Soema Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Stronę wcześniej Anita podała do siebie kontakt.. Quote
Monika.D Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Mała jak widać ma szczęście - tylu chętnych jest żeby ją wziąć :) Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='edigan']Tak ta sama. Na NK jestem jako ''Edyta- szanujmy zwierzęta one cierpią tak samo jak ludzie'' Także w sprawie kolaka wolę się kontaktować właśnie na NK . Będę cierpliwie czekać na dalsze wieści o psince:) [quote name='izusia']Bardzo proszę o kontakt - zabiorę ją do siebie - mam już jedną suczkę i uwielbiam psiaki - proszę o pilny kontakt 502 093 432 lub maila dom_maklerski@gazeta.pl. Ewa ech i jeszcze marta23t - jej fanka :) ci ludzie z Szydłowca - ale oni nie dostaną jej na podwórko :/ i moja osobista rodzicielka happy-mamas (ech...mamas...kolejny piekny i madry pies u nas w domu :) ale twój tymczas jest bezcenny!!!) musze poczekac dwa tygodnie - jakby znalazł sie ktoś kto jej szuka...ona na bank miał dom...i na bank mieszkala z ludzmi w domu Dziewczyny drogie...nie wiecie jaka ona jest przekochana!!!az sie łezka kreci w oku jak sie patrzy na nia i zmiany jakie w niej zachodzą boprzypomina sobie jak to jest miec DOM i Rodzine!!! Jeszcze z powodu APETYTU i głodu ma problemy z dogadywaniem sie z moimi dziewczynami przy miskach..ale to nie powinno nikogo dziwic...na spacerku - trzpiotka... dodam, ze moje panny sa wyjątkowo nietowarzyskie...takie dwie ciotki klotki, które na silę musiały się pokonac bo do domu trafił ASTI -moj kochany tymczas...i trzeba bylo faceta zgnoic..teraz Tula spi na Tekli..ale kazdy nowy to wróg!!! jak byliśmy z wizyta u Bianki0, a ona ma 6 psów /5 jamników!!!/ moje panny robiły za wzór..ale nie integrowały się z grupą :) bez przesady!!!! i tak...jak ludzie patrzą to Tekla i Tula są Aniolami..a jak sie nie patrzy to potrafią szpile i kijek w mrowisko wsadzic.. Tula - ta która pierwsza oberwała od Latiki - dzis znowu na spacerze ja ugryzła potajemnie..latika nie zareagowała..a szkoda!!!bo kurdupel za duzo sobie pozwala! a ucho boli ja jeszcze i juz zapomniała jak plakała jak obrywala mores od Latiki jutro jedziemy do Warszawy Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 izusia napisał(a):Aha - dodam do powyższego - że sunia wygląda jak moja obecna Izusia i jak przeczytałam ma taki sam charakter więc chętnie ją wezmę - byłaby drugim oczkiem w głowie mojej rodziny bo nasza Izusia nim jest. Więc jesli będzie trzeba będziemy kontynuować ewentualne leczenie. hej hej...a w jakiej dzielnicy mieszkasz??moze wpadniesz do nas z wizyta:) heh...lubimy DOGOgości :) Quote
izusia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 anita_happy napisał(a):hej hej...a w jakiej dzielnicy mieszkasz??moze wpadniesz do nas z wizyta:) heh...lubimy DOGOgości :) Mieszkamy w podwarszawskim Piasecznie - na spacery często odwiedzamy Powsin, Kabaty :-). Wogóle jestem straszną psiarą :-D. Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 izusia napisał(a):Mieszkamy w podwarszawskim Piasecznie - na spacery często odwiedzamy Powsin, Kabaty :-). Wogóle jestem straszną psiarą :-D. moze wspólny wypad ?? Latika i jej dwa kurduple...i Izusia :) Quote
anita_happy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 i kolejny domek pyta o latike..kolakowy domek ze Śląska...pozdrawiamy Agnieszke z tego miejsca... pozdrawiamy wszystkie domki, kt zakochały sie w Latice :) a ona jak narazie kocha mnie :) lezy i łepetyne trzyma na rece, az trudno mi pisac.. aha lezymy w wyrku jeszcze :P Quote
Monika.D Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 To było do przewidzenia, że będzie tyle chętnych. Teraz pozostaje tylko wybrać najlepszy :) Quote
Aimez_moi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ta....... W miejscu gdzie prawie konala tez duzo ludzi jest na okraglo...... Ech ludzie....... Quote
anita_happy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ta....... W miejscu gdzie prawie konala tez duzo ludzi jest na okraglo...... Ech ludzie....... i to mnie wkurza...jak jeszcze raz usłysze, ze jest piękna..to w ryło szczele temu komus..za zachwyt... Quote
Panca Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 koosiek napisał(a):Och, ja też przecież mam kundle, najcudniejsze pod słońcem. I żadnego papierowego psa nie planuję :) Ale faktem jest, że dla psa w typie prędzej znajdzie się DT - i to nie jeden - na wątek można ściągnąć miłośników rasy, są specjalnie fora dla rasowych w potrzebie i fundacje, domy też pojawiaja się szybciej - zwykle po psy w typie mam kilka zapytań już w dniu zamieszczenia ogłoszeń, rzadko się tak zdarza, gdy ogłaszam kundelki. Zresztą, nawet na dogo te "rasowe" wątki mają większe wzięcie. Aimez, jak by nie patrzeć, Ozi to też kundel bury ;) ja tez kocham mieszance i nie wyobrazam sobie ze kiedykolwiek kupie rasowego psa -jestem zdania ze nalezy pomagac tym psom ktore cierpia w schroniskach.Moj Fryzio( z mojego avatara) jest mixem wyzla ,niemalze codziennie ludzie sie nim zachwycaja i pytaja co to za rasa a ja odpowiadam ze zamojski hrabia ( bo z zamojskiego schronu)..szkoda ze nie nikt nie wie jak on wygladal jak do mnie trafil:(((obraz nedzy i rozpaczy i w Zamosciu w schronie pracownicy mowili ze to taki brzydki, nieadopcyjny pies?!?! Quote
Monika.D Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Niestety ludzie nie zwracają uwagi na zaniedbane psinki. Dopiero jak się je odpicuje i zrobią się z nich piękniochy :( Co zrobić :( A ja tam do dzisiaj twierdzę, że mój Puffy najładniejszy był i jest taki umorusany he he I właśnie w takim się zakochałam. Jak Aga pokazała go po kąpieli to mniej mi się podobał :cool3: Quote
anita_happy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Latika..pies isnie kanapowy poszła do sypialni i zajeła łoże - sama Quote
edigan Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Bardzo się cieszę, że Latika ma tylu zwolenników. Chciałabym, aby sytuacja w Szydłowcu się zmieniła na lepsze dla tych biednych zwierząt. Nie rozumiem dlaczego władze Szydłowca nie próbują tego zmienić. Jak słysze Szydłowiec to od razu pojawia się myśl tych biednych zwierząt:( Miałam ze schroniska mix goldena z charakteru był tak kochany jak Latika. Zanim trafił do schroniska był u ''człowieka'' któremu służył za maszynkę do rodzenia dzieci, bita, głodzona . Odeszła w sierpniu tamtego roku. Do dzisiaj za nią płaczę:( Był to piesek, który nie warczał , był bardzo grzeczny,nie konfliktowy, szybko się uczył , bardzo lękliwy do ludzi.Wdzięczny za każde czułe słowo od najbliższych. Od tamtej pory powiedziałam sobie, że chcę uświadomić ludzi, że zwierzęta bardzo potrzebują naszej pomocy.Dlatego założyłam na naszej klasie profil poświęcony temu problemowi. Niestety dużo ludzi jest obojętnych na krzywdę tych biedaków:( Quote
anita_happy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 edigan napisał(a):Bardzo się cieszę, że Latika ma tylu zwolenników. Chciałabym, aby sytuacja w Szydłowcu się zmieniła na lepsze dla tych biednych zwierząt. Nie rozumiem dlaczego władze Szydłowca nie próbują tego zmienić. Jak słysze Szydłowiec to od razu pojawia się myśl tych biednych zwierząt:( Miałam ze schroniska mix goldena z charakteru był tak kochany jak Latika. Zanim trafił do schroniska był u ''człowieka'' któremu służył za maszynkę do rodzenia dzieci, bita, głodzona . Odeszła w sierpniu tamtego roku. Do dzisiaj za nią płaczę:( Był to piesek, który nie warczał , był bardzo grzeczny,nie konfliktowy, szybko się uczył , bardzo lękliwy do ludzi.Wdzięczny za każde czułe słowo od najbliższych. Od tamtej pory powiedziałam sobie, że chcę uświadomić ludzi, że zwierzęta bardzo potrzebują naszej pomocy.Dlatego założyłam na naszej klasie profil poświęcony temu problemowi. Niestety dużo ludzi jest obojętnych na krzywdę tych biedaków:( echhh...jak ja słysze od ludzi, którzy na oko wydaja sie grzeszyć inteligencją... "...wy tak tymi psami sie przejmujecie...a ludzie na chleb nie mają..." podnosi mnie to ...ech a przed chwileczką moja Tula znowu oberwała po uszach :/ Latika władowała sie do wyrka...a tam ja/mama/tekla/tula...gesto!!! tekla zaatakowała Latike..ta sie odwineła i oberwała TULA :/ sierota znowu z płaczem wyleciała .... Quote
Aimez_moi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ciotka to jak towarzystwo ogarniasz..... Tatula jest najmniejsza i pierwsza powinna tam byc....:):) Quote
Aimez_moi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Niesamowity......:) A jak Latika z jedzeniem? Quote
anita_happy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 jje wszysto...ale puffy dla dezdomniakow jej nie smakuje :) juz.... Quote
Monika.D Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Popróbowała lepszego jedzonka i zaczyna wybrzydzać :) Quote
anita_happy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Monika.D napisał(a):Popróbowała lepszego jedzonka i zaczyna wybrzydzać :) wybrzydza...suchego puffy ne ruszy..heh.. ale walczy o jedzenie i to jest problem..jak sie pojawi jedzenie na horyzoncie odzywa sie w niej zew natury :/ taki stan potrwa jeszcze....jak sie najje :/ jak jest głodna jest zła... ma swoje humory nie lubi labka aimez - labko jałówki na bernardyna tez szczekała ma swoje typy, które uwielbia i wtedy tazy i zaleca sie do zabawy... kobieta po prostu Quote
izusia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 :-DOTE=anita_happy;14672157]moze wspólny wypad ?? Latika i jej dwa kurduple...i Izusia :)[/QUOTE] Pewnie, że jestem za!!! Soboty i niedziele popołudniami a i w tygodniu jak ładna pogoda jest jesteśmy chętne (Iza właśnie na słowo spacerek leniwie przekręciła sie na drugi bok nurkując w mojej poduszce...). Dzwoń jak będziesz w okolicy - południe Stolicy i podstolicą :-))). Pozdrowionka dla Was wszystkich ;-D Quote
izusia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 izusia napisał(a)::-DOTE=anita_happy;14672157]moze wspólny wypad ?? Latika i jej dwa kurduple...i Izusia :) Pewnie, że jestem za!!! Soboty i niedziele popołudniami a i w tygodniu jak ładna pogoda jest jesteśmy chętne (Iza właśnie na słowo spacerek leniwie przekręciła sie na drugi bok nurkując w mojej poduszce...). Dzwoń jak będziesz w okolicy - południe Stolicy i podstolicą :-))). Pozdrowionka dla Was wszystkich ;-D Quote
anita_happy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 izusia napisał(a):Pewnie, że jestem za!!! Soboty i niedziele popołudniami a i w tygodniu jak ładna pogoda jest jesteśmy chętne (Iza właśnie na słowo spacerek leniwie przekręciła sie na drugi bok nurkując w mojej poduszce...). Dzwoń jak będziesz w okolicy - południe Stolicy i podstolicą :-))). Pozdrowionka dla Was wszystkich ;-D juto jedziemy do wARSZAWY :) wielki dzien dla latiki :) bedziemy dzwonic..to sie poznamy :) i zobaczysz pięknote...plus dwa kurduple..w tym jeden polkejony plastrami bo mial spiecie z Latunią :) walka o parówke:) Quote
Aimez_moi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ladna psinka..... faktycznie..... a charakterek tez ciekawy........ Quote
Recommended Posts