Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście i mnie nie zabraknie , ale tylko jako widz :)
Widzę że koleżanka sunshine mieszka we Wrześni , dzielą nas tylko pare km . :)
Ja pojawię się na 100000000000%
Koleżanko sunshine , jedziesz samochodem czy pociągiem ? :)

Posted

My będziemy w prawie pełnym składzie (Kelly nie lubi hucznych imprez ;) ) Oczywiście będziemy kibicować i zastanawiam się czy nie wziąć sprzętu kamerującego :)

Posted

Sunshine , ile masz lat ? no ja tak myśle że warto byłoby się przejechać pociągiem niż kisić się w tym samochodzie pociągiem przyjemniej :)

Ja Gniezno , sama jedziesz? może byśmy się wybrały razem ?
co ty na to ?:)

Posted

Bardzo chętnie:D Ja mam 20 lat:) a ty? Z Gniezna do Poznania jedziesz przez Wrześnie tak?

Wie ktoś o której godzinie to jest?:D

P.S sprawdziłam pociągi :lol: Bez przesiadek przez Wrześnie nie pojedziesz:lol: Ale pociągi mamy o równoległych godzinach prawie, więc na stacji możemy się spotkać i w teren udać się razem:)

P.S 2 Pociągiem wyjdzie chyba taniej niż autem, no i mały socjal dla psa:D A Shira ostatnio bardzo kocha pociągi i koniecznie do nich chce wsiadać:P

Posted

najprawdopodobniej od ok 9-10 będzie się rozpoczynać :)

Ja będę na 90% w oba (młoda musi mieć socjal + musimy kibicować znajomym i może kręcić filmiki)

Posted

Nareszcie mogę coś napisać , coś mi się dzieje i nie mogę pisać na dogo. : (
Sun shine napsiz do mnie na GG : 9209078

Teraz nie zaśmiecając to tak :
Ja chciałabym być w oba dwa dni najlepiej , Sunshine ja bym do cb najwyżej dojechała i pociągiem byśmy dojechały ,
bo potem się pogubimy na tych stacjach ; / , ja mam 14 w sierpniu , nie przeszkadza ci różnica wieku ? :)
bo mi absolutnie - nie. :)

Posted

Ewelina & Hera napisał(a):
A gdzie nocujecie, jest gdzieś może w pobliżu pole namiotowe..?:razz:

hmmm ja mieszkam niedaleko więc nocować nie muszę:P U nas we Wrześni sa campingi, domki. Ale to 60 km od Poznania :P W pobliżu Poznania, chyba nie... jakieś motele czy hotele sa:P

Patrycja ja nie mogę być w oba raczej, bo pracuję w sobotę jak na razie:P

Posted

Ja też chciałam przyjść , właśnie wczoraj zobaczyłam bilbord reklamujący te zawody :-) nigdy nie byłam na psich zawodach, mam nadzieję że mnie nie wyklną bo ja pieska nie mam (dopiero planuję). A gdzie dokładnie będzie ta impreza i w jakich godzinach trzeba przyjść???

Posted

[quote name='Lottie']Ja też chciałam przyjść , właśnie wczoraj zobaczyłam bilbord reklamujący te zawody :-) nigdy nie byłam na psich zawodach, mam nadzieję że mnie nie wyklną bo ja pieska nie mam (dopiero planuję). A gdzie dokładnie będzie ta impreza i w jakich godzinach trzeba przyjść???
Dlaczego mieli by cię wyklnąć?:) Na pewno każdy chętnie Ci przedstawi swojego podopiecznego i o nim opowie:D Mozesz się sporo dowiedzieć:)
[quote name='maash']Park Cytadela, dokładny plan dla widzów będzie zamieszczony tu: http://www.latajacepsy.pl/ zapewne kilka dni przed zawodami.

Dzięki:D

Posted

Dzięki za odp, będę śledziła tą stronę i modliła się aby mi jakiś egzamin nie wyskoczył na 21-22 czerwca. A kto będzie startować, pochwalcie się :-) mam nadzieję że czegoś się dowiem ciekawego w tej chwili nie wiem nawet na czym ta konkurencja polega operócz tego, że rzuca się dysk a pies go goni :-)

Posted

Macia napisał(a):
Jeśli ktoś szuka noclegu to mamy wolny pokój w mieszkaniu i dwa łóżka (baaaaardzo chętnie przyjmiemy osoby z psami).

Kurcze, wybrałabym sie, a tu ni rusz. Za daleko :roll:

Posted

ooo super, super, super:D
dzięki:*

Pozwalam sobie skopiować:)
Sobota 19 czerwca2010
9:00 Pierwsza runda rzutów w konkurencji Super-Pro Toss & Fetch
12:00 Oficjalne rozpoczęcie zawodów
12:15 Występy Freestyle Young Dogs i Bonsai
ok. 13:00 Występy Freestyle Starters
ok. 15:00 Występy Freestyle SuperOpen

Niedziela 20 czerwca 2010
9:00 - 14:00 Freestyle (druga runda) w kategoriach Young Dogs, Bonsai, Starters, SuperOpen,d ruga runda rzutów w konkurencji Super-Pro Toss & Fetch
ok. 14:30 Finały
ok. 14:30 TOP 10 Super Pro Toss & Fetch
ok. 15:00 Top 5 Freestyle - Starters
ok. 15:30 Top 10 Freestyle - SuperOpen
ok. 17:15 Zakończenie, ogłoszenie wyników, dekoracja.

Pokazy (tylko w niedzielę):
zaganianie owiec - ok. 11:30, ok. 14:00, ok. 16:30
flyball - ok. 17:00

być może będę w sobotę i niedzielę:D