Paulina87 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='amacariel']dziewczyny przesyłam każdej na priv mój nr tel, zeby sie zgadać w czwartek co i jak. bede o 10 w poznaniu na pkp, mam nadzieje ze sie jakos znajdziemy. A, Paulina, nie dawaj Hugo nic do jedzenia rano w czwartek. prosze ;)) Wysłałam też mój nr. Jakoś się zdzwonimy i odnajdziemy :) Dworzec nie jest aż taki duży. Możemy np umówić się w Holu głównym przed KFC chyba najbardziej charakterystyczne ;). I nie dam mu nic do jedzenia w czwartek (oj nie będzie zadowolony). On bardzo ładnie jeździ pociągiem. Hugo był przed wczoraj ze mną i z TZtem na boisku szkolnym, bo TZ sobie rzucał do kosza. Na boisku było też mnóstwo dzieciaków więc Hugo wrócił do domu padnięty bo wybiegał się z nimi. On wprost uwielbia biegać, zwłaszcza za piłeczką. Ogólnie on ma w sobie coś takiego, że co chwilę zaczepiają mnie ludzie jakiego cudownego psa mam. Dzisiaj też zaczepiła mnie dziewczyna gdzie kupiłam takiego ślicznego spaniela a ja na to, że on z adopcji (nie chciałam mówić że on sielankowy bo przecież Sielanka to ZŁOooo...!) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Nano Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 ech gdyby nie to, że mam swoje 4 psiaki (które pochłaniają średnio 600 zł miesięcznie xD) i to, że Hugo nie "przepada" za innymi psami, to bym go wzięła... ale cieszę się, że znalazłam mu zaczepisty domek :D dzięki amacariel ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Fajnie, że Hugoś lubi dzieci. :p [quote name='Paulina87']Ogólnie on ma w sobie coś takiego, że co chwilę zaczepiają mnie ludzie jakiego cudownego psa mam. Dzisiaj też zaczepiła mnie dziewczyna gdzie kupiłam takiego ślicznego spaniela a ja na to, że on z adopcji (nie chciałam mówić że on sielankowy bo przecież Sielanka to ZŁOooo...!) Paulina i Ty się jeszcze dziwisz? :cool3: http://img84.imageshack.us/i/73322935.jpg/ Tym oczkom nie można się oprzeć. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
amacariel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 paulina, dzieki za super fotki :) Asia, co powiesz na temat jego umaszczenia? :D z tym jasnym puchem wyglada jak biało złoty przesiany :D :) jakos sie znajdziemy... mam nadzieje ;) Quote
Paulina87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Hugo bardzo ładnie bawi się z psiakami spotkanymi na spacerach i o dziwo nie używa podczas zabawy zębów jak to było przy zabawie z Jurą. Oczywiście na początku boi się bardzo danego psiaka bez względu na to czy to york czy amstaff. Raz spotkaliśmy przeogromnego miksa ASTa, który chciał się bawić. Hugo tak się go wystraszył, że podskoczył i wylądował prosto w wielkiej kałuży, ale wczoraj znowu spotkaliśmy tego psa i przemawiałam do Hoga żeby się nie bał i odważył się podejść, nawet chwilę się pobawił. A od dzisiaj do czwartku Hugo będzie miał koleżankę, taką 3 kg sunie. Ciekawe co będzie się działo. Quote
Nano Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Paulina informuj mnie na bieżąco jak z tą sunia - i co z tą gościarą w piątek ;) Quote
Paulina87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Córka Margo5 może bez problemu ją przetrzymać z czwartku na piątek i dowieźć na pociąg więc chyba sprawa się rozwiązała. No, ale nie wiadomo jeszcze czy dziewczyna jeżdżąca na tej trasie będzie na 100% jechać. Jak nie to sunia będzie musiała wrócić do schroniska i czekać na następną okazję :(. Quote
Nano Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Paulina87 napisał(a):Córka Margo5 może bez problemu ją przetrzymać z czwartku na piątek i dowieźć na pociąg no to fajnie :) mam nadzieje, że gościarka będzie jechać... a jak nie to zrobie sobie w te wakacje z moim TŻ-em wycieczke do Warszawy, i dostarczymy małą do DT xD Quote
Asia & Ginger Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 amacariel napisał(a):Asia, co powiesz na temat jego umaszczenia? :D z tym jasnym puchem wyglada jak biało złoty przesiany :D Masz rację. :lol: Ale aż jestem ciekawa jak będzie wyglądał po obróbce. :cool3: Quote
Paulina87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No więc muszę Hugo pochwalić. Od wczoraj jest u nas ta mikro sunia o której pisałam Nano. I Hugo zachowuje się jak prawdziwy gentleman. Co prawda czasem chodzi za nią krok w krok a to jej się nie podoba, ale nie jest zbyt natarczywy, nie rzuca się na nią. Quote
Nano Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 no proszę :) czyli nie rzuca się na nią z upatrzonego swojego legowiska ? xD Quote
Paulina87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Rzucił się na nią tylko raz o kostkę, ale krzyknęłam Hugo fe! to przestał. O legowisko się nie rzuca. Ja ogólnie się rozchorowałam więc jutro mogę wyglądać jak zombie ;). Quote
Nano Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 spoko :) Paulina spotkajmy się jutro o 10 przez zachodnim, i razem poszukamy Ani ;) Quote
missy87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Paulina87 napisał(a):Rzucił się na nią tylko raz o kostkę poprawiam, dwa :) a ona taka biedna sierotka, nieśmiała i wystraszona i zdecydowanie nie podoba jej się jak ją Hugo zaczepia Quote
Nano Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Hugo juz wyruszył w 7 godzinną podróż do nowego domku :) Quote
Estera Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Z tego co wiem to podróż ok ;) Hugoś śpi, we Wrocławiu wyskoczą na siku :lol: Quote
amacariel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jestem. Wybaczcie że relacjonuje wszystko dopiero teraz i tak zwięźle, ale mam masę roboty i oczy dookoła głowy non stop. Podróz super, mały spał całą drogę. najpierw do krk a potem z krakowa do mnie. :) psy poznały sie na neutralnym terenie. I musze powiedziec ze myslalam ze bedzie gorzej. wczorajszy dzien skonczylismy jednym szczeknięciem/warknięciem, dziś były 3 ale i tak jest okey. Gucio spisuje się świetnie, dostał ode mnie nagane za powarkiwanie (tzn oddelegowalam go do pokoju samego) i teraz unika wszelkich sytuacji konfliktowych. To Hugo prowokuje i zaczepia. Ale sądze ze wszystko sie ułoży :) napisze wiecej za pare dni, moze pojutrze, i wstawie zdjecia jak wezme od kuzynki lustro :) Buziaki od mojej gromadki! :)) A... i wyskubałam juz mu głowe w pociagu. nie mogłam sie powstrzymać :D Quote
Nano Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 hehe :) ciekawe jak bedzie wygladał cały oskubany ;) czekam na nowe ralacje i całuje :*:*:* Quote
amacariel Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dzis bylismy na małym spacerze w trójke. Gucio, Hugo i ja :) Zachaczyliśmy o lecznice. Jak nasza wetka zobaczyła jego uszy... yyy.. miała gorszą minę niż ja. Myślałam, że babka zemdleje. Na szczeście to całe robactwo jest juz martwe i się nie przeniesie na Gucia. Ufff. ulżyło mi. Zdjęcia bedą wieczorem. :) Quote
amacariel Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Pierwsze zdjecia ;) Patrzcie jaki ten pies u nas.. szczęśliwy? :viva: z ciasteczkiem w "zbożu" ;) i z motorem w doopce Quote
Asia & Ginger Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 amacariel napisał(a):Dzis bylismy na małym spacerze w trójke. Gucio, Hugo i ja :) Zachaczyliśmy o lecznice. Jak nasza wetka zobaczyła jego uszy... yyy.. miała gorszą minę niż ja. Myślałam, że babka zemdleje. Na szczeście to całe robactwo jest juz martwe i się nie przeniesie na Gucia. Ufff. ulżyło mi. A co on miał w tych uszolkach? Jak się takie foty ogląda, to aż się serce raduje. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts