anita_happy Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ladna psinka..... faktycznie..... a charakterek tez ciekawy........ Aimez Twojego labka to nawet lew by sie bał i bronił sie :P Dago 2w1 :) Latika ma swoje typy i juz... cielaczki zagania :P Aimez, ze ty jeszcze na jej profil wchodzisz po tym co ci wczoaraj narobila:P hihhihihi Latika dostała u Aimez biedunki :/ tzn..miala lekką koope :/ chyba sie przejadła i coś jej niedopasowało:/ Aimez juz nerwy niewytrzymały chyba....ma cierpliwosc - do czasu :0 Aimez -tak bywa...to sie nazywa działalnosc non profit, pro animal :P a tak śmeirdzi bezdomność :// p.s. koopa juz w postaci stałej ..uf Quote
Aimez_moi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Tak... smiejcie sie ze mnie Baby...... Latila wieczorem dala czadu a pozniej Juniorek....... Quote
izusia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 anita_happy napisał(a): juto jedziemy do wARSZAWY :) wielki dzien dla latiki :) bedziemy dzwonic..to sie poznamy :) i zobaczysz pięknote...plus dwa kurduple..w tym jeden polkejony plastrami bo mial spiecie z Latunią :) walka o parówke:) To porządnie mała walczyła ;-P. Moja Izka nic nie mówi nawet jak królik zagląda do jej miski... Mam nadzieję, że uda nam się zobaczyć - pomimo tego deszczu (może mniej kleszczy będzie...). :-) Quote
anita_happy Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 LATIKA w Warszawie :) poznaje moje cztery kąty.. juz koopal był :/ echhh musiała gmail zostawić :( chodzi .. chodzi...i głodna ciągle Quote
Monika.D Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Widać Latika dobrze zniosła zmianę otoczenia. Ale to napewno dlatego, że była z Tobą :) Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Anita napisz jak tam ten sliczny " udaniec "...... Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Aimez_moi napisał(a):Anita napisz jak tam ten sliczny " udaniec "...... ma wilczy apetyt.... głowa mnei boli... Quote
Soema Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 anita_happy napisał(a):ma wilczy apetyt.... głowa mnei boli... Jak migrena to idź spać... :shake: Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Soema napisał(a):Jak migrena to idź spać... :shake: głowa mnie nawala cały dzien... leków tona wziena... siedze i mowi do siebie...o przestało padac.. choc Latika na spacer..swoje wrony zostawiłam!!!bo ciagną na smyczy, a oan idzie spokojnie... poszłysmy w kierunku lasku!!! nagle zaszczekał mikro sznaucer! jak sie ta mała nasza zerwałą...sekunda i głwoa juz była oswobodzona z obrozy!!!!!! a sprawdzałam czy jej schodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo na tym punkcie jestem wrazliwa bardzo... i zostałam ze smycza i obrożą! ona popedzila..ja za ina... \ale z czym ja do czterech łap!!!!!!!!!!! zaczelam biec...krzyczałam LATIka.... popedziła....w strone skrzyzowania!!! JEZUSIE....zmieniłam taktyke zatrzymałm sie...normalnie zawołałm LATUS chodz... zatrzymaął sie i zaczeął powoli z dystansem isc w moja strone... ja stałąm w miejscu przyszła skruszona ...jak juz byla przy mnie to juz sie czołgajac przyszła do mnie!!!!!!!! jezusie swiety....co za dzień i jak ma mnie głowa nie bolec.. poszłam sie dotlenic i soe przetleniłam! Quote
Soema Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 O kurde..... współczuję, mi też ostatnio za psem poleciał tymczas :mdleje: aż z wrażenie po powrocie poszłam wcześniej spać :shake: dobrze, że wróciła.. Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 z dobrych wiesci.... przed próba dezercji widziałyśmy sie z Colli samcem z osiedla:) piekny..domowy... Pani juz ma drugiego colie..pierwszy ze starosci odszedł... opowiedziała mi, ze nasza Latika musi miec ok 1,5/2 lata poniewaz zrzuca futro...ze Colie tak maja...i to straszny okres dla Collie...sa takie wyliniałe jak LAti... pieszczocha jest zazdrosna o moje Wrony osobiste:/ ale nie dajemy szans na rozwiniecie sie jej ambicji jedynaczki :) Quote
nincia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Oooo tak zazdrosnica z niej straszna szczegolnie jesli chodzi o Ciebie Anitko :-) Za Anita w ogien by poszla.... Quote
anita_happy Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 malucha pokazuj sie..i smigamy na spacerek..ale LATI w dwóch oborzach Quote
izusia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Już mało co pamiętam jak moja mała miała tyle lat... jedno wiem - była zupełnie inna - takie wyalienowane małe ciche dziecko... Właściwie nigdy na smyczy nie chodziła - bo zawsze bała się odejść na więcej niż 5 metrów...;). Teraz nawet jak w Powsinie mogłaby pobiegać - chodzi jak na smyczy... Aaaa Anito, mamy wspólnych znajomych :-))) z Szydłowca ;)- dowiedziałam się właśnie Quote
Monika.D Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 O to super, że Lati grzecznie wróciła! Ale strachu się napewno najadłaś. Quote
anita_happy Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 izusia napisał(a):Już mało co pamiętam jak moja mała miała tyle lat... jedno wiem - była zupełnie inna - takie wyalienowane małe ciche dziecko... Właściwie nigdy na smyczy nie chodziła - bo zawsze bała się odejść na więcej niż 5 metrów...;). Teraz nawet jak w Powsinie mogłaby pobiegać - chodzi jak na smyczy... Aaaa Anito, mamy wspólnych znajomych :-))) z Szydłowca ;)- dowiedziałam się właśnie hmmmm...KTO ??? podaj na pw :) Ciekawosć mnie zabije ... Quote
anita_happy Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 LATIKA.... dzis była u weta... obejrzał uszy bo trzpie uszami - nie kazał czyscic... temperatura - ok jutro badania krwi - cos zieje mi i szybko oddycha dziasełka rózoowe... PRZYTYŁA!!!!!!!!!!!! 16,9 kg...hmmmm...cos czulam, ze kosci nie czuje.. Quote
Monika.D Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 O jak dużo przytyła :multi: Wiedziałam, że szybko ją podreperujesz! Jeśli chodzi o uszka to ja bym uważała. Z doświadczenia wiem, ze jak pies trzepie to coś się musi dziać - a najczęściej zapalenie uszu. Jak już nie ma to się zbliża :( A wet sprawdził czy nie ma już zapalenia? Quote
koosiek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Monika ma rację, pies nie trzepie uszami bez powodu... Quote
anita_happy Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 FOTOSY dla fanów piekniochy............. z tyłu z boku przyłapana na gorącym uczynku mam kość i jestem ZŁA...spadac kurduple! posunąć sie kurduple Quote
anita_happy Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 BUDRYSEK napisał(a):jaka ona cudna :) cudna mądra subtelna elegancka mądra cwana lubi lezec na podłodze - chłodzi sie chyba...a teraz wskoczyła na fotel... MADRA laseczka - nie wskoczy na kanape bo wie, ze tam kocyka nie ma i nie mozna .... lezy na fotelu z zadowolonym pycholkiem...usmiech na pysku... happy-mamas mi na fonie mowi ... to co zostawiasz ją?hahahahha zostawiłabym..oj zostawiła :/ Quote
Recommended Posts