakował jeszcze .nie zdarzyl wciagnac krwi ..został ZBITY!!! jedna lapa zostala..ale dzis nie ma nawet obrzeku :/ pipczone kleszcze! oprócztego SPACER SWIETNY....ale ngi mnie bolą :) Quote
izusia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='anita_happy']my mialysmy 5 kleszczy w sumie!!!! tula jednego...tekla jednego... LATI :( jeden sie wkrecił!!!!w piekną białą szyjkę :( nie zaatakował jeszcze .nie zdarzyl wciagnac krwi ..został ZBITY!!! jedna lapa zostala..ale dzis nie ma nawet obrzeku :/ pipczone kleszcze! oprócztego SPACER SWIETNY....ale ngi mnie bolą :)[/QUOTE] My padłyśmy po spacerze obie... Izka nabrała fest apetytu nawet na nielubiane chrupki na odchudzanie;-P. Wszystkie psiaki spisały się na medal - super się bawiliśmy. Aaaa....kleszcze: jednego skurczybyka ściągnęłam z Izy i zamordowałam (nie zdążył się wbic). Quote
Recommended Posts