Monika.D Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ale oszczędnie te fotki dajesz he he Psiaki oczywiście cudniaste :) Quote
anita_happy Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 MINĄŁ ROK JAK LATIKA JEST U MNIE :)))) zmiany sa - ostatnio nawet jakos tak jej wmawiamy, ze ma wieksze oczy...:) chyba juz jest pewna siebie :) i swojej pozycji w domu z lezką w oku patrze na to CO ZA NAMI Quote
anita_happy Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 dzizas....a teraz taki grubas :/ i musze ją odchudzic a bit... jak sie budze rano i patrzą sie te ślepia we mnie - to sie jej pytam - NO POWIEDZ - jak ty na tych schodach wylądowalaś na tym odludziu..co? koszmar..a ona ziewa i nic nie mowi..przewraca sie na drugi bok i ma mnie w doopie JAK BYM MIAŁA BRAĆ PSA - to tylko w typie LATI :) chociaz czasami jej innosc mnie wkurza!!!wtedy wydzieram sie na nią i mówi do niej..ty autystyku... zawiesza sie czasami i idzie jak ciele...nie słyszy wolania... ma cel i idzie... cel to dzieci..yorki..koty...małe pieski... Quote
anita_happy Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [quote name='anita_happy']heh..ta specjalistka o kt mi przypominasz JUZ wie o Latice... jej reakcja na hasło - Ania , mam colie i wazy 10 kg... Ania: GDZIE JA JA WEZME!!!! zreszta czyta wątek z rumieńcami pewnie :) pozdrawiamy Anie...Indiane, Basieńke i Patusie :) Potrzebuje pomocy w decyzji...czy Colie nadaje sie na podwórko do strozowania... moja siostra ma Colie - pies siedzi na dworzu..ale jak moj wujek zostaje aby pilnowac domu i wpuszcza Sunie do odmu - ona nie chce z niego wychodzic..a jak ja tam pojade i ja wypieszczocham - jej oczka mowia - NIE IDZ :/ Colie to psy, ktore potrzebuja bliskosci ludzia.. ła ha ha ha ha..jaka ja durna baba byłam...COLLIE do stózowania ła hahahhaa żal mi colaka mojej siostry jak patrrze na Lati - jak ta sie rpzewala na kanapie na poduchach Quote
natalie1988 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Anita! Coś ty zrobiła z Lati? :P Toż to jest leniwiec pospolity :diabloti: Quote
anita_happy Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 natalie1988 napisał(a):Anita! Coś ty zrobiła z Lati? :P Toż to jest leniwiec pospolity :diabloti: wiesz co teraz robi... lezy na kanapie z głową na poduszce...NIE zdarza jej sie lezec bez poduszki.. a na podłodze to w ogóle sie nie spi..no chyba, ze sie chłodzi... Quote
Ulka18 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nie ma to jak kolaki :D Kto raz mial, zawsze bedzie wierny tym psom. Quote
anita_happy Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Ulka18 napisał(a):Nie ma to jak kolaki :D Kto raz mial, zawsze bedzie wierny tym psom. co racja to racja:) Quote
anita_happy Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [video=youtube;CwEVSwJwLi4]http://www.youtube.com/watch?v=CwEVSwJwLi4[/video] cała LATI..:) Quote
anita_happy Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [video=youtube;1Gq3sAUC_lU]http://www.youtube.com/watch?v=1Gq3sAUC_lU&feature=player_embedded[/video] i co wy na tO :) Quote
natalie1988 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ale Lati i Tekla mają wypasione łóżko. :cool3: A powiedz szczerze Anita, pozwalają Ci spać w "nogach" czy rozkładasz polówkę? :evil_lol: Moja Lilka gardzi naszymi łóżkami, ona preferuje własne wypasione, różowe kojo z futerkiem- co jak co, ma dziewczyna gust. :eviltong: Za to w wolnych chwilach podrzemuje na fotelu, oczywiście własnym. Tym naszym dziewczynom się w dupciach przewraca. :cool1: Quote
anita_happy Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 fotele obstawia w dzien..kanape tez - ale głowa zawsze na podusi:) ZAWSZE!!! czy suczydłom sie w doopciach poprzewracało - ŁOJ poprzewracało!!!! ja śpię - jak mi oddadzą odrobinę miejsca..o kolderce nie wspomne! Quote
anita_happy Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [video=youtube;iGB2-T5DYqM]http://www.youtube.com/watch?v=iGB2-T5DYqM&feature=player_embedded#at=174[/video] Quote
anita_happy Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 natalie1988 napisał(a):Ooooj, coś ty z nią zrobiła? :evil_lol: rozdziadoszyła!!!!! nad morze jedzie tera..:P Quote
anita_happy Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 była nad morzem :P była nad jeziorem Quote
anita_happy Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 news jest taki, ze Lati włazi po kijka do morza coraz dalej :))) Quote
anita_happy Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 to co kocha - PLKI!! tak szczeka! dogadują sie w stadzie..ale, ze mają wszystkie 3 charakterki...to czasami sie kłóca:) Quote
Recommended Posts